Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania

Ușa exterioara care scar5...

Felicitari Republica Moldova pent...
 Decizie dificila intre doua model...

Orange nu onoreaza premiile din P...

Ungere mecanism usa metalica de a...

Probleme baterie monde 3
 Tipuri de acces Gura Portitei, di...

Crearea unei formule Excel cu div...

Filme ce urmeaza in 2024 - horror

Tarot (2024)
 Prescriere datorii parinti decedati

Utilizare credit cartela Vodafone

La multi ani @Cousteau !

Inlocuire hdd cu ssd la NVR
 

Modul bridge, merita sau nu?

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#19
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,560
  • Înscris: 07.03.2006
Bine-inteles ca sunt filtrate indiferent daca ONT-ul este in bridge sau nu. Este politica ISP-ului.

#20
johnnycrush

johnnycrush

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,103
  • Înscris: 26.12.2017
Salutare!
Va rog sa ma ajutati si pe mine sa configurez routerul. N-am deloc experienta in domeniu, pana de curand ma conectam la internet doar cu ajutorul modemurilor.
Anul asta m-am mutat intr-un apartament care avea fttb iar routerul a fost configurat de instalatorul de la Digi. De curand m-am mutat iar dar aici este ftth. Mi-au dat un ONT iar eu am solicitat sa ma treaca in modul bridge pentru a folosi routerul meu. Numai ca... nu merge, adica n-am internet.

Attached Files



#21
johnnycrush

johnnycrush

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,103
  • Înscris: 26.12.2017
S-a rezolvat!
Multumiri colegului Tehnicianul090370 care pe prima pagina a acestui topic a spus "pui username si parola de la RDS". Intr-o prima faza nu stiam care sunt dar apoi mi s-a aprins beculetul si am citit foia pe care mi-au dat-o cei de la Digi in momentul instalarii. Username-ul si parola erau acolo Posted Image

Attached Files



#22
khristian78

khristian78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,161
  • Înscris: 04.10.2005
Deci, pt bridge trebuie sunat la RDS? Nu se poate din routerul lor?

#23
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,560
  • Înscris: 07.03.2006
nu se poate activa modul bridge de user (mai bine zis e blocat de RDS activarea manuala, echipamentul stie/poate acest lucru)
singura solutie, asa cum ai intuit-o, este de a suna  la RDS.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate