Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolatie tavan?

Telefoane low end - generalitati

setare permanenta 16:10 in VLC?

Schimbare nume strada se schimba ...
 ¨Pentru ca ti-a placut Einstein &...

Produsele marca proprie ar putea ...

Slabire burta

Extender mikrotik
 Puț apa in comuna Berceni Il...

Configurare router TP-Link (trans...

Informatie job secundar

VLC Media Player
 WoW Ascension parere

Eliberare fiscal - ajutor

Caut un NVR model HGNVK-48902

Baterie Macht
 

Schimbare limba MackbookPro

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
holyday

holyday

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 20.09.2013
Va salut. Am sa fiu foarte scurt,sa nu fiu plictisitor....Inainte de a posta aceasta intrebare,am cautat raspuns pe forum,insa ,nu am gasit.
Deci: doresc sa vand un MackbookPro2018,deoarece nu prea il folosesc.Dupa ce am sters discul si am instalat un nou MacOs Catalina,ghidul de instalare imi apare tot in limba romana.Ce greseala am facut?Sau,mai bine spus,ce mai trebuia sters-debifat inainte de a sterge discul si de aducere la setarile din fabrica.
Mentionez ca nu locuiesc in Romania deci piata de vanzare nu este in Romania.Am nevoie de limba engleza.Ce trebuie sa fac?
Multumesc anticipat pentru raspuns-sfaturi.Posted Image

#2
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004

Quote

Change the system language
    On your Mac, choose Apple menu  > System Preferences, then click Language & Region.
    Click General.
    Do any of the following:
    Add a language: Click the Add button , select one or more languages in the list, then click Add.
    The list is divided by a separator line. Languages above the line are system languages that are fully supported by macOS and are shown in menus, messages, websites, and more. Languages below the line aren’t fully supported by macOS, but may be supported by apps that you use, and shown in their menus and messages, and on some websites.
    If you can’t use the input source that’s selected in the Input menu to type a selected language, a list of available sources is shown. If you don’t add an input source now, you can add it later in the Input Sources pane of Keyboard preferences.
    Change the primary language: Drag a different preferred language to the top of the Preferred languages list.
    If macOS or an app supports the primary language, menus and messages are shown in that language. If it doesn’t, it uses the second language in the list, and so on. The language may also be used on websites that support the language.
    The order of the languages in the list determines how text displays when you type characters in a script that belongs to more than one language. See If international fonts don’t display correctly.
If your Mac has multiple users and you want everyone to see the language you chose as the primary language in the login window, click the Action pop-up menu , then choose Apply to Login window.

https://support.appl...ses-mh26684/mac

#3
holyday

holyday

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 20.09.2013
Multumesc foarte mult WatermanPosted Image
Voi incerca chiar acum si te voi anunta daca am reusit.Sa ai o zi frumoasa !

#4
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
După aia să-mi zici și mie cu cât îl vinzi :)

Așa de curios.

#5
holyday

holyday

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 20.09.2013
Ok.am revenit.Am rezolvat,iti multumesc.
Cat despre pret,l-am luat cu 1400 in noiembrie,iar acum il dau cu 1100-1200 euro,cu tot cu accesorii.Are 128Gb cu touchbar.
Totul a fost perfect,insa nu m-am acomodat cu sistemul de operare ,prefer Windows.Cu toate ca sunt posesor de Iphone din 2009......Posted Image
Pretul este de Irlanda,scuze.
Inca o data,iti multumesc si iti doresc o zi frumoasa.

#6
paul_bh

paul_bh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 718
  • Înscris: 05.03.2006
Poti pune Ferestre pe mac daca vrei si merge foarte bine.

#7
holyday

holyday

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 20.09.2013

View Postpaul_bh, on 01 aprilie 2020 - 18:22, said:

Poti pune Ferestre pe mac daca vrei si merge foarte bine.
Te salut Paul. Sincer,nu stiu ce doresti sa spui.Poti sa fi mai explicit ? Te rog.Multumesc.

#8
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,818
  • Înscris: 25.01.2002
spunea ca ai putea instala windows 10 pe macbookul tau.

uite asa.

#9
holyday

holyday

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 20.09.2013
Multumesc pentru lamurire.....nu am stiut ca se poate.

#10
nei-k

nei-k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,302
  • Înscris: 21.12.2006
Modalitatea de instalare, direct de la Apple
https://support.appl.../ro-ro/HT201468

Măcar ai dual boot

Edited by nei-k, 01 April 2020 - 23:02.


#11
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015

View Postpaul_bh, on 01 aprilie 2020 - 18:22, said:

Poti pune Ferestre pe mac daca vrei si merge foarte bine.

Putin offtopic: cine isi cumpara produse Apple nu o face pentru a pune Windows pe ele. Produsele software ale Apple sunt mai bine optimizate pentru componentele fizice produse (tot) de ei. Plus ca MacOS nu are varianta Retail, cum are Microsoft Windows.

#12
holyday

holyday

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 20.09.2013

View PostPololica, on 02 aprilie 2020 - 06:43, said:

Putin offtopic: cine isi cumpara produse Apple nu o face pentru a pune Windows pe ele. Produsele software ale Apple sunt mai bine optimizate pentru componentele fizice produse (tot) de ei. Plus ca MacOS nu are varianta Retail, cum are Microsoft Windows.
Exact la asta m-am gandit si eu.......Initial,cand am trecut la mac,am sperat sa ma obisnuiesc cu sistemul de operare.Nu s-a intamplat asa ceva,din pacate.Mi s-a parut destul de limitat ,in comparatie cu Windows.Si m-am decis sa renunt la el.Insa am de gand sa il vand,nu sa il trec pe Windows,pentru ca am deja un Windows laptop.Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.Cu respect.

#13
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
Au limitări de configurare (raportate la Windows și Android), dar unora ne plac așa cum sunt. Se poate intra in polemica foarte ușor.

Legat de întrebarea ta, e bine ca Waterman a reușit sa re rezolve.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate