![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Scoala in UK
Last Updated: Mar 03 2020 13:26, Started by
Iulia0p89
, Feb 29 2020 09:11
·
0

Posted 29 February 2020 - 09:11

Buna,am o intrebare pentru comunitatea.Eu am 17 ani si anul acesta termin clasa 10, problmema e ca vara aceasta ar trebui sa ma mut in UK împreună cu familia și din care am inteles nu o sa intru la liceu deoarece nu ma încadrez in varsta necesara.Intrebarea mea este, pot sa fac facultatea acolo din moment ce nu am bacul ?
|
Posted 29 February 2020 - 09:38

Posted 29 February 2020 - 09:38

trebuie sa ai level 3
Level 3 Level 3 qualifications are: A level access to higher education diploma advanced apprenticeship applied general AS level international Baccalaureate diploma level 3 award level 3 certificate level 3 diploma level 3 ESOL level 3 national certificate level 3 national diploma level 3 NVQ music grades 6, 7 and 8 tech level https://qips.ucas.co...-de-bacalaureat https://www.gov.uk/w...fication-levels |
Posted 29 February 2020 - 09:40

Posted 29 February 2020 - 13:07

Posted 29 February 2020 - 16:51

Iulia0p89, on 29 februarie 2020 - 09:11, said:
Buna,am o intrebare pentru comunitatea.Eu am 17 ani si anul acesta termin clasa 10, problmema e ca vara aceasta ar trebui sa ma mut in UK împreună cu familia și din care am inteles nu o sa intru la liceu deoarece nu ma încadrez in varsta necesara.Intrebarea mea este, pot sa fac facultatea acolo din moment ce nu am bacul ? In principiu ai putea sau nu , depinde de ceea ce stii, in principal nivelul de engleza e pe primul loc. Poti aplica pentru un studiu la ESOL la orice colegiu (cu plata, cam 6 luni) si vei avea o certificare ce-ti da un pas inainte. Nu pot sa-ti spun mai multe ca nici eu nu cunosc multe despre asta. Nu stiu nimic despre cat si ce nivel de studii ai (nu ca ai trecut prin scoala, ci exact cat si cum stii) cam la ce nivel esti. Clasa a 10 -a in Ro ar fi un S6 in UK , unde deja se presupune ca ai o calificare dobandita si aprofundata si ai fi cam gata de munca, daca nu vrei sa mergi la studii superioare. Edited by keta, 29 February 2020 - 16:54. |
Posted 01 March 2020 - 18:15

Este cel mai prost moment pentru tine sa te muti. In UK nu te primeste nimeni la cursurile normale, nu ai istoricul necesar (evaluari, materii facute). Chiar daca te primeste, nu ai cum sa iei examenele care sa te propulseze catre facultate.
Cel mai bine este sa iti iei bacul in Ro si sa aplici pt facultate in UK dupa. |
Posted 02 March 2020 - 17:20

Și eu spun la fel, bac-ul romanesc și apoi la facultate acolo, riști sa pierzi niste ani aiurea și o să-ți para rău mai târziu.
|
Posted 03 March 2020 - 13:26

Nu ai dat bacu-ul cat a fost pesedeaoa la putere deja te poti gandi ca l-ai picat.
Daca vine Funebriu ministru iarasi va avea obictivul sa pice 80% la bac dar va ajuta sa aibe 70% din populatie studii superioare romanesti. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users