Carantina in Thailanda. covid 19
Last Updated: Mar 11 2020 15:55, Started by
kyrcea
, Mar 01 2020 10:25
·
0

Posted 01 March 2020 - 14:36

De anulat nu am cum sa anulez ca am bilete nerambursabile. Poti sa le anulezi, cum sa nu. Pur si simplu nu te mai duci. Ar fi de buni simt sa anunti si compania aeriana. Ca nu mai primesti nici un ban inapoi... asta e altceva Dar nu te opreste nimeni sa anulezi biletele. Revenind la problema, o oslutie propus in diverse articole este aminarea calatoriei. Deci, suna la compania aeriana si intreaba cit de mult / de cite ori poti sa amini calatoria. Ar trebui sa fie gratis manevra asta. |
Posted 01 March 2020 - 15:48

Cine are imunitatea buna poate sa calatoreasca unde vrea.
Edited by vbn, 01 March 2020 - 15:48. |
Posted 01 March 2020 - 16:31

Donează biletele cea mai buna soluție
Haha.....ti-ai facut deja planuri de vacanta prelungita la ocean, asa-i? P.S. Cu ce companie ai luat biletele? Multe companii ofera anularea acelor fee-uri de anulare, chiar si pentru zborurile cele mai ieftine. Lui Ion Iliescu eventual, la varsta lui are sanse destul de bune ![]()
P.S. 2 Incearca de asemenea sa anulezi din start biletul de intors ![]()
Daca nu le vrea nimeni, ma bag eu ![]() Ps Du te linistit in vacanta, n o sa patesti nimic , la intoarcere declari ca ai fost in zona afectata, si stai in concediu medical 2 saptamani
Poti sa le anulezi, cum sa nu. Pur si simplu nu te mai duci. Ar fi de buni simt sa anunti si compania aeriana. Ca nu mai primesti nici un ban inapoi... asta e altceva Dar nu te opreste nimeni sa anulezi biletele. Revenind la problema, o oslutie propus in diverse articole este aminarea calatoriei. Deci, suna la compania aeriana si intreaba cit de mult / de cite ori poti sa amini calatoria. Ar trebui sa fie gratis manevra asta.
Cum adică să-ți plătească statul biletele de avion? Sau, mai amuzant, asigurarea de sănătate plătește bilete de avion? Te crezi mare mahar pesedist? Am spus sa imi plateasca ei biletele de avion pentru intors pentru ca biletele mele deja cumparate si platite sunt pentru data fixa. Sa nu mai zic ca peste 15 zile imi expira si viza pentru Thailanda. Tot eu sa platesc alta viza sau despagubiri daca ei ma tin acolo inchis ? |
Posted 01 March 2020 - 21:01

Posted 11 March 2020 - 15:55

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users