Netemeinicia Sectelor "crestine"

Posted 13 June 2020 - 13:53

Folosesti ierbicide si te consideri un bun crestin?! ![]() daca ai pipota mai slabutza, asa, o sa-ti dau si tie o reteta de herbicid natural. ![]()
Daca Adam si Dumnezeu s-au odihnit in aceeasi zi, atunci cine mai pazea Raiul in ziua respectiva? ca si hotzu se hodinea. ![]() |
Posted 13 June 2020 - 15:40

Posted 13 June 2020 - 15:46

fara nici o retinere. ![]() daca ai pipota mai slabutza, asa, o sa-ti dau si tie o reteta de herbicid natural. ![]() Dar tu de care folosesti?
nimeni. ca si hotzu se hodinea. ![]() Inseamna ca, dupa doctrina dumitale, ”hotul” este Dumnezeu, de vreme ce se odihnea... |
Posted 14 June 2020 - 07:52

Nu-s sigur dar incep sa cred ca in zilele noastre numa' hotii se hodinesc in ziua a saptea ![]() ![]() nu ma mai mir de ce a lasat Dumnezeu un bohometan sa va incuie sectele/bisericile, si sa va puie botnitze sa nu mai comentati... ![]()
Dar tu de care folosesti? moare tot ce-i verde. mai putin sangeru.
Inseamna ca, dupa doctrina dumitale, ”hotul” este Dumnezeu, de vreme ce se odihnea... ![]() Edited by Dude_2nd, 14 June 2020 - 07:53. |
Posted 14 June 2020 - 21:09

Posted 21 June 2020 - 00:23

Posted 21 June 2020 - 08:44

Posted 21 June 2020 - 12:47

Posted 27 June 2020 - 07:55

Posted 27 June 2020 - 09:23

Pai neomarxistii ce sa zica si ei, frate Dude?
Precum vechii comunisti, vajnicii lor inaintasi. |
|
Posted 30 October 2021 - 16:53

Spre deosebire de mata', eu unul chiar i-am citit lucrările. Nu doar niște sinteze, extrem de sumare, de pe Wikipedia. Vezi, Penticostalule, fratele tău Mario, l-a citit integral pe Bart Ehrman! Probabil că nu și ultima carte apărută, anul trecut, pentru care eu am făcut precomandă: Heaven and Hell_A History of the Afterlife Nu serios, ai vrea să mai pui și tu mâna pe o carte, Penticostalule? Bart ăsta nu e ateu, el, ca și mine, crede în existența lui Isus. Vezi că Mario i-a citit toate cărțile. Și eu le am pe toate chiar și ultima apărută. Am tot ce vrei! Am cumpărat în prostie, și epub, mobi, și carte fizică, de pe Amazon, de pe orice! Plătești și îți vine în 8 zile din USA, dacă optezi pentru carte fizică. |
Posted 30 October 2021 - 18:12

Nu serios, ai vrea să mai pui și tu mâna pe o carte, Penticostalule? De ce aș citi o carte precum Biblia Satanică de Anton LaVey?
Bart ăsta nu e ateu, el, ca și mine, crede în existența lui Isus. Edited by penticostalul, 30 October 2021 - 18:16. |
Posted 31 October 2021 - 07:46

Nu, nu simt nevoia de a citi cărți otrăvitoare. De ce aș citi o carte precum Biblia Satanică de Anton LaVey? Nu pe Anton Lavey ți-am recomandat să-l citești ci profesori de teologie cu diplomă, acreditați, care predau la diferite institute recunoscute internațional. Mario Bril a citit integral cele 20 de cărți scrise de Bart Ehrman și asta încă de anul trecut! Tu nu ai citit nimic, doar ai botezat domnițe prostuțe care vin la biserică cu un leu în poșetă pentru colectă, că mai mult nu-și permit... |
Posted 31 October 2021 - 08:43

Posted 31 October 2021 - 09:10

Dă-mi trei motive pentru care tu ai dori să devin ateu sau satanist! ![]() |
|
Posted 31 October 2021 - 09:52

Sau să fi botezat pe cineva, in general. Asta este o parafrază... am înțeles, ...., fiindcă tu știi că adevărul este altul și meriți...: [ https://static-pub.highwebmedia.com/uploads/avatar/2021/07/13/23/01/ec87d19e5bf0a0eb7528662ae93d9d4814dc8a82.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 31 October 2021 - 11:58

Hai frate să ți-l dau pe Ehrman, să-i citești toate cărțile (mai importante, alea, știi tu, New York Times bestsellers: Misquoting Jesus, Jesus, Interrupted, God's Problem, Forged, How Jesus Became God, and The Triumph of Christianity).
Adică eu plătesc cu cardul online, fac comandă, bag pin, euro, dollari, ce-mi cer ăștia (depinde de Amazon, că este Amazon UK și Amazon Spain) și tu le poți avea moca și nu le vrei? Cine te mai poate înțelege?... Ai avut ocazia să deții toată opera lui Robert M. Price, 11 volume, și ... nici măcar nu te-ai obosit să dai un click... ![]() Cred că îți dai seama, Penticostalule, că nu le pot pune aici, la public, fiindcă sunt cu bani, nu am voie, mi-ar bana contul (și tu nu vrei asta), dar între noi așa...poate fi o mică chestie, adică eu să-ți dau moca...literatură ce costă sute de dolari... ![]() Sper să nu citească vreun moderator astea... (am glumit frate moderator, nu am nimic! nu dețin literatură de niciun fel, așa să știți!) |
Posted 31 October 2021 - 13:10

Adică dacă am pus aici toate cele 11 cărți ale lui Robert M. Price, eu știu clar ce am făcut, link-ul este valabil doar 14 zile, până vede moderatorul, care oricum nu citește pe aici, a și expirat link-ul, pricepi? Nu mă poate prinde nimeni! Eu nu fac nimic ilegal, dar dacă am o inimă atât de bună, și vreau să împart? Totuși, din moment ce cărțile pe care le dețin nu sunt dorite de nimeni, nu vreți Robert M. Price, nici Dale Martin, nici Bruce Metzger, nici Ehrman, nimic, atunci nici nu mă mai obosesc să vi le ofer. Pricepi cum vine, Penticostalule?
Adică...eu vreau să vă scot din aceste secte, dar voi nu vreți...din diferite motive...Pentru ce m-aș mai obosi eu, dacă voi...nu? ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users