![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Netemeinicia Sectelor "crestine"

Posted 06 June 2020 - 15:00

Juma' de zi leneveala, juma' de zi pregateala pentru ziua Domnului de... maine.
![]() |
Posted 06 June 2020 - 16:57

Posted 06 June 2020 - 17:38

Posted 06 June 2020 - 20:09

Aia e a lu' Satan nu a lui Iahve, a lui Iahve e Sâmbãta! ![]() Eu am citit asa in Scriptura: 6. Cine face deosebire intre zile, pentru Domnul o face. Cine nu face deosebire intre zile, pentru Domnul n-o face. Pavelica invata putin cam pe dos fata de ce incerci sa-mi povestesti tu. ![]() Ceea ce nu e la intamplare, ptr ca atunci cand iti fundamentezi doctrina pe ce te-au invatat altii si nu pe ce scrie, atunci o dai in balarii. Mari. ![]()
ce efectuezi cu ocazia pregatirii pt Ziua Soarelui Invincibil, de maine? ![]() Pei avem un botez in Biserica, ptr ca Domnul cerceteaza poporul in zile ca acestea si multumim lui Dumnezeu ca vedem roade. ![]() |
Posted 07 June 2020 - 07:47

Pei avem un botez in Biserica, ptr ca Domnul cerceteaza poporul in zile ca acestea si multumim lui Dumnezeu ca vedem roade. ![]() Ne bucuram impreuna cu voi!
Aia e a lu' Satan nu a lui Iahve, a lui Iahve e Sâmbăta! ![]() Pentru cei ai lui Iahve, toate zilele sunt ale lui Iahve ![]()
ce efectuezi cu ocazia pregatirii pt Ziua Soarelui Invincibil, de maine? ![]() Slavit sa fie Soarele Neprihanirii cel Invincibil! |
Posted 07 June 2020 - 08:53

Pei avem un botez in Biserica, ptr ca Domnul cerceteaza poporul in zile ca acestea si multumim lui Dumnezeu ca vedem roade. ![]() ![]() sau mai bine nu,... lasa-ma sa ghicesc: voi, Secta baptista va arogati statutu de "popor a Domnului". ![]() iote un citat, tu acuma spune-mi daca va incadrati și in sablonu dat: "... zice Domnul: Voi pune Legea Mea inauntrul lor, o voi scrie in inima lor; si Eu voi fi Dumnezeul lor, iar ei vor fi poporul Meu. (Ier.31:33)" ai? SILIKA? ![]()
Pei avem un botez in Biserica, ptr ca Domnul cerceteaza poporul in zile ca acestea si multumim lui Dumnezeu ca vedem roade. ![]() io sper sa fie o zi prielnica pt herbicidat. ![]() ![]() Edited by Dude_2nd, 07 June 2020 - 08:54. |
Posted 07 June 2020 - 12:10

poporu Domnului fiind? Toti cei ce-l cauta pe Domnul din toata inima si-l marturisesc pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor.
reaza-mi spor la activitate. ![]() Multe sucesuri, frate Dude. ![]() Vezi sa porti tot echipamentul de protectie. ![]() Edited by Silika, 07 June 2020 - 12:10. |
Posted 07 June 2020 - 14:33

Posted 07 June 2020 - 16:27

Posted 07 June 2020 - 16:44

Posted 07 June 2020 - 16:55

Posted 07 June 2020 - 16:56

Aia de il cauta pe Domnul isus se numesc crestini, nu baptisti, nici penticostali sau aiurea. Baptistii cauta scufundari, penticostalii cauta multe coaste . . . . Baptistii si penticostalii sunt copiii Domnului. Si mult mai mult decat atat: sunt copiii Lui favoriti. Ca mai are si altii. Edited by penticostalul, 07 June 2020 - 17:02. |
Posted 07 June 2020 - 16:56

Posted 07 June 2020 - 17:00

martorii. martorii lu YHWH. ![]() Aia n-au nimic de-a face cu crestinismul si cu IHWH ![]() Sunt corupti pana-n maduva oaselor. Prin erezie si prosperitate.
nici SILIKA in toata marimea lui n-a avut curaju sa spuie o asa blasfemie. ![]() Ca semana a lauda se sine. Si omu' e prea finutz. Edited by penticostalul, 07 June 2020 - 16:59. |
Posted 07 June 2020 - 17:05

Asta e cultura ta "teologica", Paco! Baptistii si penticostalii sunt copiii Domnului. Si mult mai mult decat atat: sunt copiii Lui favoriti. Ca mai are si altii. |
|
Posted 07 June 2020 - 17:08

Dragule, copii lui Dumnezeu nu isi zic baptisti, penticostali sau ortocatolici sau alte denumiri simandicoase. Dar nu stii tu.
Copii lui Dumnezeu isi zic fii Celui prea inalt. La crestini, sigur nu ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users