Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum se foloseste zoom motorizat?

Extindere apa - trecere in domeni...

La mulți ani @Digix!

[cum] telefon cu folosire in SUA
 Montare AC deasupra frigiderului?

Cunoaste cineva metoda de semideg...

De ce in unele tari sunt sparte p...

Marime siguranța AC - 24.000...
 E de la monitor sau nu?

Rezervare gresita

Ce erau chestiile astea pe cerul ...

Apa plata ieftina vs scumpa
 Serial: Those About to Die

Malwarebytes Windows Firewall Con...

hotel pentru copii

Nu pot reinstala windows 11
 

Samsung nu importa canale la UPC (Vodafone)

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#19
psychoxit

psychoxit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 10.06.2010

 innesat, on 21 aprilie 2020 - 01:39, said:

Și eu ce am scris câteva postări mai sus?? Omul e începător, nu stăpânește termenii.


@initiator, încearcă o scanare completa, fara sa selectezi operator UPC. Merge export, cum de altfel ai observat si tu, dar vei avea probleme cu diacriticele. Așa că ai de ales: ori ordinea UPC cu toate posturile și EPG corect, ori ordinea ta, și probleme cu diacriticile la EPG, dar le ordonezi cum vrei tu.

Da, deci sa inteleg ca asta e singura solutie... Inainte la Telekom si din ce stiu si la Digi merge sa exporti canale dar aici cand dau cautare de la reteaua respectiva, dupa cautare nu apare in meniu. Am si poza cu optiunea de transfer lista canale, cand am scanat cu optiunea de operator setata la "Altele" ( https://ibb.co/6n7qt4y ) . O sa il las cu acele diacritice ciudate pentru ca imi e urat sa stau sa caut unde e situat fiecare canal ales de UPC. Daca as suna la ei exista vreo varianta/sansa sa rezolv? Multumesc mult pentru ajutor!

#20
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,794
  • Înscris: 01.12.2001
Am să îți atașez exportul de la al meu Samsung.
Însă când UPC va introduce un nou canal iar va trebui sa modifici tot.
Eu am învățat câteva numere de canale și de acolo cu +- merg pe zona lor
171
150
160
401
Daca vreau altceva merg cu Guide și găsesc ce vreau.

Revin în câteva ore cu exportul meu. Poate îl vei folosi.

#21
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,794
  • Înscris: 01.12.2001
Attached File  channel_list_UE32F5500_1201.zip   32.45K   29 downloads
Iata arhiva cu exportul de la mine. Tot Samsung
Insa asa il obtin

Meniu
Se difuzeaza
Setari canal
Transfer lista canale
Cod (0000)
Export pe USB

Edited by dorin_2k, 21 April 2020 - 08:34.


#22
psychoxit

psychoxit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 10.06.2010
Multumesc mult pentru ajutor. O sa las scanarea cu operator "altele" si modific eu. O sa incerc si lista ta si vad daca mai trebuie modificat in functie de preferintele mele. Multumesc!

#23
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,794
  • Înscris: 01.12.2001
Lista mea e cea implicita care se face cand dau scanare cu UPC.
Niciodata nu m-am chinuit sa o modific. Prea mult de munca si... in zadar, ca la primul update de canale facut de UPC, se duce naibii si lista mea.

#24
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,471
  • Înscris: 03.04.2007
Setati la tara Cehia si diacriticele vor fi afisate corect.

#25
valserval

valserval

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 129
  • Înscris: 21.12.2003
Aceeasi problema intampin si eu dar pe Tv LG, la tara am setat -- (alte tari) si imi afiseaza diacriticele corect dar apar probleme pe canalele cu mai multe limbi la subtitrare sau dublare. Trebuie sa setez manual pe romana de fiecare data cand schimb canalul (ex. HBO 2, JIM JAM, VIASAT EXPLORER etc). Nu cred ca problema e de la TV-uri ci de la UPC (Vodafone) care probabil ca vor ca abonatii sa-si pastreze numerotarea canalelor cum e data de ei pe cablu.

#26
warganizm

warganizm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 126
  • Înscris: 09.11.2006

View Postdorin_2k, on 19 aprilie 2020 - 09:35, said:

Pui
Frecventa 306000
Modulație 256
Rata 6900
ID rețea 31*** cât e la tine
Găsește vreo 200 canale pe digital.

Dar care e problema? Import lista sau scanare rețea? Îs 2 diferite.

Asta e cel mai de ajutor comentariu! Mersi mult!

Tocmai ce am luat un LG nano931, iar la operatori aveam doar Digi și Vodafone, eu având Orange(ex Telekom).
Doar cu setarea de frecventa (306000) am reușit să aduc toate canalele.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate