![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Calibrare display cu profile downloadate
Last Updated: Apr 10 2020 18:13, Started by
justice22
, Apr 08 2020 14:03
·
0

Posted 08 April 2020 - 14:03

Salut! Am un Benq GW2765 si am gasit profile de culoare pe displaycal, fara a mai avea nevoie de calibrator.
Insa tot nu ii dau de cap cum sa le uploadez. Sunt in extensia .ccss si .ccmx Multumesc! |
Posted 08 April 2020 - 14:16

Color Management
... WIN+R = Run colorcpl OK ... Sau poate ar trebui sa folosesti ceva de pe site-ul de unde ai luat profilele. Edited by costeld69, 08 April 2020 - 14:22. |
Posted 08 April 2020 - 14:26

pai cu softul lor incerc.. dar nu merge... imi cauta doar icc - Dispaly Cal se numeste
|
Posted 08 April 2020 - 15:06

Cred ca ai inteles complet gresit.
Fisierele alea sint pentru a fi folosite de instrumente, nu de monitoare - sint sigur 99% de chestia asta, nu am stat sa-mi bat capul. Chiar programul lor foloseste doar fisierel .cal, .icc si .icm Programul DisplayCAL nu functioneaza fara instrument de calibrare, zice clar aici: https://displaycal.net/#about System requirements and other prerequisites You need one of the supported instruments to make measurements. Iti dai seama daca functiona atit de simplu, fara dispozitiv de calibrare, faceau astia jdemilioane de coco si se pensionau la 25 de ani !! |
Posted 08 April 2020 - 16:02

Salut! Am un Benq GW2765 si am gasit profile de culoare pe displaycal, fara a mai avea nevoie de calibrator. Insa tot nu ii dau de cap cum sa le uploadez. Sunt in extensia .ccss si .ccmx Multumesc! Acelea sunt fisiere de corectie pentru colorimetre pentru a fi folosite ulterior pentru a calibra monitorul. Posibil sa gasesti si profile pentru display (icm) dar, nefiind masurate pe monitorul tau, nu stii daca ajuta sau mai multe strica. |
Posted 10 April 2020 - 18:13

Benq GW2765 ... Daca vrei sa-l incerci pe cel default de la DisplayCal, File - Install display device profile - (default.icc) - Open - Install profile as system default - Install profile. ... Poti schimba intre profile dupa ce le-ai instalat si asa: Settings - System - Display - Color profile Edited by costeld69, 10 April 2020 - 18:15. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users