![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Discutie serioasa despre Coronavirus / COVID-19 (partea a IV-a)
Last Updated: Apr 09 2020 23:19, Started by
argonaut
, Mar 29 2020 21:19
·
0

Posted 09 April 2020 - 21:35

Și oamenii de pe aeroportul din CJ, de ce nu au mai respectat carantină. Dacă este așa, acolo ar fi putut fi un focar de infecție.
|
Posted 09 April 2020 - 21:37

Eu unul punctual nu cred că se va putea face ceva concret pentru a opri zecile de credincioși Ă®n fața blocurilor, pentru a lua lumină. Nu cred ca moare nimeni de inima rea ca nu aprinde o lumanare de la o sursa "oficiala". Dar nu, se duc la Ierusalim (desi acum vreo saptamana BOR-ul a declarat ca anul asta pas), la intoarcere ii aduna pe toti reprezentantii pe Otopeni, se "paseaza" lumina si apoi, la cerere ![]() Bun, asta nu inseamna obligatoriu ca vor "bubui" cazurile ulterior, dar, totusi, ce sens are un risc in plus ? Mea culpa: sotia face garzi. Dupa tura de noapte ma duc s-o iau (nu are permis). Nu cobor din masina, nu ma abat pe coclauri. Am fost oprit de 4 ori pana acum, am de fiecare data declaratie - dar pe care n-am ce sa bifez !, doar scriu in campul cu locurile deplasarii spitalul - si ma milogesc de politisti, le explic situatia, ei zic ca nu prea e in regula, dar ca am moaca de om serios si ma iarta... Adica dupa o noapte nedormita eu nu am voie sa-mi aduc sotia acasa, dar popii vor bantui pe strazi sa imprastie..."lumina" ?! |
Posted 09 April 2020 - 21:37

Posted 09 April 2020 - 21:39

Daca Germania a solicitat sclavi pentru plantatiile lor, romanasii au raspuns prezent.
Am o nelamurire: aceste mii de oameni nu incalca ordonantele actuale ? https://www.libertat...ermania-2947465 Attached Files |
Posted 09 April 2020 - 21:39

Pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Ne ascundem după deget, dar problema nu se rezolvă.
|
Posted 09 April 2020 - 21:41

Și oamenii de pe aeroportul din CJ, de ce nu au mai respectat carantină. Dacă este așa, acolo ar fi putut fi un focar de infecție. Pentru ca nu mai ii problema lor, in 2 ore aia toti sunt in Germania si de acolo ii problema nemților Edited by Bucifon, 09 April 2020 - 21:41. |
Posted 09 April 2020 - 21:41

Suedia a raportat cea mai mare creștere a deceselor pentru a doua zi la rând. Cel puțin 100 de morți de coronavirus în fiecare zi, scrie CNN. Numărul total de decese se ridică acum la 792, potrivit datelor publicate de Agenția Suedeză de Sănătate Publică.
Numărul total de cazuri de infecții cu coronavirus din toată țara a crescut la 9.141, cu 719 în terapie intensivă. |
Posted 09 April 2020 - 21:43

Pentru ca nu mai ii problema lor, in 2 ore aia toti sunt in Germania si de acolo ii problema nemților Sau daca revin in tara, cand termina de cules sparanghelul, le convine sa stea in carantina...evident tot pe banii Romaniei. |
Posted 09 April 2020 - 21:44

Sunt deja 3 useri care au zis ca au fost sub 60 bani bucata, din care 2 au zis intre 20 si 40 de bani. Tu crezi ce vrei, oricum nu vad ce relevanta are. Probabil preturile alea nu o sa le mai vedem in urmatorii ani, la ce cerere e la nivel mondial acum. |
Posted 09 April 2020 - 21:44

Toti cei cu idei de imunizari in masa si-o vor lua in barba, daca nu si-au luat-o inca. Pentru ca de departe este cea mai deplasata tactica in lupta cu Covid-19. Dupa care vor incerca cu disperare sa instituie masuri de izolare si de carantina.
|
|
Posted 09 April 2020 - 21:45

Suedia a raportat cea mai mare creștere a deceselor pentru a doua zi la rând. Cel puțin 100 de morți de coronavirus în fiecare zi, scrie CNN. Numărul total de decese se ridică acum la 792, potrivit datelor publicate de Agenția Suedeză de Sănătate Publică. Numărul total de cazuri de infecții cu coronavirus din toată țara a crescut la 9.141, cu 719 în terapie intensivă. Raportari gresite, probabil...la ei nici nu are cum sa ajunga virusul, nici scolile nu le-au inchis. ![]() |
Posted 09 April 2020 - 21:45

Nu știu care-i sistemul dar sunt sigur ca toti vor avea asigurare medicală, doar nu merg la negru.
De se întâmplă ceva eu zic ca au mai multe șanse decât in Romania Dodoloata |
Posted 09 April 2020 - 21:46

Raed Arafat: ”Sunt discuții pentru a face lucrurile cât mai protective pentru populație, dar în același timp sărbătoarea să aibă loc și să nu zică lumea că a trecut Paștele fără să simtă că a fost Paștele”
https://www.realitat...bc6b603393f4352 A luat-o razna. Inteleg ca e un cameleon politic, dar da deja in iresponsabilitate criminala. Edited by __Dan__, 09 April 2020 - 21:47. |
Posted 09 April 2020 - 21:50

Ce Ordonanța militară mai baga astia azi? Cu aia din Cluj ce se bulucesc în parcare? Că altceva nu au de făcut.. Amenzi mari pt buluceala doar.
|
Posted 09 April 2020 - 21:53

|
Posted 09 April 2020 - 21:57

Suedia a raportat cea mai mare creștere a deceselor pentru a doua zi la rând. Cel puțin 100 de morți de coronavirus în fiecare zi, scrie CNN. Numărul total de decese se ridică acum la 792, potrivit datelor publicate de Agenția Suedeză de Sănătate Publică. Numărul total de cazuri de infecții cu coronavirus din toată țara a crescut la 9.141, cu 719 în terapie intensivă. |
Posted 09 April 2020 - 21:58

https://m.digi24.ro/...teptare-1289581
Si oare cate alte teste sunt fals pozitive? Si tot atatea fals negative probabil. Daca testele astea dau asemenea erori, alea rapide sunt deja o gluma proasta din pacate. Apropo de asta, am momente cand toata nebunia asta imi pare o gluma proasta. Da, stiu, nu este, nu-mi sariti in cap. |
Posted 09 April 2020 - 21:58

Ce Ordonanța militară mai baga astia azi? Cu aia din Cluj ce se bulucesc Ă®n parcare? Că altceva nu au de făcut.. Amenzi mari pt buluceala doar. Am văzut ceva știre ieri-alaltaieri c-ar fi ceva legat de piețele agroalimentare. Eu tot trag speranța că vor prelungi ITP-urile macar 1 lună ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users