Cineva student la ASE ?
Last Updated: Apr 21 2020 09:46, Started by
twinkly_red
, Apr 15 2020 14:20
·
0

Posted 15 April 2020 - 14:20

Scuze daca am creat un topic existent deja. Tot caut si nu gasesc ceva similar. Exista cineva student la ASE ? Am niste intrebari legate de cursuri pentru anul 1, 2, etc.
|
Posted 15 April 2020 - 15:16

Tu intreaba, ca vedem noi cine si cum raspunde.
La secretariat nu mai raspunde nimeni la telefon ? |
Posted 15 April 2020 - 15:33

Uite niste link-uri, poate sunt de folos:
online.ase.ro/course/search.php online.ase.ro/ www.ase.ro/?page=tutoriale-si-materiale-pentru-invatamantul-online www.webstudent.ase.ro/login Edited by costeld69, 15 April 2020 - 15:37. |
Posted 15 April 2020 - 19:44

Troller, ma intereseaza in primul rand niste cursuri din care invata studentii in anul intai.
Din ce stiu eu, nu exista ceva standard, ci profesorii spun studentilor ce cursuri anume sa cumpere, unii din ei au carti publicate si isi fac reclama prin facultate sa le vanda si chiar examineaza studentii din materialele lor. Poate nu e adevarat, sau cunosc eu partial; ma rog, e afacerea lor, bine ca le merge, nu ma deranjeaza. Eu vreau ceva cursuri care deocamdata sa ma initieze, sa ma familiarizez cu terminologia cu precarede in macroeconomie (dar nu numai), ceva formule/strategii de calcul, un usor amestec cu legislatie daca este cazul. Totodata vreau sa spun ca nu caut un manual de liceu. Alea se gasesc prin librarii sau pe net, nu as fi intrat aici doar pentru atat. Am nevoie de titluri care le studiaza bobocii de facultate anul 1. Apoi trecem si la anul doi s.a.m.d. Pentru ce am nevoie ? Pentru cultura mea generala si ma gandesc ca pe viitor daca ma va pasiona si mai mult decat acum, e posibil sa ma bag si eu la un ase sa nu treaca timpul pe langa mine degeaba. Na, am incercat sa detaliez pe cat posibil cam ce am nevoie. Multumesc oricui imi poate da niste indrumari. Costel, mersi de link-uri. Nu sunt mare fan de materiale online sau in format electronic. Imi place sa tin cartea in mana, sa indoi culturi, sa mazgalesc cu creionul, caci asa si memorez mai usor. Plus ca sunt un mare puturos in a face conturi carora sa le schimb parola inainte de fiecare logare sau instalare de windows. Totusi o sa-mi fac un cont de data asta sa dau o privire si sunt sigur ca va fi o varianta buna pana obtin ceea ce caut. Mai ales acum, psihoza asta cu coronavirusul va intarzia inca o bucata de timp demersurile mele. Mersi inca o data si apreciez. Edited by twinkly_red, 15 April 2020 - 19:45. |
Posted 21 April 2020 - 09:46

Salut. Am terminat ASE-ul acum aproape 10 ani. Uitandu-ma pe site-ul facultatii pe care am absolvit-o, vad ca ei posteaza acolo fisele disciplinelor de studiu si includ si cartile recomandate. Ma gandesc ca si celelalte facultati procedeaza intr-un mod similar.
Asta e link-ul pentru fisele de la Management: http://management.as...ame-de-licenta/ Dai click acolo pe fisele de disciplina si selectezi un program de studii. Spre exemplu, la microeconomie indica la bibliografie cursul Economie, Editia a opta (Ed. Economica, Bucuresti, 2009), scris de colectivul catedrei de economie si politici economice de la ASE. Mai indica si niste carti din alte tari, gen Principles of Economics, scrisa de niste baieti din SUA, dar accentul sigur se pune pe cartile celor de la ASE. Edited by malu021, 21 April 2020 - 09:47. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users