![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Nautical Channel a iesit din grila UPC/Vodafone
Last Updated: Apr 01 2020 18:59, Started by
ronuquet
, Mar 30 2020 09:03
·
0

Posted 30 March 2020 - 09:03

Cu ocazia asta, am facut un topic aici ca sa enumeram ce posturi au iesit de la preluare si pana in prezent.
Da, Nautical Channel a iesit azi, dupa ani de zile in care a fost in grila UPC (fostul Yacht&Sail). Felicitari Vodafone! La mai mare! Edited by ronuquet, 30 March 2020 - 09:06. |
Posted 30 March 2020 - 09:38

Sa le scoata, dar sa si bage. Asteptam BBC Earth HD, Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, DIGI 24 HD, Discovery Science HD, Investigation Discovery HD.
|
Posted 30 March 2020 - 09:52

bai, nasol ptr voi...
ptr nisa lui , ptr fanii lui (sunt sigur ca avea fani) este un canal superb ... daca Voda procedeaza asa, nu stiu ce sa zic, nici nu stiu sa mai fie un alt canal echivalent , ca sa mai speri ca poate il baga pe ala... |
Posted 30 March 2020 - 09:55

Daca ai avea idee cat de prost se vedea.. pt ca ce downscaleaza UPC din HD in SD se vede infect. (inafara de DTX)
Era foarte in ceata.. la fel cum sunt acum TVE si 24 Horas. Nu cred ca are rost sa intreb daca la INES inca merge... |
Posted 30 March 2020 - 11:28

stiu ca acu 2 zile cand m-am uitat pe el, mergea...
dar verific deseara si te lamuresc ... |
Posted 30 March 2020 - 12:40

Vodafone cica : "Am trimis aceasta situatie catre departamentul implicat, pentru a verifica ce s-a intamplat.
Florin" =)) astia habar n-au. Ce preluare fac astia? |
Posted 30 March 2020 - 12:47

Cu ocazia asta, am facut un topic aici ca sa enumeram ce posturi au iesit de la preluare si pana in prezent.
Da, Nautical Channel a iesit azi, dupa ani de zile in care a fost in grila UPC (fostul Yacht&Sail). Felicitari Vodafone! La mai mare! ![]() |
Posted 30 March 2020 - 13:30

O fi fost vechi dar clar nu era urmărit. Dacă pentru asta au și plătit atunci foarte bine ca l-au scos.
|
Posted 30 March 2020 - 13:31

|
Posted 30 March 2020 - 15:18

Posted 30 March 2020 - 15:23

Tot ce iese, intotdeauna e independent de vointa lor...
|
Posted 30 March 2020 - 15:35

Și ce trebuia să zică? Așa sunt instruiți. Doar nu o să zică că a expirat contractul. Ce treabă are INES? Nimic.
![]() |
Posted 30 March 2020 - 15:42

Sa zică ne pare rău, regretam... Vom încerca suplinirea canalului cu alte programe din zona de interes a abonaților în viitor. Nu o minciuna trasa la indigo.
Eu pot sa spun ca nu plătesc factura din motive independente mie și sa fie ok? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users