![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Nu gaseste partitia C, la instalare.
Last Updated: Apr 13 2020 19:08, Started by
corondo
, Apr 10 2020 18:06
·
0

Posted 10 April 2020 - 18:06

Salut!
Am un desktopul all-in-one Dell si pana ieri am avut instalat win8,care a si functionat ok. Ieri am instalat win10 si si azi am vrut sa trec din nou pe win8, insa nu reusesc sa mai instalez nimic pe pc. Cand inca eram in win10 am micsorat partitia C (era de 100GB si am facut-o de 70GB) si dupa restart am vrut sa instalez o imagine cu win8, facuta cu Acronis si nu stiu de ce nu voia sa se instaleze. Am incercat varianta simpla cu dvd-ul si cand ajung la partea cu formatarea partitiei C...surpriza: nu o vede, vede doar celelalte 2 partitii D si E. Din cauza asta nu pot trece mai departe si chiar nu stiu ce pot face. Practic, nu se mai deschide sub nicio forma. Ce ma sfatuiti? Edited by corondo, 10 April 2020 - 18:15. |
Posted 10 April 2020 - 18:30

E simplu, totul din mouse, click dreapta..... la fel ca DIsk Management din Windows....
|
Posted 10 April 2020 - 19:12

Am dat jos o imagine ISO de ~350 Mb. Ce fac cu ea? Copiez pe stick imaginea asta si va fi partitia C ? Pe ea voi instala win8?
Scuze, dar nu am acces la yt sa vad ceva tutoriale... Edited by corondo, 10 April 2020 - 19:15. |
Posted 10 April 2020 - 19:20

Am spus: stick bootabil USB
Pe ala cu windows cu ce l-ai facut ? Incearca Rufus N-ai acces la youtube, dar la google ai acces ? Exista tutoriale girla cu text si poze. |
Posted 12 April 2020 - 11:13

Posted 13 April 2020 - 19:08

Ca dai test IT din utilitare de partitionare, de creare imagini /clonare partitii, sisteme de operare dupa vacanta !
90 de itemi, timp de lucru 2 ore ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users