Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania

Ușa exterioara care scar5...

Felicitari Republica Moldova pent...
 Decizie dificila intre doua model...

Orange nu onoreaza premiile din P...

Ungere mecanism usa metalica de a...

Probleme baterie monde 3
 Tipuri de acces Gura Portitei, di...

Crearea unei formule Excel cu div...

Filme ce urmeaza in 2024 - horror

Tarot (2024)
 Prescriere datorii parinti decedati

Utilizare credit cartela Vodafone

La multi ani @Cousteau !

Inlocuire hdd cu ssd la NVR
 

Schimbare telefon fix

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
smiley2

smiley2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,534
  • Înscris: 14.05.2016
Am un telefon fix de la Telekom cand am facut abonamentul dar nu sunt multumit de ce am primit, e un Gigaset care nu are lumina pe display si nici pe taste desi l-am primit la cutie sigilat.

Vreau sa il schimb cu unul de la Philips primit de la cineva care ar avea lumina.
Care ar fi pasii?Trebuie sa ii sun pe ei sau doar conectez telefonul si am acelasi numar?
Mentionez ca routerul vine pe fibra optica.

#2
Bombalurina

Bombalurina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,325
  • Înscris: 08.11.2016
Conectezi telefonul si gata.

#3
Magicwisewolf

Magicwisewolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,159
  • Înscris: 29.01.2016

 smiley2, on 09 martie 2020 - 09:14, said:

Am un telefon fix de la Telekom cand am facut abonamentul dar nu sunt multumit de ce am primit, e un Gigaset care nu are lumina pe display si nici pe taste desi l-am primit la cutie sigilat.

Vreau sa il schimb cu unul de la Philips primit de la cineva care ar avea lumina.
Care ar fi pasii?Trebuie sa ii sun pe ei sau doar conectez telefonul si am acelasi numar?
Mentionez ca routerul vine pe fibra optica.

Doar deconectezi telefonul actual si il conectezi pe cel nou in router.
Asta e tot. Nr figureaza la acea adresa in sistem si conexiunea este prin router (daca ai) sau doar il conectezi in priza telefonica, nu are legatura cu aparatul.

Edited by Magicwisewolf, 09 March 2020 - 09:32.


#4
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,458
  • Înscris: 05.06.2002

 Magicwisewolf, on 09 martie 2020 - 09:30, said:

il conectezi pe cel nou in router.
router?

#5
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 123,245
  • Înscris: 07.02.2003

 smiley2, on 09 martie 2020 - 09:14, said:

Care ar fi pasii?Trebuie sa ii sun pe ei sau doar conectez telefonul si am acelasi numar?
Deconectezi vechiul telefon si conectezi pe cel nou... e o simpla linie telefonica pe 2 fire. Philipsul stie callerid pe fix? Cel Gigaset dat de aia stie.

 Fane, on 09 martie 2020 - 09:38, said:

router?
Asa zic unii la ONT.

Edited by andreic, 09 March 2020 - 09:39.


#6
smiley2

smiley2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,534
  • Înscris: 14.05.2016
Nu stiu daca stie Philipsul de callerid dar inainte cand eram pe sarma de cupru Gigasetul nu stia de callerid, imi aparea apel extern/intern.
Dupa ce m-am mutat pe fibra apare numarul apelantului dar daca ratez apelul nu mai pot vedea cine m-a apelat si e extrem de enervant.
Sunt pe Voce Zero dar totusi pot primi apeluri si as vrea macar sa fie cat de cat utilizabil cand nu am semnal la telefonul mobil.

PS. Sunt tot felul de denumiri la ONT(router, modem) dar asta ne duce cu gandul la trecut banuiesc cand modemurile functionau pe baza de semnal iar la routere venea un fir conectat de pe stalp.Acum ne-am "modernizat".

Edited by smiley2, 09 March 2020 - 09:46.


#7
Magicwisewolf

Magicwisewolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,159
  • Înscris: 29.01.2016

 Fane, on 09 martie 2020 - 09:38, said:

router?

Pe vremea cand aveam la Telekom, acum 6 ani, aveam un router alb, Huawei HG655B. Eu stiu ca era router si in el intra cablul de la telefonul fix.

#8
Sidorin

Sidorin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,562
  • Înscris: 12.07.2010
Și eu am router Huawei HG 658 la care am conectat telefonul fix.
Inițiator, nu trebuie decât să conectezi noul telefon la "Phone 1".
Dacă datele vin prin fibră optică știu că terminalul se numește ONT.

Edited by Sidorin, 09 March 2020 - 10:00.


#9
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,458
  • Înscris: 05.06.2002

 Magicwisewolf, on 09 martie 2020 - 09:51, said:

Pe vremea cand aveam la Telekom, acum 6 ani, aveam un router alb, Huawei HG655B. Eu stiu ca era router si in el intra cablul de la telefonul fix.
mi-ai adus aminte de vremurile adsl-ului. da, poate fi router. scuze.

#10
smiley2

smiley2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,534
  • Înscris: 14.05.2016
Eu acum nu am ADSL ci FTTH.
Sper sa functioneze sa nu fiu nevoit sa ii sun sa le dau vreun cod al telefonului sau ceva.
Te poti astepta la orice de asta am intrebat inainte.

Edited by smiley2, 09 March 2020 - 10:19.


#11
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,518
  • Înscris: 14.10.2008
Indiferent de sursa semnalului telefonic fix (sarma cupru sau ONT) telefonul se schimba pur si simplu.

#12
nino852

nino852

    CENZURAT,autosuspendat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,713
  • Înscris: 10.05.2012
Nu stiu ce gigaset ai tu,dar eu am avut doar de-astea si Siemens,cele mai bune telefoane.

#13
Mircel

Mircel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,427
  • Înscris: 01.10.2005
Eroare

Edited by Mircel, 09 March 2020 - 10:37.


#14
rumegus

rumegus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,349
  • Înscris: 03.04.2011
Nu orice telefon, sunt modele car stiu doar tone, altele doar pulse, altele au comutator tone/pulse.

#15
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,518
  • Înscris: 14.10.2008
Pe ONT/VoIP/IMS merge doar cu Tone, Pulse doar pe vechea infrastructura de cupru.

#16
Dani70

Dani70

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 02.01.2009

 smiley2, on 09 martie 2020 - 09:44, said:

Nu stiu daca stie Philipsul de callerid dar inainte cand eram pe sarma de cupru Gigasetul nu stia de callerid, imi aparea apel extern/intern.
Dupa ce m-am mutat pe fibra apare numarul apelantului dar daca ratez apelul nu mai pot vedea cine m-a apelat si e extrem de enervant.
Sunt pe Voce Zero dar totusi pot primi apeluri si as vrea macar sa fie cat de cat utilizabil cand nu am semnal la telefonul mobil.
Salut.La telefoanele Gigaset si Siemens se poate seta din meniu (setari baza) ce lista sa apara - toate apelurile sau apeluri pierdute -.

#17
smiley2

smiley2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,534
  • Înscris: 14.05.2016
Am pus telefonul asta Philips pe care l-am primit si se pare ca functioneaza mai greu tastele, trebuie apasate destul de tare...in schimb are lumina pe display, pe taste e posibil sa fie din meniu sau sa nu aiba deloc.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate