Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Slovacia / Kosice

Spatiu stocare aproape plin

Recomandare aer conditionat 9000 ...

Cum v-ati apucat de editare foto?
 Problema unezeala grinda de lemn ...

Intrebare hdmi laptop lenovo

Fezabilitate - Adaugare microinve...

Hard disk extern SSD, A92
 Parere cartier Uverturii/Virtutii...

inmatriculare autoturism reprezen...

2 aere conditionate pe un singur ...

Intarzietor de priza zahar
 Oprire update Asus ZenFone 10

Concediu Canada - Gestiunea banil...

Folii faruri - plastic sau sticla...

Alternative, reducere costuri, pa...
 

Hotspot Digi

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
psnrobert

psnrobert

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 21.11.2019
Salut, recent mi am făcut un abonament la digi și am incercat sa fac hotspot pentru cineva și nu a mers. Adică hotspotul se activează, e vizibil pentru ceilalti dar practic nu are internet pe el. Am citit pe internet și din câte am văzut, trebuie sa fac niște setări ca hotspotul sa mearga la digi. A mai întâmpinat cineva aceasta problema? știe cum se poate rezolva?

#2
lau83

lau83

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 997
  • Înscris: 14.05.2010
datele mobile sunt active?setarile pentru internet mobil sunt corect facute?exista semnal la reteaua mobila?

#3
psnrobert

psnrobert

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 21.11.2019
normal ca sunt active 🤣 nu umblu de ieri pe telefon, știu și eu cum funcționează. am intrat la Conexiune celulara - Rețea celulara date / iar apn urile sunt goale toate, dar netul îmi funcționează normal, chiar acum sunt pe datele mobile dar e faza ca hotspotul nu îmi merge, îl activez dar practic nu ii da internet

#4
A-ONE

A-ONE

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,952
  • Înscris: 28.09.2017
La date celulare pune la APN internet și la configurare LTE (opțională) APN internet, apoi reactivează hotspot-ul.


Attached File  IMG_20200403_082738.jpg   99.65K   162 downloads
6S+



Attached File  IMG_20200403_083700.jpg   683.94K   117 downloads

#5
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Bai ce m-ai speriat.
Nici la mine nu a mers, am facut proba chiar acum.
Dupa 2-3 minute m-am prins de ce nu mergea: uitasem sa activez datele mobile :) :(
In rest, nici o setare nicaieri, totul cu setarile originale.

#6
psnrobert

psnrobert

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 21.11.2019

 A-ONE, on 03 aprilie 2020 - 07:38, said:

La date celulare pune la APN internet și la configurare LTE (opțională) APN internet, apoi reactivează hotspot-ul.


IMG_20200403_082738.jpg
6S+

IMG_20200403_083143.jpg

IMG_20200403_083700.jpg

multumesc, acum functioneaza.

#7
ionut_manciu

ionut_manciu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 11.02.2011
Salutare...
Mie la reteaua digi nu imi apare hotspot-ul ..
Ce pot face ?

Edited by ionut_manciu, 18 October 2020 - 00:11.


#8
boy4ever

boy4ever

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,642
  • Înscris: 21.07.2010
Este cumva Digi de Italia? Si tata a avut aceeasi problema si apoi si mama cand am trecut-o si pe ea pe iOS. Trebuie sa bagi setarile manual. Settings -> Mobile Data -> Mobile Data Network -> PERSONAL HOTSPOT (optiunea asta e ultima de jos). Iti spun 100% ca asta a fost rezolvarea pe un Xr si un SE 2020.

PS setarile le cauti pe net. APN parca este Digi.Mobil

Edited by boy4ever, 18 October 2020 - 00:23.


#9
psnrobert

psnrobert

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 21.11.2019
Am rezolvat si aceasta problema, va multumesc tuturor!

#10
DVD

DVD

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 149
  • Înscris: 01.10.2004

 boy4ever, on 18 octombrie 2020 - 00:21, said:

Este cumva Digi de Italia? Si tata a avut aceeasi problema si apoi si mama cand am trecut-o si pe ea pe iOS. Trebuie sa bagi setarile manual. Settings -> Mobile Data -> Mobile Data Network -> PERSONAL HOTSPOT (optiunea asta e ultima de jos). Iti spun 100% ca asta a fost rezolvarea pe un Xr si un SE 2020.

PS setarile le cauti pe net. APN parca este Digi.Mobil

A functionat!
Ms!

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate