![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Data gresita pentru filmulet camera foto
Last Updated: Apr 06 2020 07:22, Started by
coaca
, Mar 12 2020 16:29
·
0

Posted 12 March 2020 - 16:29

Salut,
Am niste filmulete facute cu o camera foto si le-am salvat pe PC. Asta cu mult timp in urma. Problema este ca nu arata data corecta. Exista o alta modalitate de a afla data corecta in afara de a da click dreapta pe filmulet si Properties? Multumesc |
Posted 12 March 2020 - 16:48

Da. In functie de orientarea soarelui si sau a stelelor se poate afla cu exactitate. Dar trebuie sa afli coordonatele exacte unde au fost facute
|
Posted 12 March 2020 - 16:50

Dacă pe filmare e scrisă data greșită, înseamnă că era greșită data în camera foto. Ca atare, orice tip de metadate înscrise în orice fel în fișierul cu filmarea vor avea aceeași valoare greșită.
Valorile din Properties sunt corecte și nu prea. În funcție de ce aplicații folosești să deschizi/copiezi fișierul, valorile respective se pot modifica sau nu. De multe ori ajungi să ai pentru Creation Date o dată mai recentă decât Modified Date, ceea ce e imposibil în mod real. Deci dacă, din întâmplare, în filmare n-ai filmat vreun ceas/ziar/telefon/orice ți-ar putea arăta data/ora curentă la momentul filmării, nu prea ai ce face decât să ghicești/presupui. |
Posted 12 March 2020 - 16:51

Pai de unde stii care este data corecta daca pozele sunt facute cu mult timp in urma ?
Poate au fost facute pe 6.6.666 Zic si eu ![]() |
Posted 12 March 2020 - 17:13

Daca pe data cand au fost filmate au fost si salvate pe pc poti afla,daca nu poti afla doar data cand au fost salvate in pc!
|
Posted 15 March 2020 - 12:42

Din pacate cred ca a fost setata gresit data aparatului foto.
![]() Mai am o problema. Filmuletele de pe camera foto care sunt in format mp4, wmv sau avi le-am comprimat cu "Free Video to Flash Converter" in format flv. Faza e ca nu mai apare filmuletul in preview si nu merge deschis filmuletul cu player-ul media player din Win10. Merge deschis doar cu Potplayer. Am vreo solutie? Multumesc |
Posted 15 March 2020 - 13:13

Doar formatul respectiv il are acel soft si mi-a placut calitatea filmuletului convertit.
Edited by coaca, 15 March 2020 - 13:16. |
Posted 15 March 2020 - 13:18

Neconvertit are calitate mai buna.
Daca tii neaparat sa convertesti pentru mai putin spatiu ocupat, https://handbrake.fr/ iti ofera multe variante. |
|
Posted 15 March 2020 - 13:30

Sunt filmulete vechi si vreau sa se pastreze calitatea dar sa ocupe mai putin statiu.
Vroiam ceva sa nu setez prea multe ca nu ma pricep si sa iasa la aceeasi calitate dar mai mic ![]() Edited by coaca, 15 March 2020 - 13:40. |
Posted 15 March 2020 - 17:16

Comprimarea m4v e mai buna decat flv sau mp4?
Multumesc |
Posted 15 March 2020 - 22:05

H.265 (HEVC) este codecul cu raportul cel mai bun calitate/spațiu, dar ai nevoie de o placă video sau player modern pentru redare
|
Posted 05 April 2020 - 11:59

Daca ai camera cu care au fost filmate si nu ai umblat la setarile orei si datei poti calcula ce data si ora era atunci pe baza diferentei dintre data si ora curenta afisata de camera si cea reala.
De ex daca e diferenta de 3 zile 2 ore si 10 minute scazi sau aduni la date taken aceaata valoare in functie de cum e decalajul inainte sau inapoi. Spor. |
Posted 06 April 2020 - 07:22

Depinde de camera!
Sunt care au baterie suplimentara pentru setari sau supercapacitor. Numai la trompete se pierd setarile. Edited by geo123, 06 April 2020 - 07:22. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users