![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Huawei P40 Lite
Last Updated: May 12 2023 15:28, Started by
marianxtx
, Feb 27 2020 22:16
·
27

Posted 12 May 2023 - 13:13

Nu mai sta. Du-l înapoi. Sau măcar rupe-l și aruncă-l ori dă-l la un atelier pentru piese.
O treci la lecție învățată. Am și eu câteva la activ. Varianta cea mai bună pentru ca să rămâi cu telefonul e să îți ofere datele pentru deblocare. Sau să ți-l schimbe cu alt telefon la care faci acolo resetare totală + configurare minimală. Dacă nu și nu, și nu-ți dă banii înapoi pe el, scapă de le că sunt șanse să ai mai multe belele decât ai acum. Edited by badmania98, 12 May 2023 - 13:28. |
Posted 12 May 2023 - 15:28

Merg sa vad ce pot rezolva. Mersi de sfaturi. O sa anunt ce am rezolvat.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users