Unde promovez servicii Web/Graphic design

Posted 22 March 2020 - 15:20

Salutare, In decurs de 2 ani jumate m-am pregatit in domeniu de web design/graphic design,m-am pregatit cu portofoliu si cu experienta.
Acum caut sa fac bani din ce am invatat si as avea nevoie de niste sfaturi sa-mi caut clientii si sa-mi promovez serviciile. As dorii sa-mi spuneti niste surse, inafara de facebook va rog. De asemenea va arat si un portofoliu sa-mi dati un feedback [spam]
Edited by Dany_Darke, 22 March 2020 - 15:50.
|
Posted 22 March 2020 - 15:46

Pe bune ? Brend ?
LE : saloana , adica bomboana de se pune in brad ? sau ? "Servicii de calitate central" ... tie ti se pare ca suna bine ? LE2 : (prezentarea cu salteaua, black friday) ... cu asa portfolio, slabe sanse ![]() LE3 : (cea cu inchiriatul masinilor) .. pe fiecare prezentate in care ai text, ai greseli. O fi de la tastatura, cine stie ![]() LE4 : boss, pana si in "about me" ai greseli .. da-o dracu' de treaba Attached FilesEdited by Andreysc7, 22 March 2020 - 15:55. |
Posted 22 March 2020 - 15:49

Upwork
Guru Freelancer .. ai prins ideea. Sunt cereri garla pentru web. Spor! |
Posted 22 March 2020 - 16:07

nu inteleg de ce nu ar avea voie sa-si puna si expuna munca aici omul (desi vad ca nu-i cazul) si linkuri catre toate magazinele STRAINILOR care vand online pot fi puse.
cu alte cuvinte micului incepator ii dam romaneste la geoale inainte de-a scoate capul.asta daca-i capabil |
Posted 22 March 2020 - 16:14

softpedia nu este site de promovare. simplu, scurt si la obiect.
omului nu i s-a interzis topicul pt a putea sa-si afle raspunsul vizavi de promovare. nu i-a dat nimeni nicaieri nimic. dupa cum ai observat si tu, pt a i se raspunde, nu e nevoie de promovarea site-ului. |
Posted 22 March 2020 - 16:19

Mai inveti HTML si CSS , eventual Wordpress, si mergi pe
https://themeforest.net/ Daca esti talentat faci MILIOANE de $$$ , pe bune |
Posted 22 March 2020 - 17:00

Andreysc7, on 22 martie 2020 - 15:46, said:
Pe bune ? Brend ? LE : saloana , adica bomboana de se pune in brad ? sau ? "Servicii de calitate central" ... tie ti se pare ca suna bine ? LE2 : (prezentarea cu salteaua, black friday) ... cu asa portfolio, slabe sanse ![]() LE3 : (cea cu inchiriatul masinilor) .. pe fiecare prezentate in care ai text, ai greseli. O fi de la tastatura, cine stie ![]() LE4 : boss, pana si in "about me" ai greseli .. da-o dracu' de treaba Clauamusiv, on 22 martie 2020 - 16:52, said:
Mercii le-am modificat, da asa e cand fac mai multe lucrari de odata. coniac, on 22 martie 2020 - 16:19, said:
Mai inveti HTML si CSS , eventual Wordpress, si mergi pe https://themeforest.net/ Daca esti talentat faci MILIOANE de $$$ , pe bune Edited by Clauamusiv, 22 March 2020 - 16:56. |
Posted 22 March 2020 - 17:02

Posted 22 March 2020 - 17:16

Ion_de_la_Raion, on 22 martie 2020 - 17:02, said:
Sper ca ti-a scapat degetul pe tastatura. ![]() Numai genii pe softpedia ![]() coniac, on 22 martie 2020 - 16:19, said:
Mai inveti HTML si CSS , eventual Wordpress, si mergi pe https://themeforest.net/ Daca esti talentat faci MILIOANE de $$$ , pe bune Edited by Clauamusiv, 22 March 2020 - 17:12. |
Posted 22 March 2020 - 17:48

La modul cel mai serios, îți sugerez să înveți întâi să scrii corect.
Contează enorm modul în care te exprimi atunci când îți prezinți produsul, când te vinzi pe tine. Atunci o sa îți dai seama ca cei de aici, deși s-au exprimat poate puțin răutăcios, au dreptate. |
|
Posted 22 March 2020 - 18:05

E plin netul de tutoriale, mai mult sau mai putin bune
Poti incepe cautand pe youtube Cum stai cu engleza, ca e de baza in domeniul asta |
Posted 22 March 2020 - 18:26

coniac, on 22 martie 2020 - 18:05, said:
E plin netul de tutoriale, mai mult sau mai putin bune Poti incepe cautand pe youtube Cum stai cu engleza, ca e de baza in domeniul asta On-topic: portofoliul acela este ceva facut acasa? Asa, de plictiseala? Ca nu cred ca exista vreun client real in spate, nu cred ca vreun client real ar accepta asemenea munca. Nici macar de la indieni. |
Posted 22 March 2020 - 18:57

O sursa buna ai aici
https://frontendmasters.com/courses/ Lasati omul sa-si urmeze visul Nu inteleg ce castigati daca il descurajati Nu stii de unde sare iepurele La viata mea am avut multe surprize Edited by coniac, 22 March 2020 - 18:58. |
Posted 22 March 2020 - 19:20

Clauamusiv, on 22 martie 2020 - 17:00, said:
Mercii le-am modificat, da asa e cand fac mai multe lucrari de odata. Dar nu ma las descurajat, esti doar rautacios asa se explica faptu ca le-ai facut publice. astea sunt greseli minore care se pot corecta. Le-am gresit fiindca m-am grabit. Sigur ca vreau sa invat, imi poti da niste surse ? sunt o gramada de surse pe net, cursuri udemy... |
Posted 22 March 2020 - 20:11

coniac, on 22 martie 2020 - 18:57, said:
Lasati omul sa-si urmeze visul Nu inteleg ce castigati daca il descurajati Nu stii de unde sare iepurele La viata mea am avut multe surprize 1. nu il descurajeaza nimeni .. a cerut un feedback si l-a primit. Vad chestia asta pe grupurile de grafica 3d. Sunt persoane care cer feedback iar daca primesc o critica (constructiva) te fac cu ou si otet. Unii dai su block sau sterg postarea. Nu asa iti dezvolti abilitatile . in fine 2. In nici un caz de pe softpedia ![]() - hai ca dupaia mai am si alte proiecte pentru tine . In speranta ca le faci primul proiect mai ieftin dar daca le propuneam sa le fac discount la al doilea sau la al treilea proiect , sareau de cur in sus si imi spuneam ca am tarife de "fitze" - impartim venitul dupa ce public aplicatia/jocul ![]() + multe alte vrajeli. Ce-i drept, link-ul nu era o paguba mare.. si eu mai postez spre lucrarile mele |
|
Posted 22 March 2020 - 21:27

Mail venit acu' (mai devreme un pic dar citit acu'
![]() |
Posted 23 March 2020 - 12:31

Andreysc7, on 22 martie 2020 - 20:11, said:
1. nu il descurajeaza nimeni .. a cerut un feedback si l-a primit. Vad chestia asta pe grupurile de grafica 3d. Sunt persoane care cer feedback iar daca primesc o critica (constructiva) te fac cu ou si otet. Unii dai su block sau sterg postarea. Nu asa iti dezvolti abilitatile . in fine 2. In nici un caz de pe softpedia ![]() - hai ca dupaia mai am si alte proiecte pentru tine . In speranta ca le faci primul proiect mai ieftin dar daca le propuneam sa le fac discount la al doilea sau la al treilea proiect , sareau de cur in sus si imi spuneam ca am tarife de "fitze" - impartim venitul dupa ce public aplicatia/jocul ![]() + multe alte vrajeli. Ce-i drept, link-ul nu era o paguba mare.. si eu mai postez spre lucrarile mele Maestre, acum si tu ai impuns putin limba romana... |
Posted 23 March 2020 - 13:12

coniac, on 22 martie 2020 - 18:57, said:
O sursa buna ai aici https://frontendmasters.com/courses/ Lasati omul sa-si urmeze visul Nu inteleg ce castigati daca il descurajati Nu stii de unde sare iepurele La viata mea am avut multe surprize Eu stiu de unde am plecat si cat am evoluat+ am primit feedback bun de la graphic designeri care lucreaza de ani buni in domeniu ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users