Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...

[UNDE] reciclare cd / dvd

Foliere geamuri
 Microsoft Defender

cartela Internet Europa

Sondaj EV

Testerul pe VAG arata devieri la ...
 Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.

Interpretare XML

PPCEnergy - Emiterea facturii in ...
 Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!

"Spionul" nostru cel de t...
 

Modul bridge, merita sau nu?

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#19
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,551
  • Înscris: 07.03.2006
Bine-inteles ca sunt filtrate indiferent daca ONT-ul este in bridge sau nu. Este politica ISP-ului.

#20
johnnycrush

johnnycrush

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,096
  • Înscris: 26.12.2017
Salutare!
Va rog sa ma ajutati si pe mine sa configurez routerul. N-am deloc experienta in domeniu, pana de curand ma conectam la internet doar cu ajutorul modemurilor.
Anul asta m-am mutat intr-un apartament care avea fttb iar routerul a fost configurat de instalatorul de la Digi. De curand m-am mutat iar dar aici este ftth. Mi-au dat un ONT iar eu am solicitat sa ma treaca in modul bridge pentru a folosi routerul meu. Numai ca... nu merge, adica n-am internet.

Attached Files



#21
johnnycrush

johnnycrush

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,096
  • Înscris: 26.12.2017
S-a rezolvat!
Multumiri colegului Tehnicianul090370 care pe prima pagina a acestui topic a spus "pui username si parola de la RDS". Intr-o prima faza nu stiam care sunt dar apoi mi s-a aprins beculetul si am citit foia pe care mi-au dat-o cei de la Digi in momentul instalarii. Username-ul si parola erau acolo Posted Image

Attached Files



#22
khristian78

khristian78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,119
  • Înscris: 04.10.2005
Deci, pt bridge trebuie sunat la RDS? Nu se poate din routerul lor?

#23
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,551
  • Înscris: 07.03.2006
nu se poate activa modul bridge de user (mai bine zis e blocat de RDS activarea manuala, echipamentul stie/poate acest lucru)
singura solutie, asa cum ai intuit-o, este de a suna  la RDS.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate