Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
la nivel micro exista, am gasit p...

TV-ul nu detecteaza Cl +

Cimentare definitiva

Dacia Duster 3 vs precedentele ve...
 Cilindree mica versus cilindree m...

Cum pot sa evit delay-ul de 60 mi...

display nu se stinge programat

De ce saliveaza motanul cand cala...
 Recomandare prelungire cablu inst...

Greutate brad 100-130cm din leroy...

Problema Centrala Arca Poket - se...

Lipsa atestat spania
 neuropatie periferica

Incarcare butelii de voiaj

Bariera acces auto - cum/unde gas...

Localizare prin IMEI

Facultatea de matematica si informatica timișoara

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

1pane

1pane

New Member

• Grup: Candidate Members
Facultatea de matematica  si  informatica  timișoara  are 2 specializari: matematica si  informatica.  Admiterea de da la alegere dintre cele 2. Intrebarea mea e daca as da admitere la matematică, pot opta pt specializarea informatică?

jimi91

jimi91

Senior Member

• Grup: Senior Members
Prrimii doi ani la facultati tehnice sunt in mare parte la fel ;)....cultura tehnica

neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

Guru Member

• Grup: Senior Members

View Post1pane, on 24 martie 2020 - 10:22, said:

Facultatea de matematica  si  informatica  timișoara  are 2 specializari: matematica si  informatica.  Admiterea de da la alegere dintre cele 2.
Nu confunda specializarea (domeniul pentru care te pregatesti) cu probele de concurs (chiar daca seamana), sunt notiuni diferite.

View Post1pane, on 24 martie 2020 - 10:22, said:

Intrebarea mea e daca as da admitere la matematică, pot opta pt specializarea informatică?
Poti alege materia de matematica daca te inscrii la specializarea informatica. Si invers. Dar grija la ce optezi ca specialziare, ca nu poti sari dincolo dupa ce a plecat trenul din gara.

Vezi ca la Timisoara mai ai si varianta de informatica din cadrul politehnicii: https://ac.admitere....re.html#noutati

1pane

1pane

New Member

• Grup: Candidate Members
Deci pot da admitere la matematică și sa urmez specializarea informatică

Friskey

Friskey

Guru Member

• Grup: Banned
Dai la matematica, faci facultatea de matematica.
Dai la informatica, faci facultatea de informatica.
Logica pamantului.
Dar la cum gandesti, sigur nu esti nici pentru una, nici pentru alta. Poti sa dai si frunza la caini.

Edited by Friskey, 24 March 2020 - 15:33.

Augustus1978

Augustus1978

Member

• Grup: Members
Te duci la Timisoara ca sa te distrezi? Cat faci acolo scoala? 3 ani cate 24-30 ore pe saptamana? Eu daca as fi la inceput de drum direct la Spiru Haret as merge - scoala doar sambata 8 ore si doar 1 an si am aceiasi diploma ca si tine. Ba mai mult poate pot face si de la distanta si nu merg nici sambata merg doar la examene.
Uitate la ginerele prefectului de Vrancea a terminat la Spiru Haret si lucreaza la Tarom ca director pe 4000 de euro pe luna. Cred ca 60% din bugetari au Spiru Haret - deci nu comenta ca nu e buna

exydos

exydos

Active Member

• Grup: Members
Vezi ca si la UPT ai Informatica , asta in caz ca nu intri la UVT.
Ba eu zic sa nu va dati cu parerea de facultate , unii fac facultati grele si ii ajuta ff mult , altii le fac degeaba ( sau pur si simplu nu sunt ei genul de om care sa invete dintr un astfel sistem de invatare)  , e de la caz la caz , sa nu generalizam , da , pentru mine unul nu e atat de importanta facultatea chiar daca fac automatica la poli la Bucuresti,  dar am cunostinte care lucreaza in IT/ automatizari si zic ca au avut foarte multe de invatat de la facultate.

Edited by exydos, 25 March 2020 - 21:28.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate