Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Valabilitate permis auto cat. A s...

Caramida aparenta peste termosistem

Linistea din timpul penelor de cu...

Achiziție laptop baterie det...
 Cenzura in masa comentarii youtube

Inscriere copil la scoala in Roma...

exista adaptoare pentru baterii P...

Sa folosim antivirus, antimalware?
 SMS suspect livrare "posta ro...

Film original sau pirat?

Cum poti inregistra CD-uri in for...

Ceainaria celor pasionați de...
 Probleme la acoperis din cauza in...

Transferuri instant intre bancile...

player video cu preview cadru pe ...

Carrefour Act for good
 

afisare imagini din folder

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
bunicu9

bunicu9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 14.07.2013
Am acest script
<?php
	 $files = glob("../../images/*.*");
	 for ($i=0; $i<count($files); $i++)
	  {
		$image = $files[$i];
		$supported_file = array(
				'gif',
				'jpg',
				'jpeg',
				'png'
		 );
		 $ext = strtolower(pathinfo($image, PATHINFO_EXTENSION));
		 if (in_array($ext, $supported_file)) {
			$showimage = $image;
			} else {
				continue;
			}
		  }
?>
   

Incerc sa afisez toate imaginile din folderul images cu acest cod html

<img src="<?php echo $showimage ?>" alt="Test" /> <br />

Imi afiseaza doar o singura imagine, dar in folderul meu sunt mai multe.

De ce?

#2
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,114
  • Înscris: 24.02.2007
Ca n-ai pus img in interiorul for?

#3
bunicu9

bunicu9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 14.07.2013

View Postdani.user, on 30 martie 2020 - 20:56, said:

Ca n-ai pus img in interiorul for?
da, in interiorul for apar toate. Cum as putea sa fac sa le afisez in afara acelui for in HTML?

#4
PeRuZzI

PeRuZzI

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 443
  • Înscris: 30.12.2005
Iti afiseaza o singura imagine in afara for-ului deoarece variabila iti este rescrisa mereu. Iti afiseaza doar ultima imagine. Ca sa le afisezi pe toate trebuie sa pui img-ul in for.

#5
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,114
  • Înscris: 24.02.2007
Generezi html in acel for.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate