![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Descifrare Cod. Pentru spioni :)
Last Updated: Apr 21 2020 17:11, Started by
Copakbana
, Apr 20 2020 16:36
·
0

Posted 20 April 2020 - 16:36

Salutare. Cine poate descifra acest cod? Nu dau detalii despre timpul de codare. Doar cuvântul cheie: PROBA. Am văzut despre asta într-un film. E real și extrem de fascinant acest tip de codare și decodare.
GRGPRMEFNELDOPUBDFTUKGUOKDOPLRNQEFNOKRSV |
Posted 20 April 2020 - 16:50

daca ti-o descifrez (fraza) si postez, o sa ma dau de gol
![]() Edited by Andreysc7, 20 April 2020 - 16:50. |
Posted 20 April 2020 - 16:54

Pai ne oferi si un mijloc de decodare? sa nu murim prosti
|
Posted 20 April 2020 - 16:58

Posted 20 April 2020 - 17:00

Am fost si eu fascinat de o chestie similara, dupa ce am citit "Minunatul Orinoco", de Jules Verne.
Aveam 12 ani. Din aceeasi colectie recomand: 20.000 leghe sub mari Uimitoarea aventura a misiunii Barsac De la Pamant la Luna Insula cu elice. Succes(e). |
Posted 20 April 2020 - 17:08

|
Posted 20 April 2020 - 17:30

Salutare. Cine poate descifra acest cod? Nu dau detalii despre timpul de codare. Doar cuvântul cheie: PROBA. Am văzut despre asta într-un film. E real și extrem de fascinant acest tip de codare și decodare. GRGPRMEFNELDOPUBDFTUKGUOKDOPLRNQEFNOKRSV este un shift , modificat din casear shift numai ca saltul in litere este extrem de mare. da n-am chef acum sa stau cu alfabetul in fata. evident un spion stie sa il descifreze din minte. asta e codificare de clasa a 2-a sau ceva la nivel de spioni |
Posted 20 April 2020 - 17:45

nop, nu este caesar shift , nici un site n-a putut sa il decripteze
Extrem de mare? pana la 25 ? habarn-am , nu am atentia necesara unui spion e peste 25 daca e caesar , depaseste capacitatea unui mainframe insa din aranjament mi-e clar ca este un shift altfel nu ar exista repetabilitati ![]() ![]() ![]() iata toate variantele de shift prin bruteforce https://www.dcode.fr/shift-cipher te plictisesti citind o sa incerc alte variante mai smart nope, am incercat each character si each word, am incercat si alternate shift. ar trebui sa mearga numai ca lista de rezultate e mult prea mare |
Posted 20 April 2020 - 17:46

@karax. Sa nu uitam de cuvantul cheie PROBA.
PROBA are length 5, Cheia de intrare 40. Deci ceva se leaga... Ma leg de ASCII, sa vedem ce zice programelul ![]() Edited by Rhesus, 20 April 2020 - 17:47. |
|
Posted 20 April 2020 - 17:46

Am fost si eu fascinat de o chestie similara, dupa ce am citit "Minunatul Orinoco", de Jules Verne. Aveam 12 ani. Din aceeasi colectie recomand: 20.000 leghe sub mari Uimitoarea aventura a misiunii Barsac De la Pamant la Luna Insula cu elice. Succes(e). ... ortega ... |
Posted 20 April 2020 - 17:50

site-ul n-are cuvant cheie
insa cheia este 40, deci asta e shiftul
@karax. Sa nu uitam de cuvantul cheie PROBA. PROBA are length 5, Cheia de intrare 40. Deci ceva se leaga... Ma leg de ASCII, sa vedem ce zice programelul ![]() lenght 5? inseamna ca restul literelor sunt de diversiune. asta e un tip de criptare de care am auzit insa nu stiu cum se rezolva oricum prin bruteforce ar fi o groaza de cuvinte. necesita si dictionar. orice serviciu secret care se respecta nu sta 10000 de ani ca sa citeasca toate incercarile |
Posted 20 April 2020 - 17:53

Nee, am incercat si eu bruteforce...
E ceva mai destept algoritmul de criptare. Clar e combinatie intre PROBA si sirul ala. sum(ASCII)%127 (ex. char(sum(80+71)%127)), ceva variante de astea .... Daca gasesti shpilu' la primele 5-6 litere, te-ai scos. Edited by Rhesus, 20 April 2020 - 17:55. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users