Facultatea de matematica si informatica timișoara
Last Updated: Mar 25 2020 21:25, Started by
1pane
, Mar 24 2020 10:22
·
0

Posted 24 March 2020 - 10:22

Facultatea de matematica si informatica timișoara are 2 specializari: matematica si informatica. Admiterea de da la alegere dintre cele 2. Intrebarea mea e daca as da admitere la matematică, pot opta pt specializarea informatică?
|
Posted 24 March 2020 - 10:40

Prrimii doi ani la facultati tehnice sunt in mare parte la fel
![]() |
Posted 24 March 2020 - 10:50

Facultatea de matematica si informatica timișoara are 2 specializari: matematica si informatica. Admiterea de da la alegere dintre cele 2.
Intrebarea mea e daca as da admitere la matematică, pot opta pt specializarea informatică? Vezi ca la Timisoara mai ai si varianta de informatica din cadrul politehnicii: https://ac.admitere....re.html#noutati |
Posted 24 March 2020 - 11:00

Deci pot da admitere la matematică și sa urmez specializarea informatică
|
Posted 24 March 2020 - 15:26

Dai la matematica, faci facultatea de matematica.
Dai la informatica, faci facultatea de informatica. Logica pamantului. Dar la cum gandesti, sigur nu esti nici pentru una, nici pentru alta. Poti sa dai si frunza la caini. Edited by Friskey, 24 March 2020 - 15:33. |
Posted 25 March 2020 - 14:05

Te duci la Timisoara ca sa te distrezi? Cat faci acolo scoala? 3 ani cate 24-30 ore pe saptamana? Eu daca as fi la inceput de drum direct la Spiru Haret as merge - scoala doar sambata 8 ore si doar 1 an si am aceiasi diploma ca si tine. Ba mai mult poate pot face si de la distanta si nu merg nici sambata merg doar la examene.
Uitate la ginerele prefectului de Vrancea a terminat la Spiru Haret si lucreaza la Tarom ca director pe 4000 de euro pe luna. Cred ca 60% din bugetari au Spiru Haret - deci nu comenta ca nu e buna |
Posted 25 March 2020 - 21:25

Vezi ca si la UPT ai Informatica , asta in caz ca nu intri la UVT.
Ba eu zic sa nu va dati cu parerea de facultate , unii fac facultati grele si ii ajuta ff mult , altii le fac degeaba ( sau pur si simplu nu sunt ei genul de om care sa invete dintr un astfel sistem de invatare) , e de la caz la caz , sa nu generalizam , da , pentru mine unul nu e atat de importanta facultatea chiar daca fac automatica la poli la Bucuresti, dar am cunostinte care lucreaza in IT/ automatizari si zic ca au avut foarte multe de invatat de la facultate. Edited by exydos, 25 March 2020 - 21:28. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users