![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Discutie serioasa despre Coronavirus / COVID-19 (partea a IV-a)

Posted 31 March 2020 - 20:27

Cred ca ati auzit ce a spus CTP-ul in legatura cu demisiile medicilor: "zadarnicirea combaterii bolilor". Bine, asta cred ca e evident pentru toata lumea, fara sa mai fie nevoie s-o spuna CTP-ul. Ia sa vedem ce inseamna asta conform art 352 din Ordonanta de urgenta 28/2020 ? Asta poate inseamna chiar si bulau. Ca sa nu mai zic ca CTP-ul a spus ceva si de crima cu premeditare, dar sa nu mergem chiar pana acolo deocamdata.
Macelul continua in Franta: 499 decese azi. |
Posted 31 March 2020 - 20:28

Dece nu au folosit echipamentele de protectie? Problema este ca suntem fiecare pe cont propriu. Nu cred ca ne putem baza pe sistemul sanitar. Se pare ca cei de acolo au cazut primii la datorie. Trebuie sa ne ferim de virus cat de mult putem. Edited by pasilla, 31 March 2020 - 20:29. |

Trebuia sa mentionez : nu incercati asta acasa ? ![]()
Cred ca ati auzit ce a spus CTP-ul in legatura cu demisiile medicilor: "zadarnicirea combaterii bolilor". Edited by crokodilu, 31 March 2020 - 20:29. |

Spania si Italia ce sa mai zica ? au depasit cu mult China |

Exact. E vorba de procentul de risc. Cred ca daca e de 2% sa moara, intra sa salveze un om. Edited by ro_explorer, 31 March 2020 - 20:30. |
Posted 31 March 2020 - 20:29

Cred ca ati auzit ce a spus CTP-ul in legatura cu demisiile medicilor: "zadarnicirea combaterii bolilor". Bine, asta cred ca e evident pentru toata lumea, fara sa mai fie nevoie s-o spuna CTP-ul. Ia sa vedem ce inseamna asta conform art 352 din Ordonanta de urgenta 28/2020 ? Asta poate inseamna chiar si bulau. Ca sa nu mai zic ca CTP-ul a spus ceva si de crima cu premeditare, dar sa nu mergem chiar pana acolo deocamdata. Macelul continua in Franta: 499 decese azi. Ba...in loc sa te umpli de venin si sa dai cu barda, dornic de capete retezate, mai bine te-ai gandi cum ai putea sa ajuti in perioada asta, cu orice, decat sa stai cu o mana la coaie si alta pe tastatura si sa faci dreptate sociala si justitie penala. |

17 cadre medicale și 10 pacienți de la Spitalul Universitar din București, confirmați cu coronavirus. Șapte cadre medicale de la Spitalul Militar din Capitală, confirmate cu coronavirus. Maternitate din Timișoara în carantină. Cinci asistente confirmate cu coronavirus. Asta in ultimele ore. Virusul asta are o caracteristica interesanta: demonstreaza ca si pacientii si medicii sunt in aceiasi oala cand vine vorba de sistemul sanitar. |
Posted 31 March 2020 - 20:30

Intrati pe Best Jobs si vedeti ce oferte de angajare sunt la medici generalist 6000-10000 euro pentru Franta. Recruteaza urgent. Eu zic sa nu insultam toti medicii ca ajungem sa ne tratam singuri |
Posted 31 March 2020 - 20:30

Ba...in loc sa te umpli de venin si sa dai cu barda, dornic de capete retezate, mai bine te-ai gandi cum ai putea sa ajuti in perioada asta, cu orice, decat sa stai cu o mana la coaie si alta pe tastatura si sa faci dreptate sociala si justitie penala. sa-si dea demisia . Nu asa ne invata cadrele medicale , fostul ministru al sanatatii si catu fost viitor ex prim ministru? |
Posted 31 March 2020 - 20:31

|
Posted 31 March 2020 - 20:31

Da, dar SUA mai au teoretic vreo 2 saptamani pana ating varful - conform modelului IHME acesta va fi in ~ 15 aprilie iar estimarea numarului de decese e destul de mare - undeva in jur de 83000 (nivelul de incertitudine e foarte mare ce-i drept). Momentan, rata de crestere a numarului de cazuri e mai mare in US decat in Italia sau Spania. https://www.hotnews....nte-tehnice.htm In schimb la noi manca-ne-ar dragnea sa ne manance tot factorul politic pus de psd si mentinut de pnl, ala ne omoara fratiuear. Quote
Institutul National de Sănătate Publică s-a autosesizat din presă și a solicitat Spitalului Universitar de Urgență București și DSP București informații privind existența unui deces în cadrul unității sanitare. Conform Grupului de comunicare strategică, răspunsul spitalului este că în 27 a fost înregistrat decesul unei persoane infectate cu noul coronavirus. Cazul ar fi fost raportat de către spital Direcției de Sănătate Publică București, însă aceasta a "uitat" să-l raporteze către Institutul National de Sănătate Publică. Explicația oficială a autorităților: "deficiențe tehnice generate de procesul de mutare a sediului DSPMB". prin fax frate. fax. anul 2020. #muiepsd, imi asum ca nu e politic, dar sunteti niste partasi la crima..... Edited by MembruAnonim, 31 March 2020 - 20:34. |
Posted 31 March 2020 - 20:32

Posted 31 March 2020 - 20:32

Posted 31 March 2020 - 20:33

17 cadre medicale și 10 pacienți de la Spitalul Universitar din București, confirmați cu coronavirus. Șapte cadre medicale de la Spitalul Militar din Capitală, confirmate cu coronavirus. Maternitate din Timișoara Ă®n carantină. Cinci asistente confirmate cu coronavirus. Asta in ultimele ore. Prea au toți coronavirus acum. Aproape nu exista cadru medical care să nu aibă coronavirus ![]() Chiar și în spitalele unde sunt zero internați cu coronavirus. |

https://www.theguard...eviously-stated Ca sa ne linistim un pic, sa radem ciob de oala sparta, nici la altii nu e mai bine. Singura problema pe care o am cu dotorii nostri e ca acum cand vsimt miros de fum, fug. Cum am mai zis-o pe topic, daca fugeau acum 4 luni, cand nu stia nici dracu de covid, sau inainte, le ridicam statuie tot poporul, ca au avut curaj sa sparga buboiul. Insa nu au facut-o. Acolo e problema. Stim toti ce inseamna sa conduca politicul, sa vina un imbecil burtos sau o botoxata a carei calitati sunt ca nu are gag reflex, dar daca o faceau inainte, erau demni, aratau coloana. Cei care o fac acum sunt niste jeguri. Punct. Ma refer la aia care au conditii, care au echipament, care nu au nici macar un virusat pe maini. In Uk deja incep sa soseasca in spitale ventilatoare de productie locala https://news.sky.com...t-week-11966463 |
|
Posted 31 March 2020 - 20:34

Acum inteleg ce e cu valul de demisii...
Statul pregăteşte o ordonanţă militară care le-ar interzice medicilor să demisioneze Valul de demisii ale medicilor face ca autorităţile să se gândească deja la măsuri. Horaţiu Moldovan, secretar de stat, a declarat, pentru Observator, că se ia în calcul ca medicilor să le fie interzisă demisia prin ordonanţă militară. https://www.libertat...sioneze-2933911 |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users