![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
chestionar pt lucrare de licenta - daca tot stam acasa poate ajutam
Last Updated: Apr 10 2020 13:41, Started by
superm
, Apr 10 2020 10:25
·
0

Posted 10 April 2020 - 10:25

Daca tot #stamacasa poate ajutam pe cineva la realizarea unei lucrari 😁...multumesc anticipat💐👍
Chestionar privind relatia dintre schemele cognitive disfuncționale și stima de sine Acest chestionar va fi folosit in vederea elaborarii lucrarii de licenta. Pentru calitatea lucrarii, este important sa raspundeti sincer, in functie de ceea ce simtiti ca va caracterizeaza cel mai bine. Nu exista raspunsuri corecte sau gresite. Completati primul raspuns care va vine in minte. Datele oferite de dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite exclusiv in scop academic in cadrul prezentului studiu. Daca doriti sa primiti rezultatele testului, completati adresa de e-mail la finalul chestionarului. Timpul mediu de completare este 15-20 minute. https://docs.google....EkpaPWnRKTMTxGQ ***in cazul in care este un loc special unde este recomandat a fi postat evident ca poate fi mutat de adm ... |
Posted 10 April 2020 - 12:06

Când am ajuns la pagina 3 m-a adus înapoi la prima.
Iar cu vârsta și ocupația. După ce am răspuns la vreo 30 întrebări. Edit. 40 întrebări răspunse și... Înapoi la pag 1. Am renunțat. |
Posted 10 April 2020 - 12:10

Imi pare rau, nu m-am regasit in cele 2 genuri de la prima intrebare..
|
Posted 10 April 2020 - 13:41

Mulțumesc pt orice ajutor. Nu știu de ce ar avea probleme chestionarul, este creat pe platforma dedicata iar întrebările sunt cele din modele standardizate/certificate/aprobate sau cum vreți sa le definiți... Multora ni se par ciudate întrebările și variantele de răspuns dar nu ne putem opune specialiștilor 🤔... Lucram cu ce avem până schimba ei strategia... Ma aștept la ironii și refuzuri dar cine știe... poate sunt și persoane care au răbdare și vor sa completeze. Mulțumesc tuturor. Edited by superm, 10 April 2020 - 13:42. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users