Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...
 Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...
 

Tv Enciclopedia, Mooz Urban, Mooz Retro, Mooz Love și Tv Kult - solicitare licențe audiovizuale

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Tv Enciclopedia, Mooz Urban, Mooz Retro, Mooz Love și Tv Kult - solicitare licențe audiovizuale


În cadrul ședinței de astăzi a Consiliului National al Audiovizualului a fost discutată solicitarea societății comerciale Mooz TV SRL din București pentru licențe audiovizuale pentru televiziunile Mooz Urban, Mooz Retro, Mooz Love, Tv Enciclopedia și Tv Kult.

Tv Enciclopedia si Tv Kult vor fi canale de documentare disponibile în format SD și HD la nivel național. Producția proprie va fi în procent de 20%.

Tv Enciclopedia și Tv Kult vor fi canale de documentare disponibile în format SD și HD (fără înscriere în denumire) la nivel național. Producția proprie va fi în procent de 20%, iar producțiile vizuale de la alți producători vor fi în procent de 80% pe ambele canale. Procentul rezervat operelor audiovizuale romanesti va fi de 30%, iar al celor europene de 60%.  În grile vor fi programe de informare în procent de 5%, educative 10% și culturale 60%. Modalitatea de difuzare pentru ambele canale va fi prin rețele electronice (IPTV, cablu digital la Telekom). Orarul de difuzare va fi de 24 ore pe zi.

Mooz Urban, Mooz Retro, Mooz Love vor fi canale tematice muzicale, cu emisie SD/HD pentru transmisie la nivel național.

Mooz Urban și Mooz Love vor fi canal de muzică disponibilă în format SD și HD (fără înscriere în denumire) la nivel național. Modalitatea de difuzare pentru ambele canale va fi prin rețele electronice (IPTV, cablu digital la Telekom). Orarul de difuzare va fi de 24 ore pe zi. Producția proprie va fi în procent de 20%, iar producțiile vizuale de la alți producători vor fi în procent de 80%. Procentul rezervat operelor audiovizuale romanești va fi de 30%, iar al celor europene de 60%. În grile vor fi programe de informare în procent de 10%, educative 5% și culturale 60%.

Investiția inițială este de 190.00 euro pentru primul an. Investiția anuală în programe va fi de peste 255.000 euro. Bugetul anual de cheltuieli operaționale va fi de 210.000 euro.

În aceeași ședința a CNA a fost discutată și prelungirea valabilității licențelor audiovizuale ale Mooz Ro Tv și Mooz Hits Tv (au expirat pe 29 martie 2020), modificarea licențelor audiovizuale ale Mooz Ro Tv și Mooz Hits Tv (modalitate și format de difuzare, denumire și structură servicii de programe).

Astfel, licența Mooz Ro Tv, televiziune tematică de muzică românească, se modifică din difuzare prin satelit în difuzare prin rețele de comunicatii electronice ( IPTV și cablu digital, la Telekom). Modificarea formatului de difuzare din SD în SD și HD, fără înscrierea în denumirea serviciului de programe. Se modifica denumirea din Mooz Ro Tv în Mooz Ro. Procentul de producție proprie se modifică de la 10% la 20%, iar cel al producțiilor vizuale de la alți producători de la 90% la 80%.  Procentul de programe de informare crește de la 5% la 10%, iar al celor culturale de la 0% la 20%.

Licența Mooz Hits Tv, televiziune tematică de muzică românească și internațională, se modifică din difuzare prin satelit în difuzare prin rețele de comunicatii electronice ( IPTV și cablu digital, la Telekom). Modificarea formatului de difuzare din SD în SD și HD, fără înscrierea în denumirea serviciului de programe. Se modifica denumirea din Mooz Hits Tv în Mooz Hits. Procentul de producție proprie se modifică de la 10% la 20%, iar cel al producțiilor vizuale de la alți producători de la 90% la 80%. Procentul de programe rezervat operelor românești crește de la 5% la 30%, iar celor europene de la 45% la 60%. Procentul de programe de informare crește de la 5% la 10%, iar al celor culturale de la 0% la 20%.

Attached File  Mooz hits.jpg   41.89K   54 downloads

Consiliului National al Audiovizualului a analizat de asemenea solicitarea de modificare a licenței audiovizuale (format de difuzare, denumire și structură serviciu de programe) a televiziunii muzicale Mooz Dance Tv.

Licența Mooz Dance Tv, televiziune tematică de muzică românească și internațională, își modifică formatul de difuzare din SD în SD și HD, fără înscrierea în denumirea serviciului de programe. Se modifica denumirea din Mooz Dance Tv în Mooz Dance. Procentul de producție proprie se modifică de la 10% la 20%, iar cel al producțiilor vizuale de la alți producători de la 90% la 80%. Procentul de programe rezervat operelor românești crește de la 5% la 30%, iar celor europene de la 45% la 60%.

Attached File  sedinta_cna_din_09.04.2020.jpg   64.17K   54 downloads

"Am prelungit licențele existente deja pentru câteva stații și, în segmentul de muzică, am mai adus câteva canale tematice: numele lor spune totul. În același timp, ne asumăm că vom crea mai multe programe proprii pentru fiecare dintre aceste canale. De asemenea, venim cu două canale foarte importante pentru noi: Tv Enciclopedia și Kult Tv sunt televiziuni de cultură. Tv Enciclopedia este destinat unui public mai adult, de peste 30 de ani, iar Tv Kult este destinat în mare parte generației mai tinere. Vor fi și producții proprii într-un mare procent, dar intenționăm sa achiziționăm și programe internaționale. Împreună cu pachetul de canale muzicale Mooz, cele doua canale culturale vor avea un aport important pentru piața de media de la noi și credem ca sunt ceva special, ceva deosebit", a explicat Samoilă Zamfirescu Ionuț-Daniel.

"Programele culturale de pe canelele de muzică sunt legate de muzică și de cultura muzicală. De exemplu, vor fi emisiuni care prezintă viata unor artiști, informații despre ei, modul cum au cunoscut succesul și așa mai departe. De asemenea, am început producția de emisiuni care au legătură cu sportivi, pentru că, din studiile noastre, segmentul care urmărește posturile noastre, este foarte interesat și de sport. De aceea, genul acesta de cultura - poate cultură poate părea unora prea pretențios - dar încercam într-o forma apropiata publicului nostru sa aducem și astfel de programe. Un exemplu de emisiune culturală poate fi și recenzia unui film sau a unor cărți. Avem deja înțelegeri cu diverse edituri românești care ne vor ajuta să producem programe despre ultimele cărți pe care le pun pe piață pentru segmentul nostru de public", a mai spus Samoilă Zamfirescu Ionuț-Daniel.
"Telekom România este interesat de aceste canale. Intrăm pe IPTV cu aceste 5 canale, așa sperăm. Cu excepția lui Mooz Dance, care este distribuit în orice rețea din România, celelalte canale sunt distribuite exclusiv la Telekom România", a mai explicat Samoilă Zamfirescu Ionuț-Daniel.
Toate solicitările au fost aprobate de către membrii CNA prezenți fizic în sala de ședințe, împreună cu cei care au participat online.

Sursa: https://www.hdsateli...-retro.html?m=1

Edited by _-KALMAN-_, 09 April 2020 - 14:16.


#2
COS_TUG

COS_TUG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,350
  • Înscris: 29.05.2017
Interesant dacă vor mai păstra și eventual extinde parteneriatul cu Telekom... Oficial, s-ar părea că mooz devine cea mai mare rețea de canale de muzica din tara. Chiar daca nu au aproape deloc producție proprie, măcar ca număr de canale înrudite...

Numele canalelor de documentare sunt cam neinspirate dpmdv, dar na, momentan nu avem detalii mai numeroase legate de ce vor emite, ce tipuri de documentare... Sunt curios, daca se vor interfera TV KULT si TV Enciclopedia cu Mooz-urile. Parca nu pot sa nu remarc caracterul oarecum „de cartier” ales pentru numele canalelor de stiinta...

Ca sa-i multumesc chiar pe toti, eu as fi solicitat cred si licente pentru Mooz Classic si Mooz Rock...

Interesanta evolutia din ultima perioada a comapaniei ce detine Mooz, s-a implicat si la acel canal de sport, fantoma pana acum prin ce transmite insa...

Edited by COS_TUG, 09 April 2020 - 13:40.


#3
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,807
  • Înscris: 07.07.2009
Da, vor rămâne numai la Telekom. Am editat articolul.

Edited by _-KALMAN-_, 09 April 2020 - 13:53.


#4
COS_TUG

COS_TUG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,350
  • Înscris: 29.05.2017

 _-KALMAN-_, on 09 aprilie 2020 - 13:48, said:

Da, vor rămâne numai la Telekom.
Deci Mooz Dance va ramane singurul in continuare distribuit catre alti operatori?!

Fain, inseamna ca probabil Telekom se implica oarecum si sprijina aceste canale

Ar putea fi chestia cu canalele de documentare o solutie de avarie pentru problema cu Discovery, in cazul asta...

Este posibil sa renunte pe viitor la Mooz HD... Oare noile canale vor fi tot 720?!

#5
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,807
  • Înscris: 07.07.2009
Sunt curios de astea:

"Am prelungit licențele existente deja pentru câteva stații și, în segmentul de muzică, am mai adus câteva canale tematice: numele lor spune totul. În același timp, ne asumăm că vom crea mai multe programe proprii pentru fiecare dintre aceste canale. De asemenea, venim cu două canale foarte importante pentru noi: Tv Enciclopedia și Kult Tv sunt televiziuni de cultură. Tv Enciclopedia este destinat unui public mai adult, de peste 30 de ani, iar Tv Kult este destinat în mare parte generației mai tinere. Vor fi și producții proprii într-un mare procent, dar intenționăm sa achiziționăm și programe internaționale. Împreună cu pachetul de canale muzicale Mooz, cele doua canale culturale vor avea un aport important pentru piața de media de la noi și credem ca sunt ceva special, ceva deosebit", a explicat Samoilă Zamfirescu Ionuț-Daniel.

#6
COS_TUG

COS_TUG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,350
  • Înscris: 29.05.2017
Da, mai ales ca productii proprii... Nu se lamureste totusi clar daca sunt doua sau trei canale pana la urma de muzica... Initial trei, dar apoi, in paragraf se zice doar de doua...

Iar tipul spune CÂTEVA canale tematice

#7
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,807
  • Înscris: 07.07.2009
Actualizare:

"Programele culturale de pe canelele de muzică sunt legate de muzică și de cultura muzicală. De exemplu, vor fi emisiuni care prezintă viata unor artiști, informații despre ei, modul cum au cunoscut succesul și așa mai departe. De asemenea, am început producția de emisiuni care au legătură cu sportivi, pentru că, din studiile noastre, segmentul care urmărește posturile noastre, este foarte interesat și de sport. De aceea, genul acesta de cultura - poate cultură poate părea unora prea pretențios - dar încercam într-o forma apropiata publicului nostru sa aducem și astfel de programe. Un exemplu de emisiune culturală poate fi și recenzia unui film sau a unor cărți. Avem deja înțelegeri cu diverse edituri românești care ne vor ajuta să producem programe despre ultimele cărți pe care le pun pe piață pentru segmentul nostru de public", a mai spus Samoilă Zamfirescu Ionuț-Daniel.
"Telekom România este interesat de aceste canale. Intrăm pe IPTV cu aceste 5 canale, așa sperăm. Cu excepția lui Mooz Dance, care este distribuit în orice rețea din România, celelalte canale sunt distribuite exclusiv la Telekom România", a mai explicat Samoilă Zamfirescu Ionuț-Daniel.
Toate solicitările au fost aprobate de către membrii CNA prezenți fizic în sala de ședințe, împreună cu cei care au participat online.

#8
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Păi Mooz ar fi 7: Mooz Dance, Mooz RO, Mooz Hits, Mooz HD, Mooz Urban, Mooz Love și Mooz Retro.

#9
Rainwish

Rainwish

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,130
  • Înscris: 18.06.2009
Ma asteptam sa se inchida la un moment dat televiziunile Mooz ci nu sa apara si altele. Majoritatea care se vor lansa sunt de umplutura existand deja cate 2 alternative locale.

Edited by Rainwish, 09 April 2020 - 14:45.


#10
AleXXander00

AleXXander00

    XX

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,427
  • Înscris: 21.02.2009
Mi se pare ca cei de la MOOZ au luat exemplu sau inspiratie mai degraba de la canalele din trustul TRACE. Cel putin asa imi pare mie dupa anuntul acesta.

Oricum, bravo lor, mai ales pentru ca sunt romani. Ar trebui promovati de mai multe companii de cablu.

Ah da, TV Enciclopedia si TV Kult? Serios? Posted Image

#11
Venboteam

Venboteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,312
  • Înscris: 05.01.2012
Eu chiar imi doresc cat mai multe televiziuni romanesti cu documentare.
Daca ar mai fi si documentare filmate in Romania (din orice domeniu), ar fi ideal.

#12
daniel1976

daniel1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,519
  • Înscris: 30.04.2006
pai si Cinethronix care are si platforma VOD sau chiar si macar Travel Mix (ma rog, documentare de calatorii) , nu sunt televiziuni romanesti de documentare cu documentare filmate in Romania ?/

#13
BogdanI33

BogdanI33

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,553
  • Înscris: 03.01.2019
Și DIGI Life și DIGI World are unele documentare filmate în România.
Òrice canal de documentare este bun venit...ai ce învăța de la ele; problema este cu producția proprie (dacă o să cumpere documentare nu o să avem nimic în plus; doar mai multe canale de schimbat).

#14
Venboteam

Venboteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,312
  • Înscris: 05.01.2012

 Venboteam, on 14 aprilie 2020 - 20:05, said:

Eu chiar imi doresc cat mai multe televiziuni romanesti cu documentare.[...]
Partea asta ati citit-o? Posted Image

#15
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 15.11.2021
Au trecut 2 ani de când au primit licență și tot nu emit . Nu le-o mai retrage CNA?

#16
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Nu raman fara licența pentru că emit intern, doar la ei în firmă.

#17
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Schimbări în acționariatul Mooz TV SRL: Popa Cristinel care detinea 70% din acțiuni le cedează către Samoila Ionuț care deținea înainte 30% din acțiuni acum Samoila deține toată firma.

Ionuț Samoila a declarat ca se caută un distribuitor pentru canalele Mooz Love, Mooz Retro, TV Enciclopedia și TV Kult.

Edited by IceCoolExtreme, 12 September 2023 - 11:14.


#18
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 15.11.2021
Trebuiau să bage un post Mooz peste Mooz HD când l-au închis. Așa aveau asigurată emisia de ORO și Oroc și din moment ce le-au preluat toate canalele,nu cred că ar fi refuzat să le introducă și pe acestea.(la ORO trebuia să intre și Mooz HD, pe poziția 617 dacă nu greșesc-poziția dinaintea celor 2 posturi Mooz introduse în martie- dar ăștia de la Mooz l-au închis cu puțin timp înainte)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate