Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
recomandare GPS android

La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Cum accesez Whatsapp daca ma obli...
 Ce melodie ati vrea sa ascultati ...

Recomandare radio muzica veche in...

OnePlus 12

tv jvc(vestel) cu dungi brusc
 Apel la relații clienți...

Debranșare de la curent elec...

IPS Teodosie este cercetat de DNA...

Race for Glory (2024)
 Apogeul frumusetii feminine 65+?

Achizitionare placa video Palit s...

Stie cineva daca tableta va funct...

Contract mandat SRL pentru micro ...

FC Sevilla - CFR Cluj pronostic

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
103 replies to this topic

Cinevadragsiiubit

Cinevadragsiiubit

PLOIEȘTI CITY

• Grup: Senior Members

View PostVlad_22, on 01 martie 2020 - 16:57, said:

Ai o logică... Ti s-a părut vreo clipa în Spania, că Sevilla a dorit să joace la 0-0? Au avut avânt primele 30-35 min, dupaia spre finalul reprizei CFR-ul a avut 2-3 ocazii bune de gol și în repriza a doua, deja au intrat clujenii bine in meci și le-a mai pierit cheful spaniolilor. Deja după golul anulat al clujenilor, andaluzii au început să tragă de timp, chiar și în ciuda faptului că CFR-ul a fost în inferioritate pe final. Eu zic că faptul că spectatorii și-au fluierat propria echipa la final, spune totul. Sunt conștienți că le-a trecut "glonțul" pe la ureche. S-a putut observa faptul că andaluzii au început să forțeze după min. 70-75, conștienți de faptul că un gol încasat le era fatal.

Clujenii au avut mai multe suturi pe poarta, in retur. Singurul capitol la care am fost dominați a fost posesia, dar era de așteptat. Însă cu posesia nu câștigi un meci. Voi credeți că CFR-ul e Liv, sa se arunce în atac? Eu nu știu despre ce "dominare" vorbim, când spaniolii trăgeau de timp pe final și spectatorii i-au fluierat copios la final? Presupun că acei suporteri își cu osc echipa mult mai bine decât o știm și noi și au alte așteptări.
Corect ;)

caiuscorneliu

caiuscorneliu

Lazy Member

View Postutopium, on 01 martie 2020 - 08:33, said:

CFR a avut 7 suturi pe poarta (fara golul nevalidat), Sevilla a avut 6. Posesia nu valoreaza nimic daca nu esti in stare sa tragi la poarta.

Da? O fi avut Clujul vreo pasă la portarul Seviliei în plus, dar statisticile meciurilor sunt astea, de mai jos. E diferență enormă în exprimarea celor două echipe și numai norocul a făcut ca echipa "bursucului" să n-o ia rău de tot, tur retur. Și când colo Dănuț spune că merita calificarea. E normal? De ce merita calificarea?

Clujenii au avut mai multe suturi pe poarta, in retur. Singurul capitol la care am fost dominați a fost posesia, dar era de așteptat. Însă cu posesia nu câștigi un meci. Voi credeți că CFR-ul e Liv, sa se arunce în atac? Eu nu știu despre ce "dominare" vorbim, când spaniolii trăgeau de timp pe final și spectatorii i-au fluierat copios la final? Presupun că acei suporteri își cu osc echipa mult mai bine decât o știm și noi și au alte așteptări.

Sevilla a fost fluierată pentru că și-a dovedit impotența de a marca și pentru că era s-o încaseze dintr-o întâmplare la final. Clujul se poate lăuda că având un lot net inferior a scos un dublu egal. Eu mă legam de "bursuc" care n-a avut decența să tacă când trebuia să stea în banca lui. S-a făcut de râs în văzul televiziunilor, la conferința oficială. Dacă ești domn nu bați câmpii la tv așa cum faci intern, într-un campionat de rahat.

Attached Files

Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

Guru Member

Danut traieste in lumea lui din care nu-l scoate nimeni si nimic. Cele doua poze de mai sus spun totul. Daca Sevilla, care a jucat la maxim jumatate din ce poate, a dominat CFR-ul tur-retur la toate capitolele (mai putin goluri), as spune ca ei ar trebui sa se considere nedreptatiti. Iar golul lui Paun a plecat de la un hent atat de clar, ca arbitrul nu a mai avut nevoie sa vada imaginile. Ce-l costa sa mearga si sa se uite la monitor ? Isi risca o nota mica pentru un lucru atat de marunt ?

Pe Danut il arde si acum golul primit in tur, cand a declarat ca nu pricepe in ruptul capului de ce elevii lui au iesit la offside, cand le-a spus clar in situatii din astea sa stea pe loc.

utopium

utopium

Guru Member

View PostIon_de_la_Raion, on 02 martie 2020 - 11:51, said:

a dominat CFR-ul tur-retur la toate capitolele (mai putin goluri), as spune ca ei ar trebui sa se considere nedreptatiti
Cele mai importante capitole sunt in ordine:
- numarul de goluri marcate (unde nu au dominat)
- suturile pe poarta (mai multe la CFR in meciul despre care vorbim)
- suturile spre poarta, etc.

Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

Guru Member

Pai uite ca la suturi a dominat.

utopium

utopium

Guru Member

Da, CFR-ul a dominat la suturi (pe poarta)

Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

Guru Member

Acum, stii cum e, conteaza si cum vin suturile alea pe poarta, unele le prindeam si noi. Sau poate sa scape unu singur cu portarul, situatie de unu la unu si da putin pe langa poarta. Care e mai periculoasa ?

lupini

lupini

Guru Member

Ti s-a părut vreo clipa în Spania, că Sevilla a dorit să joace la 0-0?

Da !

Dacă a fost 1-1 la Cluj, a jucat la 0-0. Dacă era 1-0 pentru CFR la Cluj, Sevilla nu mai juca la 0-0.

Campionatul Spaniei e lung, FC Sevilla vrea să termine pe loc fruntaş, şi drept urmare trebuie economisită energia atunci când se poate.

Edited by lupini, 03 March 2020 - 14:41.

Sidorin

Sidorin

Senior Member

Oricum am lua-o a fost cam rușinos pentru Sevilla să termine meciul cu portarul oaspeților care erau în 10, în propriul careu! La o asemenea fază se poate întâmpla orice.

caiuscorneliu

caiuscorneliu

Lazy Member

Fix ăsta e riscul pentru o echipă net superioară. Domină jocul dar nu-i intră-n poartă. La o fază fixă sau dintr-o gafă cum a făcut portarul lor la golul anulat și ești îngropat de ăla mai slab. În ultimile minute panica își spunea cuvântul la cei de la Sevilia, fix din motivul de mai sus. De aia i-a fluierat și publicul, că au stat cu un nod în gât la final în loc să-și asigure calificarea lejer și fără riscuri.

View PostIon_de_la_Raion, on 03 martie 2020 - 09:45, said:

Acum, stii cum e, conteaza si cum vin suturile alea pe poarta, unele le prindeam si noi. Sau poate sa scape unu singur cu portarul, situatie de unu la unu si da putin pe langa poarta. Care e mai periculoasa ?

Evident, în statistica pe care am pus-o tocmai de aia se face referire și la ocazii mari, pe lângă șuturi la poartă/pe poartă. Că poți avea șuturi pe poartă care să n-o amenințe deloc, ca niște pase la portar. Să nu uităm intervențiile lui Arlauskis, când efectiv și-a salvat echipa.

Edited by caiuscorneliu, 04 March 2020 - 06:07.

Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

Guru Member

Eu nu cred totusi ca portarul Seviliei a gresit la gol, a fost putin cam departe, dar totusi, un sut zdravan, nu a venit incet, cu efect, etc. sa zici ca l-a pacalit. Si inainte de asta, a avut ceva interventii bune. Asa si Ter Stegen a gresit la ambele goluri luate de la Real, am observat ca omul are prostul obicei de a lasa coltul scurt prea descoperit. La primul gol a deviat Pique, dar oricum, daca Vinicius Jr. tragea exact langa bara, cum a facut Mariano la golul doi, tot in poarta era. Apoi a mai balbait o minge pe care a respins-o Pique de pe linia portii. Deci, se intampla. Doar ca, la portari, orice greseala se vede pe tabela.

caiuscorneliu

caiuscorneliu

Lazy Member

Nu mai știu exact, dar parcă mingea aia a trecut "prin el" sau pe sub el, de aia i-am spus gafă.

Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

Guru Member

Stiu ce spui, a avut o oarece parte de vina, dar eu am fost portar in tinerete (la nivel amator fireste) si unele suturi vin atat de puternic incat nu ai timp sa reactionezi. Daca mai si musca pamantul in fata ta, e rau de tot.

Cinevadragsiiubit

Cinevadragsiiubit

PLOIEȘTI CITY

Forza, forza CFR ;)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate