Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Miere de albine
Last Updated: Apr 23 2023 16:21, Started by
Amon
, Apr 06 2020 10:23
·
2
#19
Posted 06 April 2020 - 11:54
AlexEn, on 06 aprilie 2020 - 11:02, said: Ai si dovezi? Ar fi interesant de vazut Au fost scandaluri peste scandaluri, in special cu mierea Mos Costache care a fost analizata de niste televiziuni la laborator si s-a descoperit ca mai mult de jumatate din masa este de fapt glucoza. Sa fim intelesi, adaugarea de glucoza industriala este o practica legala si acceptata in industria alimentara. La fel si injectarea carnii de pui/porc/vita cu proteine industriale + apa. Adica doar carne injectata poti cumpara din supermarket. Din cauza de 7.8 miliarde de locuitori pe planeta. Nu mai pot fi toti hraniti natural. Trebuie ajutor de la industria alimentara cu tot felul de adaosuri. |
#21
Posted 06 April 2020 - 11:57
Naijax, on 06 aprilie 2020 - 11:54, said:
Dar cata cafea bei de ai nevoie de 10kg/miere ? Ma tin undeva la jumatate de an 10 Kg de miere. Cam asta e frecventa cu care vin in Romania si ma pot aproviziona. Dar si daca nu o consum pe toata, mierea nu se strica. O poti pastra 100 de ani daca poftesti. Edited by abac, 06 April 2020 - 11:57. |
#22
Posted 06 April 2020 - 13:08
#23
Posted 06 April 2020 - 13:38
Pe bune? +1?
Daca borcanul de 250ml ar fi plin cu miere, ar iesi cam 42 de lei pe kilogramul de miere -> deja mult mai scump decat de la apicultor. Daca in schimb faci calculul de densitate cu nucile incluse, realizezi ca de fapt dai vreo 80-90 de lei pe kilogramul de miere. miere pentru prosti.jpg 122.7K 16 downloads Sau 45 de lei pe 3 borcane, 3 snururi si doi pumni de nuci din care miere de vreo 23 de lei. Cum vrei sa o privesti. Desi este misto pentru luat ochii si facut cadouri, pe perioada de criza este nutret pentru...oi. Sau nu e prost ala care cere.... Edited by abac, 06 April 2020 - 13:41. |
#25
Posted 06 April 2020 - 13:53
abac, on 06 aprilie 2020 - 13:38, said:
...ar iesi cam 42 de lei pe kilogramul de miere -> deja mult mai scump decat de la apicultor... Îți spuneam că nu mere, gata, lămurită dilema. Omu-i chiar apicultor, nu-l știu, însă din ce l-am citit pe SP nu s-ar ține de măgării. Ai acolo și prețul borcanului de fițe; un comerciant de miere îți vinde în plastic, un apicultor adevărat nu o face. Ori o face de foame... Și nici nu cumpără la pet un cunoscător, da' asta-i altă poveste, nu cred să te ajute. O avea și vreun preț pentru vrac, mergi matale și îți pune în ce vrei, poate deschide caneaua și deasupra unei pungi. |
#26
Posted 06 April 2020 - 13:59
Eu am dat mierea din 2019 cu 25 lei/kg, am avut-o ambalata si la borcan de 1 kg si la bidon de apa de 2 l = 3 kg si la bidon de 5 l = aprox 7 kg. O pun in borcane de 1 kg fiindca multa lumea asa o vrea, dar e mai usor de manipulat si stocat in bidoane de plastic, am mai umblat pe la un tirg etc si s-au mai spart borcanele, moment in care mierea respectiva trebuie sa o topesc in apa si sa o dau albinelor.
|
#27
Posted 06 April 2020 - 14:19
Hmmm.. Cafea+miere= porcarie. Cafeaua se bea fara nimic. Ti-o spune unul care a baut 20 de ani cafea cu zahar. Am pierdut 20 de ani degeaba. D-apoi..cu miere. Gizase..
In rest.. mierea de albine e un produs mega super evaluat. Face acelasi rau in organism ca si zaharul. Nu vindeca nimic..in caz ca va ganditi la asta. Dar daca esti pasionat si vrei sa nu fii inselat, fa-ti un prieten apicultor. Altfel nu ai sanse. Sau mereu o sa ai indoieli. |
#28
Posted 06 April 2020 - 15:28
|
#29
Posted 06 April 2020 - 16:16
#31
Posted 06 April 2020 - 16:20
Zaharul sterge orice aroma ar avea cafeaua, din cauza asta multa lume bea cafea pentru cafeina si nu din placere.
Mierea e intr-adevar supraestimata, 80% zahar si minerale in cantitate neglijabila. Dar e un produs traditional natural, trebuie consumata cu masura. [ https://cdn.shopify.com/s/files/1/1250/1031/files/Minerals-in-honey_grande.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#32
Posted 06 April 2020 - 17:02
Karhu, on 06 aprilie 2020 - 16:16, said:
Tu inca n-ai auzit de vorba asta? Nu pisule, poate viata mea nu e chiar asa de amara Mizu, on 06 aprilie 2020 - 16:20, said:
Mierea e intr-adevar supraestimata, 80% zahar Cumva aici e aceeasi discutie ca si cu mancatul dulciurilor vs mancatul fructelor. abac, on 06 aprilie 2020 - 13:38, said:
Pe bune? +1? Daca borcanul de 250ml ar fi plin cu miere, ar iesi cam 42 de lei pe kilogramul de miere -> deja mult mai scump decat de la apicultor. Daca in schimb faci calculul de densitate cu nucile incluse, realizezi ca de fapt dai vreo 80-90 de lei pe kilogramul de miere. Sau 45 de lei pe 3 borcane, 3 snururi si doi pumni de nuci din care miere de vreo 23 de lei. Cum vrei sa o privesti. Desi este misto pentru luat ochii si facut cadouri, pe perioada de criza este nutret pentru...oi. Sau nu e prost ala care cere.... Nu te supara dar esti fix genul de persoana care se plange ca produsul finit si ambalat costa mai mult decat ingredientele. Pe langa ingrediente, mai este costul cu depozitarea, prelucrarea, ambalajele si ambalatul, transportul + taxe/impozite + profit comerciant. |
#33
Posted 06 April 2020 - 17:07
Mizu, on 06 aprilie 2020 - 16:20, said:
...Mierea e intr-adevar supraestimata... La fel ca vinul, prosciutto, la fel ca multe altele. Se adresează unui segment redus, cel mai adesea cu buzunar și gusturi pe măsură. Sigur că poți pune miere în cafea, ori invers, sigur că poți face păsulă cu prosciutto di Parma. Nu trebuie să uiți păstârnacul, asta ar fi grav, da' merge și fără. AlexEn, on 06 aprilie 2020 - 11:02, said:
...Nu e adevarat. Depinde de sursa polenului... Că nu observă cei mulți asta, fiindcă după extracția salcâmului taman căldură mare este peste tot, îi altceva. Nu așa repede ca rapița, asta-i drept. Polenul nu are absolut nicio legătură, voia să scrii nectar și le-ai încurcat, bănuiesc |
|
#34
Posted 06 April 2020 - 17:17
AlexEn, on 06 aprilie 2020 - 17:02, said:
Nu te supara dar esti fix genul de persoana care se plange ca produsul finit si ambalat costa mai mult decat ingredientele. Pe langa ingrediente, mai este costul cu depozitarea, prelucrarea, ambalajele si ambalatul, transportul + taxe/impozite + profit comerciant. Nu ma supar. Ziceam doar ca eu cumpar miere cu 30 de lei kilu'. Nu miere impopotonata sau nuci si snur de martisor la pret de miere, cu 90 de lei kilu'. Adica dupa ce mananci mierea, ambalajul se arunca la gunoi sau la reciclare, depinde de tara. In Romania la gunoi. Asta ca sa nu ma leg de ce scrie pe ambalaj: Randul 1: faurit, (virgula?) de albine Randul 2: indulcit Lasand la o parte agramatismul, ma face sa ridic dintr-o spranceana cuvantul indulcit. Nu cumva este o declaratie mascata ca produsul contine glucoza industriala la fel ca mierea de la magazin? Tare as fi curios sa tin un borcan din ala o luna sa il vad cum/daca se zahariseste. Edited by abac, 06 April 2020 - 17:24. |
#35
Posted 06 April 2020 - 17:51
mariovrs, on 06 aprilie 2020 - 14:19, said: In rest.. mierea de albine e un produs mega super evaluat. Face acelasi rau in organism ca si zaharul. Nu vindeca nimic..in caz ca va ganditi la asta. Mizu, on 06 aprilie 2020 - 16:20, said: Mierea e intr-adevar supraestimata, 80% zahar si minerale in cantitate neglijabila. Dar e un produs traditional natural, trebuie consumata cu masura. |
#36
Posted 06 April 2020 - 18:12
abac, on 06 aprilie 2020 - 17:17, said:
Nu ma supar. Ziceam doar ca eu cumpar miere cu 30 de lei kilu'. Nu miere impopotonata sau nuci si snur de martisor la pret de miere, cu 90 de lei kilu'. Adica dupa ce mananci mierea, ambalajul se arunca la gunoi sau la reciclare, depinde de tara. In Romania la gunoi. Asta ca sa nu ma leg de ce scrie pe ambalaj: Randul 1: faurit, (virgula?) de albine Randul 2: indulcit Lasand la o parte agramatismul, ma face sa ridic dintr-o spranceana cuvantul indulcit. Nu cumva este o declaratie mascata ca produsul contine glucoza industriala la fel ca mierea de la magazin? Tare as fi curios sa tin un borcan din ala o luna sa il vad cum/daca se zahariseste. Inainte de a presupune nu poti sa ii ceri omului informatii? Sa fim seriosi, cine vrea sa isi indulceasca artificial mierea nu pune pe eticheta informatii de genul acesta. Ce legatura are costul ambalajului cu faptul ca unii il arunca apoi? Chiar nu inteleg. Am explicat mai sus deja ca zaharisirea mierii nu tine de cat de naturala e ci de sursa polenului. Daca asta e testul tau pentru 'naturaletea' produsului inseamna ca pana acum ai aruncat cu succes mierea de tei, poliflora sau de floarea soarelui. astea raman lichide. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users