![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Netemeinicia Sectelor "crestine"

Posted 07 June 2020 - 17:11

Ba da. Dar nu stii tu. Dar Satana v-a bagat in cap , ca unii sa se creada mai cu motz decat ceilalti. Ce stiu eu e ca Satana va |
Posted 07 June 2020 - 17:11

Mafiotii idioto-moronici de la Bruclin? ![]() Aia n-au nimic de-a face cu crestinismul si cu IHWH ![]() Sunt corupti pana-n maduva oaselor. Prin erezie si prosperitate. Pai nu avea cum. Ca semana a lauda se sine. Si omu' e prea finutz. ![]() da ramane cum am zis. ![]() |
Posted 07 June 2020 - 17:13

Posted 07 June 2020 - 17:15

Posted 07 June 2020 - 17:37

Posted 07 June 2020 - 17:47

Am greșit și eu o dată, poporule...
![]() Și tu nu m-ai iertat. Edited by penticostalul, 07 June 2020 - 17:48. |
Posted 07 June 2020 - 18:15

Am greșit și eu o dată, poporule... ![]() Și tu nu m-ai iertat. ![]() No lasa ca stiu cine-s "cretinii" de care faci vorbire, retine un lucru important, un crestin nu alunga pe fratii rataciti. Daca Domnul spune ca lasa 99 de ![]() Sa stii tu de la mine, ca Satana sta la carma tuturor religiilor, nu pentru ca sta dezbinate ci pastorul lor e altul decat Domnul pacii, dragostei si adevarului . E unul care baga mereu zazanie. Mai nou arunca toti cu zoaie in martori , si cred ca stiu si de ce. Sunt invidiosi pe ei . ![]() Edited by pacopaco1967, 07 June 2020 - 18:16. |
Posted 07 June 2020 - 21:35

Sa stii tu de la mine, ca Satana sta la carma tuturor religiilor ![]() Asta e cel mai tare crestinism de care am dat vreodata in indelungata mea experienta cu ereticii.
Eh, cum ii sa gresesti si sa fii terfelit ? ![]() Mai rau e cand nu recunosti ca ai gresit si insisti sa "demonstrezi" ca-i bine. Atunci chiar e bai.
un crestin nu alunga pe fratii rataciti. Incontinuu am cautat si caut sa mentionez ca atata vreme cat traieste, omul se poate pocai. Edited by penticostalul, 07 June 2020 - 21:30. |
Posted 07 June 2020 - 23:44

Posted 08 June 2020 - 05:53

Precum zice Psalmul 117 din Biblia ortodoxă: Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul, să ne bucurăm şi să ne veselim întru ea. "În venerabila zi a Soarelui, magistraţii şi poporul ce locuiesc în oraşe să se odihnească şi toate atelierele să fie închise. La ţară, totuşi, persoanele angajate în agricultură să continue liber şi legal îndeletnicirile lor” (Cod. Just. 3.12.3)." ps: fu o zi PERFECTA sa ne bucuram de binefacerile herbicidarii. ![]() ![]() Edited by Dude_2nd, 08 June 2020 - 05:54. |
|
Posted 08 June 2020 - 14:07

Domnu imperator pagan Constantin a ordonat crestinilor si paganilor uniti supt acelasi Stindard, Ziua soarelui de nvincibil: "Ăn venerabila zi a Soarelui, magistrații și poporul ce locuiesc Ăźn orașe să se odihnească și toate atelierele să fie Ăźnchise. La țară, totuși, persoanele angajate Ăźn agricultură să continue liber și legal Ăźndeletnicirile lorâ (Cod. Just. 3.12.3)." ps: fu o zi PERFECTA sa ne bucuram de binefacerile herbicidarii. ![]() ![]() Lasă naiba herbicidele dude, că fac rău la fructe și legume... ne chimicalizezi pe toți... ![]() |
Posted 10 June 2020 - 04:35

Lasă naiba herbicidele dude, că fac rău la fructe și legume... ne chimicalizezi pe toți... ![]() ![]() LE: Sfintiile voastre aburiste(SILIKA si Penticostalu) nu mai bine recunoasteti ca la Secta aveti sesiune de rugciune pt Tump? ![]() Edited by Dude_2nd, 10 June 2020 - 04:35. |
Posted 10 June 2020 - 08:37

Eu nici macar nu stiu ce ar fi rau in rugaciunea pentru Tump.
De ce sunt iehovistii deranjati ca niste crestini implinesc Scripturile? |
Posted 12 June 2020 - 00:18

Eu nici macar nu stiu ce ar fi rau in rugaciunea pentru Tump. De ce sunt iehovistii deranjati ca niste crestini implinesc Scripturile? nu sunt deranjati catusideputin; scripturile se impinesc oricum, ca sectantii curvesc cu imparatii pamantului. ![]() ![]() |
Posted 12 June 2020 - 09:33

uite un model de rugaciune pt Herod, Sfintia ta.
De aceea, imparate, placa-ti sfatul meu! Pune capat pacatelor tale si traieste in neprihanire, rupe-o cu nelegiuirile tale si ai mila de cei nenorociti(venezuela, iranu, Romania, siria, africomu, etc) , si poate ca (nu-i 100% sigur, la cate nenorociri ai facut, dar e singu ra cale sa afli) ti se va prelungi fericirea!" ![]() da ce avemnoi in schimb aciia, Sfintia ta? o sleahta de sectanti mascarici victime ale negustorilor pamantului care va prostesc ca acurvi cu imparatii pamantului nu ar fi in conflict cu statutu de mireasa a lu Hristos... cata diferenta intre rugile voastre, si ruga adevaratului Proroc, Daniel! ![]() Edited by Dude_2nd, 12 June 2020 - 09:44. |
|
Posted 12 June 2020 - 11:16

Nu cred.
Eu am convingerea ca acei crestini sfinti așezați în înalte dregătorii se roagă pentru mântuirea cezarilor și, când e de mustrat, mustra, când e de apreciat, apreciază. Ca doar pentru asemenea vremuri și slujiri i-a chemat Domnul în asa înalte funcții. |
Posted 13 June 2020 - 07:33

Nu cred. Eu am convingerea ca acei crestini sfinti așezați în înalte dregătorii se roagă pentru mântuirea cezarilor și, când e de mustrat, mustra, când e de apreciat, apreciază. Ca doar pentru asemenea vremuri și slujiri i-a chemat Domnul în asa înalte funcții. ![]() |
Posted 13 June 2020 - 13:26

io sper sa fie o zi prielnica pt herbicidat. ![]() ![]() Folosesti ierbicide si te consideri un bun crestin?!
Domnu imperator pagan Constantin a ordonat crestinilor si paganilor uniti supt acelasi Stindard, Ziua soarelui de nvincibil: "În venerabila zi a Soarelui, magistraţii şi poporul ce locuiesc în oraşe să se odihnească şi toate atelierele să fie închise. La ţară, totuşi, persoanele angajate în agricultură să continue liber şi legal îndeletnicirile lor” (Cod. Just. 3.12.3)." ps: fu o zi PERFECTA sa ne bucuram de binefacerile herbicidarii. ![]() ![]() Daca Adam si Dumnezeu s-au odihnit in aceeasi zi, atunci cine mai pazea Raiul in ziua respectiva? Dar noi stim ca Dumnezeu se odihnea, iar Adam pazea Raiul. Adevarat ca l-a pazit prost, dar il pazea! Cand Dumnezeu se odihnea... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users