Chestionare pentru o cercetare
Last Updated: Mar 15 2020 16:41, Started by
liviu_np
, Mar 15 2020 08:58
·
0

Posted 15 March 2020 - 08:58

Salut
Daca ma puteti ajuta cu completarea unui chestionar, desigur, cel care vi se potriveste Aceste chestionare fac parte dintr-o cercetare mai amplă care are drept scop investigarea modului în care alegerea masterului este o decizie asumată personal și are efectul scontat. Completarea unuia durează aproximativ 15 minute. Chestionarele sunt anonime și toate răspunsurile sunt confidențiale. Mulțumim! Chestionar pentru actuali masteranzi/fosti masteranzi (mai ales cei care au renuntat la studiile de master) https://docs.google....orm?usp=sf_link Chestionar pentru studenti la licenta https://docs.google....orm?usp=sf_link |
Posted 15 March 2020 - 09:11

Adevarul e ca pe softpedia toti sunt licentiati si masteranzi
|
Posted 15 March 2020 - 09:25

pt a nu plictisi respondentul si a pune raspunsurile concrete si corecte, chestionarul nu trebuie sa depaseasca 5 minute. la cele 15 ale tale, deja e un test, nu mai e chestionar.
cercetarea ta ar fi trebuit sa inceapa de la chestionar. tu ai inceput cercetarea direct de la raspunsuri. e ca si cum ai da un examen din prima saptamana de cursuri si astepti ca toti sa fi pe felie deja. |
Posted 15 March 2020 - 11:18

Posted 15 March 2020 - 16:31

pt a nu plictisi respondentul si a pune raspunsurile concrete si corecte, chestionarul nu trebuie sa depaseasca 5 minute. la cele 15 ale tale, deja e un test, nu mai e chestionar. cercetarea ta ar fi trebuit sa inceapa de la chestionar. tu ai inceput cercetarea direct de la raspunsuri. e ca si cum ai da un examen din prima saptamana de cursuri si astepti ca toti sa fi pe felie deja. Durata chestioarului este in functie de datele si amploarea cercetarii. Exista chestionare de 5 miniute, exista chestionare de 30 de minute. Chestionarul este un instrument de cercetare, deci cercetarea nu pleaca de la el, ci de la problema, ipotezele si obiectivele cercerarii. Interpretarea datelor se face pe baza raspunsurilor primite. |
Posted 15 March 2020 - 16:41

Una dintre greselile celor care analizeaza piata.
NU TE JUSTIFICA! INVATA din orice comentariu Piata nu are rabdare sa iti asculte justificarile. Asta e unul dintre flagelul marketingului. Iei ce-a zis Danny si daca vrei investighezi daca are sau nu dreptate, NU MA INTERESEAZA justificarile tale. Da, formularul este prea lung. Eu, am timpul meu, de ce vrei sa ti-l dau tie, gratis? De ce m-ar interesa cercetarea pe care o faci tu? Eu am avut chef, dar majoritatea nu are chef Danny ti-a scris de ce, dar vad ca nu s-a prins. Tu, ai dreptul la un studiu. Dupa care trebuie sa inveti, daca n-o faci, schimba-ti meseria, datele pe care le ve strange dupa intrebarile astea nu vor fi folositoare |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users