![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Vaccinul antiviral - poll
Last Updated: Feb 15 2021 15:37, Started by
MembruAnonim
, Mar 14 2020 16:01
·
0

Posted 14 March 2020 - 19:11

Afara de toate vaccinele copilariei in fiecare an in noembrie fac 2 vaccinuri:
- unul contra gripei - altul pentru caile respiratorii |
Posted 14 March 2020 - 20:50

Posted 14 March 2020 - 20:51

O parte din vaccinele din copliarie sunt antivirale, ex,anti rujeolic, polio.
La gripa nu merita deorece circula mai multe tulpini pe sezon si sufera mutatii frcvente, nu prea te ajuta, si orcum gripa este doar una din multele viroze respiratorii de peste iarna, asa ca are un beneficiu redus. Pentru mine personal nici atit, deoarece fac gripa usoara, alte viroze ma darima, de exemplu adenoviroza pentru care nu se gaseste vaccin. In ceea ce priveste viroza covid 19 cei care au facut-o nu cred ca mai trebuie vaccinati, nu le aduce nici un beneficiu, acest virus este un virus ARN susceptibil la mutatii frecvente, asa ca ca vaccinul trebuie preparat si utilizat in cadrul outbreackului respectiv. |
Posted 14 March 2020 - 20:52

Facand vaccinuri nici nu ai cum sa dezvolti vreodata imunitate la gripa, in cel mai fericit caz devii dependent de vaccin sa iti ajute corpul fragil sa nu cedeze la gripa in fiecare an. Vaccinurile nu fac decat sa vulnerabilizeze omul ca specie, anuleaza evolutia spre omul puternic natural impotriva pericolelor. De ciuma au scapat cei ce natural au evoluat si au devenit imuni natural pana si la pericole care nu existau inca, astfel cand a aparut ciuma au scapat, puteau sa manance ciuma pe paine ca nu ii afecta deloc. Daca o simpla raceala precum e si covid te doboara inseamna ca aveai corpul facut franjuri de vaccinuri, oricum te-ar fi doborat si banala raceala. Cei mai multi ce au cedat in fata gripei si covid sunt cei batrani ce au prins perioada in care au fost cobai fara voia lor cu vaccinuri care le-au slabit sistemul imunitar si i-au facut dependenti de medicamente pentru orice banalitate. lumea evolueaza la fel si bolile la fel si leacurile |
Posted 14 March 2020 - 20:55

Sa vedem cum evolueaza mentalitatea romanului... Ati folosit vaccinele in trecut, dar pe viitor aveti de gand? in primul rind, ce intelegi prin "in trecut". da o marja de timp, pentru ca, de exemplu, din punctul meu de vedere, in trecut, am fost vaccinat ultima data prin 1983, in armata, pe vremea cind vaccinURILE (eba?) erau produse in Romania.. altfel spus, m-as vaccina cu unul romanesc, insa fata de unul din import, facut "generic", nu pentru tulpinile de "boale" romanesti, as avea mari semne de intrebare. |
Posted 14 March 2020 - 21:01

La prima ciuma asa afost dar la adoua deja exista homeopatia, cei care au utilizat-o au fost putin afectati cateva zeci de decese, deorece au actionat prea tarziu.
Un exemplu care arata cai in anumite privinte lumea nu -s-a schimbat prea mult este lepra, oamenii rezistenti la lepra din zilele de azi sunt rezultatul carantinarii, cei sensibili nu s-au mai reprodus, nu si-au transmis genele mai departe. Practica curenta este aceeasi ca acum 2000 de ani. Edited by cavit, 14 March 2020 - 21:03. |
Posted 15 March 2020 - 10:55

Anti-gripa n-am facut dar fac daca apare pentru corona, ultimele facute au fost anti-tetanos si anti-rabic..
![]() Edited by LOLkekLOL, 15 March 2020 - 10:58. |
Posted 15 March 2020 - 11:14

Votati aici daca sunteti sau daca nu sunteti de acord cu vaccinarea obligatorie
https://www.facebook...07805489709337/ |
|
Posted 15 March 2020 - 20:12

Quote este doar o gripa ceva mai contagioasa pana la urma. Inteleg ca majoritatea e convinsa ca e imuna la virusii gripei... Ptr asta si eu as face vaccin. Chiar daca ptr gripa ordinara nu fac. |
Posted 16 March 2020 - 09:55

Posted 16 March 2020 - 14:36

Exista, dar e ptr bacterii.
Din ala am folosit si eu cand am avut ceva probleme cu bacterii. |
Posted 17 March 2020 - 08:54

E tipul ala care se administreaza cu picaturi in nas? Eu le dau la caini...anual
pe scurt asemanari si diferente gripa vs .Covid-19 https://www.avera.or...the-difference/ |
Posted 23 April 2020 - 09:55

Omenirea asteapta cu sufletul la gura vaccinul ptr. COVID-19.... Atunci se vor cerne conspiratorii de restul lumii
![]() |
Posted 24 April 2020 - 17:54

pina una alta, cica-i si epidemie de rujeola, 20.000 de infectati, 64 de morti .. i-o pune si pe astia ca-s de cavit????
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users