Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
stabilizator tensiune problema lu...

Voi raportati undeva tentativele ...

Cat timp se pierde cu fisa medica...

Ce se poate face intr-o balta de ...
 Jaluzele sau rolete interior

Imagine cu tenta galbuie

Noul Suzuki Swift 2024

Parere ac sh
 Dividende - Cat am de plata la st...

Teren de vanzare. O agentie imobi...

Alegere tableta

Cine poate lamuri extra-judiciar ...
 Cum se numeste boala de piele ?

Pompa submersibila pe 12 v

M-am saturat de cei care distrug ...

telefon fix cu cartela SIM plus e...
 

Modul bridge, merita sau nu?

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#19
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,560
  • Înscris: 07.03.2006
Bine-inteles ca sunt filtrate indiferent daca ONT-ul este in bridge sau nu. Este politica ISP-ului.

#20
johnnycrush

johnnycrush

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,111
  • Înscris: 26.12.2017
Salutare!
Va rog sa ma ajutati si pe mine sa configurez routerul. N-am deloc experienta in domeniu, pana de curand ma conectam la internet doar cu ajutorul modemurilor.
Anul asta m-am mutat intr-un apartament care avea fttb iar routerul a fost configurat de instalatorul de la Digi. De curand m-am mutat iar dar aici este ftth. Mi-au dat un ONT iar eu am solicitat sa ma treaca in modul bridge pentru a folosi routerul meu. Numai ca... nu merge, adica n-am internet.

Attached Files



#21
johnnycrush

johnnycrush

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,111
  • Înscris: 26.12.2017
S-a rezolvat!
Multumiri colegului Tehnicianul090370 care pe prima pagina a acestui topic a spus "pui username si parola de la RDS". Intr-o prima faza nu stiam care sunt dar apoi mi s-a aprins beculetul si am citit foia pe care mi-au dat-o cei de la Digi in momentul instalarii. Username-ul si parola erau acolo Posted Image

Attached Files



#22
khristian78

khristian78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,161
  • Înscris: 04.10.2005
Deci, pt bridge trebuie sunat la RDS? Nu se poate din routerul lor?

#23
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,560
  • Înscris: 07.03.2006
nu se poate activa modul bridge de user (mai bine zis e blocat de RDS activarea manuala, echipamentul stie/poate acest lucru)
singura solutie, asa cum ai intuit-o, este de a suna  la RDS.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate