![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Samsung nu importa canale la UPC (Vodafone)
Last Updated: Aug 10 2022 08:55, Started by
psychoxit
, Apr 18 2020 22:46
·
0

Posted 21 April 2020 - 01:48

innesat, on 21 aprilie 2020 - 01:39, said:
Și eu ce am scris câteva postări mai sus?? Omul e începător, nu stăpânește termenii. @initiator, încearcă o scanare completa, fara sa selectezi operator UPC. Merge export, cum de altfel ai observat si tu, dar vei avea probleme cu diacriticele. Așa că ai de ales: ori ordinea UPC cu toate posturile și EPG corect, ori ordinea ta, și probleme cu diacriticile la EPG, dar le ordonezi cum vrei tu. Da, deci sa inteleg ca asta e singura solutie... Inainte la Telekom si din ce stiu si la Digi merge sa exporti canale dar aici cand dau cautare de la reteaua respectiva, dupa cautare nu apare in meniu. Am si poza cu optiunea de transfer lista canale, cand am scanat cu optiunea de operator setata la "Altele" ( https://ibb.co/6n7qt4y ) . O sa il las cu acele diacritice ciudate pentru ca imi e urat sa stau sa caut unde e situat fiecare canal ales de UPC. Daca as suna la ei exista vreo varianta/sansa sa rezolv? Multumesc mult pentru ajutor! |
Posted 21 April 2020 - 07:27

Am să îți atașez exportul de la al meu Samsung.
Însă când UPC va introduce un nou canal iar va trebui sa modifici tot. Eu am învățat câteva numere de canale și de acolo cu +- merg pe zona lor 171 150 160 401 Daca vreau altceva merg cu Guide și găsesc ce vreau. Revin în câteva ore cu exportul meu. Poate îl vei folosi. |
Posted 21 April 2020 - 08:34

![]() Iata arhiva cu exportul de la mine. Tot Samsung Insa asa il obtin Meniu Se difuzeaza Setari canal Transfer lista canale Cod (0000) Export pe USB Edited by dorin_2k, 21 April 2020 - 08:34. |
Posted 21 April 2020 - 10:37

Multumesc mult pentru ajutor. O sa las scanarea cu operator "altele" si modific eu. O sa incerc si lista ta si vad daca mai trebuie modificat in functie de preferintele mele. Multumesc!
|
Posted 21 April 2020 - 10:40

Lista mea e cea implicita care se face cand dau scanare cu UPC.
Niciodata nu m-am chinuit sa o modific. Prea mult de munca si... in zadar, ca la primul update de canale facut de UPC, se duce naibii si lista mea. |
Posted 22 April 2020 - 23:15

Setati la tara Cehia si diacriticele vor fi afisate corect.
|
Posted 09 October 2020 - 09:48

Aceeasi problema intampin si eu dar pe Tv LG, la tara am setat -- (alte tari) si imi afiseaza diacriticele corect dar apar probleme pe canalele cu mai multe limbi la subtitrare sau dublare. Trebuie sa setez manual pe romana de fiecare data cand schimb canalul (ex. HBO 2, JIM JAM, VIASAT EXPLORER etc). Nu cred ca problema e de la TV-uri ci de la UPC (Vodafone) care probabil ca vor ca abonatii sa-si pastreze numerotarea canalelor cum e data de ei pe cablu.
|
Posted 10 August 2022 - 08:55

Pui Frecventa 306000 Modulație 256 Rata 6900 ID rețea 31*** cât e la tine Găsește vreo 200 canale pe digital. Dar care e problema? Import lista sau scanare rețea? Îs 2 diferite. Asta e cel mai de ajutor comentariu! Mersi mult! Tocmai ce am luat un LG nano931, iar la operatori aveam doar Digi și Vodafone, eu având Orange(ex Telekom). Doar cu setarea de frecventa (306000) am reușit să aduc toate canalele. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users