![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Sfaturi pentru mic magazin online
Last Updated: Nov 14 2021 20:53, Started by
GILOFFICE
, Apr 03 2020 19:56
·
0

Posted 13 March 2021 - 00:57

Eu cred ca pentru orice magazin online mic, cu maxim 2-3 mii de produse, prima alegere e Wordpress, datorita costurilor scazute.
Multi au spus aici ca nu e safe... Ce argumente aveti? In conditiile in care aproape 65% din site-urile din intreaga lume sunt dezvoltate pe Wordpress, care este ponderea WP in site-urile piratate? Din contra, Wordpress este in topul celor mai sigure CMS-uri! Sfatul meu sincer este sa incepi cu investitii minime pe dezvoltarea platformei si cu investitii maxime pe publicitate si SEO. Asta nu inseamna sa faci ceva de mantuiala... De asemenea tine-ti afacerea in propriile maini, cauta sa fii dependent de cat mai putini oameni iar aia sa fie corecti. Si orice afacere poate sa merga, totul este sa ajungi la cei interesati! |
Posted 14 November 2021 - 20:53

Incep sa observ si eu multiplele dezamagiri pe care le livreaza MerchantPro....
![]() Autorul topicului, spune-ne si noua in ce stadiu esti acum cu businessul si pe ce platforma ai ramas pana la urma ! ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users