![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Schimbare telefon fix
Last Updated: Mar 09 2020 15:53, Started by
smiley2
, Mar 09 2020 09:14
·
0

Posted 09 March 2020 - 09:14

Am un telefon fix de la Telekom cand am facut abonamentul dar nu sunt multumit de ce am primit, e un Gigaset care nu are lumina pe display si nici pe taste desi l-am primit la cutie sigilat.
Vreau sa il schimb cu unul de la Philips primit de la cineva care ar avea lumina. Care ar fi pasii?Trebuie sa ii sun pe ei sau doar conectez telefonul si am acelasi numar? Mentionez ca routerul vine pe fibra optica. |
Posted 09 March 2020 - 09:30

Am un telefon fix de la Telekom cand am facut abonamentul dar nu sunt multumit de ce am primit, e un Gigaset care nu are lumina pe display si nici pe taste desi l-am primit la cutie sigilat. Vreau sa il schimb cu unul de la Philips primit de la cineva care ar avea lumina. Care ar fi pasii?Trebuie sa ii sun pe ei sau doar conectez telefonul si am acelasi numar? Mentionez ca routerul vine pe fibra optica. Doar deconectezi telefonul actual si il conectezi pe cel nou in router. Asta e tot. Nr figureaza la acea adresa in sistem si conexiunea este prin router (daca ai) sau doar il conectezi in priza telefonica, nu are legatura cu aparatul. Edited by Magicwisewolf, 09 March 2020 - 09:32. |
Posted 09 March 2020 - 09:38

Posted 09 March 2020 - 09:38

Care ar fi pasii?Trebuie sa ii sun pe ei sau doar conectez telefonul si am acelasi numar?
router? Edited by andreic, 09 March 2020 - 09:39. |
Posted 09 March 2020 - 09:44

Nu stiu daca stie Philipsul de callerid dar inainte cand eram pe sarma de cupru Gigasetul nu stia de callerid, imi aparea apel extern/intern.
Dupa ce m-am mutat pe fibra apare numarul apelantului dar daca ratez apelul nu mai pot vedea cine m-a apelat si e extrem de enervant. Sunt pe Voce Zero dar totusi pot primi apeluri si as vrea macar sa fie cat de cat utilizabil cand nu am semnal la telefonul mobil. PS. Sunt tot felul de denumiri la ONT(router, modem) dar asta ne duce cu gandul la trecut banuiesc cand modemurile functionau pe baza de semnal iar la routere venea un fir conectat de pe stalp.Acum ne-am "modernizat". Edited by smiley2, 09 March 2020 - 09:46. |
Posted 09 March 2020 - 09:51

Posted 09 March 2020 - 09:56

Și eu am router Huawei HG 658 la care am conectat telefonul fix.
Inițiator, nu trebuie decât să conectezi noul telefon la "Phone 1". Dacă datele vin prin fibră optică știu că terminalul se numește ONT. Edited by Sidorin, 09 March 2020 - 10:00. |
Posted 09 March 2020 - 09:59

Posted 09 March 2020 - 10:17

Eu acum nu am ADSL ci FTTH.
Sper sa functioneze sa nu fiu nevoit sa ii sun sa le dau vreun cod al telefonului sau ceva. Te poti astepta la orice de asta am intrebat inainte. Edited by smiley2, 09 March 2020 - 10:19. |
Posted 09 March 2020 - 10:22

Indiferent de sursa semnalului telefonic fix (sarma cupru sau ONT) telefonul se schimba pur si simplu.
|
|
Posted 09 March 2020 - 10:27

Nu stiu ce gigaset ai tu,dar eu am avut doar de-astea si Siemens,cele mai bune telefoane.
|
Posted 09 March 2020 - 10:40

Nu orice telefon, sunt modele car stiu doar tone, altele doar pulse, altele au comutator tone/pulse.
|
Posted 09 March 2020 - 10:47

Pe ONT/VoIP/IMS merge doar cu Tone, Pulse doar pe vechea infrastructura de cupru.
|
Posted 09 March 2020 - 14:30

Nu stiu daca stie Philipsul de callerid dar inainte cand eram pe sarma de cupru Gigasetul nu stia de callerid, imi aparea apel extern/intern. Dupa ce m-am mutat pe fibra apare numarul apelantului dar daca ratez apelul nu mai pot vedea cine m-a apelat si e extrem de enervant. Sunt pe Voce Zero dar totusi pot primi apeluri si as vrea macar sa fie cat de cat utilizabil cand nu am semnal la telefonul mobil. |
|
Posted 09 March 2020 - 15:53

Am pus telefonul asta Philips pe care l-am primit si se pare ca functioneaza mai greu tastele, trebuie apasate destul de tare...in schimb are lumina pe display, pe taste e posibil sa fie din meniu sau sa nu aiba deloc.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users