![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
CHICANOS
Last Updated: Jul 22 2006 23:36, Started by
Gyno
, Mar 17 2006 03:18
·
0

Posted 10 April 2006 - 07:02

nene VisUrat , mi-e ca nu prea le ai cu muzica. Nu e nimic furat,scoate piesele pe note si vei vedea. Daca ai fi macar un mic cunoscator muzical ai sti ca CHICANOS au lucrat cu VST-uri ( banci de sunete ) cu care se lucreaza afara muzica asta ( Reggaeton ) si normal ca se mai aud unele instrumente la fel,dar liniile sunt altele.
Pacat ca in romania nu prea e cultura muzicala,pentru ca daca ar fi,poate am fi macar cu muzica undeva. p.s. cand nu-ti place ceva,nu asculta,fa ceva mai bun,ca la critica suntem toti maestri. Edited by Gyno, 10 April 2006 - 07:03. |
Posted 10 April 2006 - 12:53

nene VisUrat , mi-e ca nu prea le ai cu muzica. Nu e nimic furat,scoate piesele pe note si vei vedea. Daca ai fi macar un mic cunoscator muzical ai sti ca CHICANOS au lucrat cu VST-uri ( banci de sunete ) cu care se lucreaza afara muzica asta ( Reggaeton ) si normal ca se mai aud unele instrumente la fel,dar liniile sunt altele. Pacat ca in romania nu prea e cultura muzicala,pentru ca daca ar fi,poate am fi macar cu muzica undeva. p.s. cand nu-ti place ceva,nu asculta,fa ceva mai bun,ca la critica suntem toti maestri. ![]() Ma bucur ca ai postat ![]() Ia asculta tu mai domnu cunoscator atasamentu si explica cum se folosesc banci de sunete pentru refrenuri copiate EXACT. Ia mai zi acu domnu cunoscator ![]() P.S.Atasamentul contie un clip quicktime si nu necesita codecuri. Daca aveti probleme in a-l deschide oricum se va putea auzi sunetul ceea ce e cel mai important. Attached Files |
Posted 10 April 2006 - 13:06

Gyno cu tot respectu.. frate.. asa ceva.. este de kkt .. crede-ma ca am invatat note muzicale in casa pe tastatura si mai tarziu mi-am luat clapa si alte prostii de studio.. in fine.. vreau doar sa spun ca ar mai trebui studiate gamele .. octavele ca poate baietiii astia care cica au adus reggaetonu in ro nu realizeaza de fapt ca producatorii lor sau chiar ei .. fura foarte pe fata ..si in plus .. melodiile suna copie fidela idem instrumental(ca de suntem romani) si idem vocale(impartelile) si apropo "reggaetonu" a aparut prin manelistii astia spurcati daca asculti bine beaturile sunt luate de pe piese reggaeton deci manea=reggaeton
hiphopreggaeton=reggaeton autentic romanesc care totusi difera si cine a citi o sa vada.. in curand .. stati cu telecomenzile in mana.. hai bafta si peace copii luati atashurile lui visu'urat" .. si o sa intelegeti .. despre ce e vb in penis mea ca daia se duce romania in jos si pleaca toata lumea si suntem condusi de straini .. si industria se duce de cct hai cami bag pwla in coicanos sau cum le zice.. sa le fie de bine da nu o sa tina mult TRUPA DE SEZON scrie pe ea ,, pa era sa uit .. ce vsturi s-au folosit ma ? luati voci.. de afara bagati antares la greu si puneti doo chitari si un beat de regagton si aia e piesa .. sa-mi bag p**a ...visu'urat".. .atashu ala demonstreaza tot.. |
Posted 10 April 2006 - 13:54

hmmm reggaeton? bai fratzilor..voi stiti ce e ala de fapt reggeton?stiti ca e muzica caraibeana?stiti ca e un standard de tempo 97?stiti ca sunt anumite breakuri?si..bye da way...daca voi sunteti chicanos...sa moara fetele mele...daca eu cant rap sunt nigga?daca eu cant reggae sunt jamaican?loool.sper macar sa stiti ce inseamna chicanos...ese..!!
![]() ![]() aaaaaaaa...apropo........SUCCES ![]() sa speram ca in curand cineva va arata lumii ce e ala reggaeton! CHICANOS = FURACIUNE PE FATZA!!!! LUATI ATASAMENTUL SA VA CONVINGETI SINGURI Attached Files |
Posted 10 April 2006 - 15:11

Vor urma si atasamente cu alte piese chicanos furate in paralel cu cele originale.
Stay tuned ![]() |
Posted 10 April 2006 - 19:50

@VISu'urat : ba baiatule...ITI MAI FACI MULTE CLONE???gogule daca nu iti place ceva nu asculta!!hai pa...culca-te
Edited by bybulu, 10 April 2006 - 19:50. |
Posted 10 April 2006 - 20:07

Intradevar Visu'urat a demonstrat ca Chicanos au copiat de la altii... sau mai elegant formulat, s-au inspirat foarte mult din alte piese de succes, rezultand aproape copii fidele ale acestora. Rusine ca nici macar nu recunosc....
![]() |
Posted 11 April 2006 - 00:25

Ma baieti,nu e pt voi muzica asta,nu ascultati. E copiat? Daca zici un OOO pe refren e copiat,nu?
![]() Zice-ti-mi va rog 2 trupe din ROMANIA ( de dupa anii 90 ) care nu au copiat ![]() |
Posted 11 April 2006 - 06:47

Ma baieti,nu e pt voi muzica asta,nu ascultati. E copiat? Daca zici un OOO pe refren e copiat,nu? ![]() Zice-ti-mi va rog 2 trupe din ROMANIA ( de dupa anii 90 ) care nu au copiat ![]() Pai datorita mentalitatii astea (e copiat , da si ce daca ? ![]() PS:Lumea asculta muzica ce este aproape 100 % originala , dar in nici un caz nu este 100 % copiata(poate exagerez ![]() |
|
Posted 11 April 2006 - 09:49

cods,tu esti prost? nu e copiat. Asa daca eu folosesc o fraza care o zice Snoop pe o piesa,am copiat? Vai de steaua voastra..
|
Posted 11 April 2006 - 10:39

Ma baieti,nu e pt voi muzica asta,nu ascultati. E copiat? Daca zici un OOO pe refren e copiat,nu? ![]() Zice-ti-mi va rog 2 trupe din ROMANIA ( de dupa anii 90 ) care nu au copiat ![]() ![]() |
Posted 11 April 2006 - 10:51

si daca ti-as spune ca Vama Veche a luat pe un album prin 97-98 daca nu ma insel ( am uitat numele ) dupa Eagles,un negativ,ce mai zici?
![]() |
Posted 11 April 2006 - 10:58

timpuri noi si vama veche ![]()
si daca ti-as spune ca Vama Veche a luat pe un album prin 97-98 daca nu ma insel ( am uitat numele ) dupa Eagles,un negativ,ce mai zici? ![]() citeste mai atent ![]() atunci scot vama veche si bag ![]() ![]() si apropo, la hotel cismigiu, dupa hotel california - eagles, daca imi aduc aminte bine zice ceva de genu : nu vreau lumea sa creada ca facem cover ca sa luam bani, dar lumea trebuie sa stie ce s-a intamplat in seara aia .... etc etc |
Posted 11 April 2006 - 11:29

Ma baieti,nu e pt voi muzica asta,nu ascultati. E copiat? Daca zici un OOO pe refren e copiat,nu? ![]() Zice-ti-mi va rog 2 trupe din ROMANIA ( de dupa anii 90 ) care nu au copiat ![]() Măi băiete... muzica asta ar putea fi si pentru noi. Deocamdată eu am auzit doar un mic sample de la o anumită piesă care însă seamănă izbitor cu o altă piese, și nu doar un "ooo" din refren, sincer. Pe mine nu mă deranjează dacă muzica nu e originală, îmi plac mult remake-urile, remixurile, însă cei de la chicanos nu asta au facut ci au "compus" o melodie care deja exista... probabil le-a plăcut mult si au incercat sa faca ceva asemanatr, insa a iesit ceva aproape la fel... PS de obicei refrenul e cel care iti ramane in memorie, refrenul e cel care are mare importantă in succesul unei piese... restul e un fel de umplutura... |
|
Posted 11 April 2006 - 13:49

cods,tu esti prost? nu e copiat. Asa daca eu folosesc o fraza care o zice Snoop pe o piesa,am copiat? Vai de steaua voastra.. Eu ma refeream mai mult la post-ul tau , anterior postului meu , dar ... Si am mai spus ceva : Quote dar in nici un caz nu este 100 % copiata(poate exagerez wink.gif ). Si mai este un lucru deranjant , spui ca chicanos au adus raggaettonul in ro. , cum l-au adus , in felul asta ? Pana la urma ai dreptate ... "chiar daca e copiat .. ce daca?" , nu fac toti asa ... |
Posted 11 April 2006 - 16:03

@VISu'urat : ba baiatule...ITI MAI FACI MULTE CLONE???gogule daca nu iti place ceva nu asculta!!hai pa...culca-te Nu dau in cap celor ce nu sunt de acord cu mine. Asa ca: In primul rand vorbeste frumos ca nu te-am jignit pe tine in nici un fel. Faptul ca chicanos copiaza piese cu nesimtire nu are nici o legatura cu gusturile mele, prin urmare nu comenta daca nu ai idee despre ce se vorbeste. Daca intr-adevar ai idee despre ce se vorbeste, as dori sa aflu parerea ta numai dupa ce downloadezi fisierul atasat, asta pentru a vorbi in cunostinta de cauza. P.S. Ce vrei sa spui prin clone ? Edited by VISu'urat, 11 April 2006 - 16:22. |
Posted 11 April 2006 - 16:22

Ma baieti,nu e pt voi muzica asta,nu ascultati. E copiat? Daca zici un OOO pe refren e copiat,nu? ![]() Zice-ti-mi va rog 2 trupe din ROMANIA ( de dupa anii 90 ) care nu au copiat ![]() Iar ai dat-o. ia comenteaza si atasamentul de mai jos Am promis ca am sa atasez si alta piesa. Iata ca m-am tinut de cuvant. Mai am inca una pe tzeava Attached FilesEdited by VISu'urat, 11 April 2006 - 16:24. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users