![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Prestashop 1.7.x update
Last Updated: Apr 20 2020 16:49, Started by
Adm
, Apr 20 2020 13:11
·
0

Posted 20 April 2020 - 13:11

Tocmai s-a lansat versiunea 1.7.6.5
Avem 1.7.6.4, deci un upgrade minor. Ghidul oficial de update poate fi consultat aici, dar iata pas cu pas ce am facut. * e de dorit sa aveti instalat mc pt manevrarea fisierelor ** sunt autentificata ca root. yum install -y mc 1. Descarcare versiune noua Prestashop si pregatire. cd /tmp mkdir presta cd presta wget -O prestashop-upgrade.zip https://www.prestashop.com/download/old/prestashop_1.7.6.5.zip unzip prestashop-upgrade.zip rm prestashop-upgrade.zip rm index.php unzip prestashop.zip rm prestashop.zip rm -fR img rm -fR override Vedeti cum se numeste directorul de administrare curent (ex admin45654iiyer) si redenumiti directorul admin. mv admin admin45654iiyer 2. Mergeti in drectorul instalatii curente rm -fR vendor 5. Copiati cu suprascriere toate fisirele ex comanda: cp -R <path_to_the_new_release>/* <path_to_the_current_shop>/ E mult mai usor de facut daca aveti instalat mc. 6. asigurati-va ca aveti permisiunile corecte: chown -R apache:apache /path/to/site_location chmod -R 644 /path/to/site_location find /path/to/site_location -type d -print0 |xargs -0 chmod 755 7. Rulati fisierul de upgrade http://<shop_domain>/install/upgrade/upgrade.php Mi-a dat error 32, adica nu e nimic de facut. 8. composer update (vedeti pasii de aici) 9. Refaceti punctul 6. Multumesc @Courage pentru instructiunile sale. Cu aceasta carantina invat lucruri noi ![]() |
Posted 20 April 2020 - 13:23

Tot spui de celebrul mc, dar eu nu vad sa fie folosit pe undeva pe acolo, sunt doar comenzi standard de linux.
|
Posted 20 April 2020 - 13:25

Posted 20 April 2020 - 15:08

In ghidul oficial
https://devdocs.pres...o-date/upgrade/ Quote Error codes An error code can also be displayed. Each code is related to a message described here: Error #27: The shop is running a newer version than the content provided by the install folder. Error #28: The shop is already at the version you try to upgrade to. Error #29: Could not find the current version. Check your database parameters file and the database connection. Error #31: Unable to find upgrade directory in the installation path, does the folder install/upgrade/sql exist and is not empty? Error #32: No upgrade needs to be applied. Error #33: Error while loading a SQL upgrade file. Check your permissions of the folder install/upgrade/sql. Error #40: The version provided in the file install/install_version.php is invalid. Error #43: Error while upgrading database schema using doctrine. Error #44: Error while updating translations. Error #45: Error while enabling theme. modoran, on 20 aprilie 2020 - 13:23, said:
Tot spui de celebrul mc, dar eu nu vad sa fie folosit pe undeva pe acolo, sunt doar comenzi standard de linux. mc e celebru pentru aia care au crescut cu el si fratii lui: NC, DN si VC. Pentru astia care s-au nascut cu interfata grafica e nevoie de manual pt mc. Unele chestii de acolo pot fi usor facute cu mc, de ex select all files (+), move, delete etc. De ce sa scriu eu ditamai path-ul ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users