Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Klaus Iohannis, propus oficial de...

Fotbal juvenil

Contributie pentru crestere si ed...

Firewall UFW si Iptables - Doua I...
 DVR Hikvision 7208HUHI M1/S/A se ...

Incalzire pardoseala sistem Upono...

Cat costa o cutie de viteze manua...

Recomandare media player subs Net...
 Hyundai i20 din 2018, tremurat la...

Transnistria vrea sa ceara alipir...

Defectiune masina de spalat vase ...

Orase de trait -Europa
 Monstruoasa coalitie - PNL&PSD

Fractura humerus+radius(cubitus)&...

Propuneti sigla PSDNL pentru euro...

Tencuiala tavane cu folie de plas...
 

Pierdere canale TV

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
DanM17

DanM17

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.10.2016
Salutare, intampin o problema de ceva timp, de fiecare data cand comectex xbox ul la televizor, pierd canalele tv. De obicei se rezolva printr o simpla scanare, dar acum am conectat la un televizor samsung si nu le mai gasesc deloc. Cum as putea rezolva problema?

#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,801
  • Înscris: 01.12.2001
Cum conectezi xboxul la tv? Ce mufa?
Daca prin RF și dai căutare, sigur că se pierd toate.
Daca prin AV sau scart, nu se pierd canalele. Trebuie sa dai pe "sursa" pe TV

#3
DanM17

DanM17

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.10.2016

 dorin_2k, on 03 aprilie 2020 - 19:59, said:

Cum conectezi xboxul la tv? Ce mufa?
Daca prin RF și dai căutare, sigur că se pierd toate.
Daca prin AV sau scart, nu se pierd canalele. Trebuie sa dai pe "sursa" pe TV
ma conectez prin HDMI, cred ca m am gandit sa dau pe TV totusi :))

#4
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,801
  • Înscris: 01.12.2001
Daca xbox-ul "freacă" canalele pe orice TV la care îl pui, sigur xbox-ul are "probleme". Scoate o tensiune pe hdmi ce a "bulit" selectorul. Primul TV a rezistat. Asta a cedat.

#5
DanM17

DanM17

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.10.2016

 dorin_2k, on 03 aprilie 2020 - 20:10, said:

Daca xbox-ul "freacă" canalele pe orice TV la care ĂŽl pui, sigur xbox-ul are "probleme". Scoate o tensiune pe hdmi ce a "bulit" selectorul. Primul TV a rezistat. Asta a cedat.
Chestia ciudata e ca patesc asta doar cand vin acasa, cand merg la facultate nu se intampla niciodata
ce as putea sa fac acum macar sa gasesc posturile tv?

#6
drgroza

drgroza

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 19.05.2002

 DanM17, on 03 aprilie 2020 - 20:11, said:

Chestia ciudata e ca patesc asta doar cand vin acasa, cand merg la facultate nu se intampla niciodata
ce as putea sa fac acum macar sa gasesc posturile tv?
Te incarci pe undeva cu energie...negativa.
Vezi sa nu pierzi si altele.



Si stai mai mult la...facultate!

Edited by drgroza, 03 April 2020 - 20:18.


#7
DanM17

DanM17

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.10.2016

 drgroza, on 03 aprilie 2020 - 20:18, said:


Te incarci pe undeva cu energie...negativa.
Vezi sa nu pierzi si altele.



Si stai mai mult la...facultate!
Aparent carantina asta scoate la iveala noi comedianti.
M am referit ( am vrut sa zic )la faptul ca in momentul ( atunci ) cand sunt acasa( in orasul in care locuiesc ) patesc asa( cele relatate/povestite mai sus ), dar atunci cand sunt in orasul in care fac facultate ( facultatea e un fel de liceu dar mai greu putin ) nu patesc asta
As vrea sa anunt viitori comedianti care vor sa isi testeze glumele la public, sa se abtina, chiar as vrea sa rezolv problema!
Multumesc !

#8
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,802
  • Înscris: 28.11.2006

Quote

facultatea e un fel de liceu dar mai greu putin
Ce ziceai de comedianti? Posted Image

On: n-ai 2 mufe HDMI la televizor, sa conectezi simultan receiver-ul si Xbox-ul si doar sa comuti de la "sursa"? Daca tot bagi si scoti mufa, e posibil sa se strice sau sa iti apara un mic scurtcircuit care sa-ti buleasca TV-ul sau consola.

Edited by pufonel, 03 April 2020 - 21:07.


#9
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,801
  • Înscris: 01.12.2001
Același TV? La facultate e ok și acasă nu? Același cablu?

#10
DanM17

DanM17

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.10.2016

 pufonel, on 03 aprilie 2020 - 21:07, said:


Ce ziceai de comedianti? Posted Image

On: n-ai 2 mufe HDMI la televizor, sa conectezi simultan receiver-ul si Xbox-ul si doar sa comuti de la "sursa"? Daca tot bagi si scoti mufa, e posibil sa se strice sau sa iti apara un mic scurtcircuit care sa-ti buleasca TV-ul sau consola.
am cablu normal la tv, nu hdmi, la care nu s a umblat
inainte sa conectez xbox ul totul e perfect, dupa ce l conectez dispar canalele

 dorin_2k, on 03 aprilie 2020 - 21:08, said:

Același TV? La facultate e ok și acasă nu? Același cablu?
televizoare diferite( facultate-acasa )
acasa am 3 televizoare si la fiecare s a intamplat la fel

#11
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,801
  • Înscris: 01.12.2001
La facultate nu cumva ai un STB și de asta nu îți dai seama că și acolo "resetează" canalele?
Sigur scoate pe hdmi o tensiune aiurea. Ce resetează tunerul.

#12
dicdobre

dicdobre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,350
  • Înscris: 12.09.2005
Nu gasesti canalele nici pe analogic nici pe digital?

#13
DanM17

DanM17

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.10.2016

 dorin_2k, on 03 aprilie 2020 - 21:36, said:

La facultate nu cumva ai un STB și de asta nu ĂŽți dai seama că și acolo "resetează" canalele?
Sigur scoate pe hdmi o tensiune aiurea. Ce resetează tunerul.
nu, e cablu

 dicdobre, on 03 aprilie 2020 - 22:24, said:

Nu gasesti canalele nici pe analogic nici pe digital?
nu

#14
dicdobre

dicdobre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,350
  • Înscris: 12.09.2005
Ai incercat sa mergi cu unul din TV-uri la un vecin/ruda/prieten apropiat?

Pe HDMI tv-urile mai sunt functionale?

#15
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 121,836
  • Înscris: 07.02.2003

 dorin_2k, on 03 aprilie 2020 - 21:36, said:

Sigur scoate pe hdmi o tensiune aiurea. Ce resetează tunerul.
Nu se tin in tuner ci in partea digitala.

Deci daca e sa fie o problema de "pierdere" canale inseamna de fapt pierdere memorie cmos / probleme cu alimentarea acesteia cand se intra in mod monitor/hdmi, probabil nu mai primeste curent si pierde datele dupa care tv-ul se initializeaza.

Edited by andreic, 04 April 2020 - 00:56.


#16
dicdobre

dicdobre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,350
  • Înscris: 12.09.2005
Le pierde, dar acum zice ca nici nu le mai gaseste la cautare.

#17
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Omul pateste asta cu 3 televizoare (presupun diferite).
Deci, cum ar sa fie toate 3 la fel de slabe, sa reactioneze in exact acelasi fel la tensiune aiurea pe HDMI ???
Sau sa aiba toate 3 probleme cu memoria cmos ?!

Ce modele sint cele 3 TV ?
Stiu ca la unele (toate, habanr nu am??) poti sa afisezi separat lista digitala si cea analogica...
Poate asta se intimpla, trece pe cealalta lista, care e goala....

Edited by trollerul_de_serviciu, 04 April 2020 - 09:17.


#18
Tehnicianul090370

Tehnicianul090370

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,711
  • Înscris: 18.10.2018
Poate si le-a "trosnit" pe toate cu "troaca" aia... eu as arunca conserva aia infecta!
Cred ca a "belit" toate selectoarele de canale (tunerele) de la toate cele 3 televizoare!
Sa vezi "distractie" pe el cand o afla cat costa reparatiile la asa ceva ca nu sunt deloc usoare, cine stie cunoaste!
Pana una alta - "Pierdut canale TV, gasitorului recompensa"!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate