Nautical Channel a iesit din grila UPC/Vodafone
Last Updated: Apr 01 2020 18:59, Started by
ronuquet
, Mar 30 2020 09:03
·
0

Posted 30 March 2020 - 16:59

Nautical nu era un canal care sa intre in nisa spectaculacilor de Cangrena3, nu avea cum ...
in schimb niste spectaculaci de Cangrena3 care daca mai citeau (macar) o carte in plus, sigur ar fi intrat in nisa doritorilor de Nautical ... parerea mea , in rest , e grele cu viata asta, mai nene... |
Posted 30 March 2020 - 19:31

Daca aduc în locul lui posturile Discovery in HD, BBC EARTH HD eu ii iert
|
Posted 31 March 2020 - 10:24

Găsești cam greu un topic zilele astea.
Nautical Channel era un canal adăugat datorită influențelor americanilor de la Liberty Global pentru că românii n-ar fi cerut niciodată un astfel de canal așa cum n-au cerut nici Golf Channel. Acum lista americanilor va fi ștearsă încetul cu încetul. Singurul canal pe care nu înțeleg de ce l-au scos a fost Auto Moto Sport. Cred că vor mai urma eliminări de canale, canale care oricum nu au audiență în România. Edited by zyppster, 31 March 2020 - 10:25. |
Posted 31 March 2020 - 10:38

Atunci hai sa bage canale cu influente britanice : BBC Earth, BBC World News, ba chiar sa lanseze un BBC BRIT... dar sunt in stare? Nu in Romania !
|
Posted 31 March 2020 - 10:50

Chiar daca Nautical nu era un canal care sa ma intereseze, deplang eliminarea lui, asa cum regret orice disparitie de canal din grila.
|
Posted 01 April 2020 - 18:59

Cu ocazia asta, am facut un topic aici ca sa enumeram ce posturi au iesit de la preluare si pana in prezent.
Da, Nautical Channel a iesit azi, dupa ani de zile in care a fost in grila UPC (fostul Yacht&Sail). Felicitari Vodafone! La mai mare! |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users