ETTI
Last Updated: Feb 24 2020 13:49, Started by
conacheantonio
, Feb 23 2020 02:06
·
0

Posted 23 February 2020 - 02:06

Salutare!
Am cateva intrebari pentru cei care fac sau au terminat facultatea ETTI Bucuresti: 1. In paralel cu facultatea as putea sa imi gasesc un job part-time? 2. Care sunt domeniile de activitate?(cu exceptia telecomunicatiilor) 3. Iti poti gasi job in domeniu imediat dupa facultate si ce salariu are in medie un inginer in acest domeniu? Multumesc! |
Posted 23 February 2020 - 09:54

1. Ori te tii de carte ori nu! Asta daca vrei sa devii meserias.
2. Proiectare sisteme electronice. 3. Daca in timpul scolii ai studiat si pus in practica (nu umblat la alte joburi creanga) atunci iti poti gasi. Salariul e variabil, depinde ce angajaor gasesti, insa e in marja IT-ului. Edited by neagu_laurentiu, 23 February 2020 - 09:56. |
Posted 23 February 2020 - 14:03

Vei face pana in anul 3.5 aceeasi lucruri indiferent de secializare.
Acum 6 ani, cand treceam si au prin aceasta facultate singurele diferente erau intre serii, unde anumiti profesori erau foarte exigenti la anumite materii (trebuia sa fii neaparat prezent la cursuri, laboratoare de vreo 4 ore - ceea ce interfera cu dorinta de a lucra in timpul facultatii). Nu recomand Seriie A si D. La mine a fost un pic mai delicata situatia, am iesit din facultate cu experienta 0. Dar in vreo 4 luni am gasit un loc de munca, ce-i drept prost platit, dar care m-a ajutat sa ma dezvolt. Edited by drive-x, 23 February 2020 - 14:08. |
Posted 23 February 2020 - 20:36

conacheantonio, on 23 februarie 2020 - 02:06, said:
Salutare! Am cateva intrebari pentru cei care fac sau au terminat facultatea ETTI Bucuresti: 1. In paralel cu facultatea as putea sa imi gasesc un job part-time? 2. Care sunt domeniile de activitate?(cu exceptia telecomunicatiilor) 3. Iti poti gasi job in domeniu imediat dupa facultate si ce salariu are in medie un inginer in acest domeniu? Multumesc! 1.Nu job ci internship platit ( in cazul meu la HP Romania - in cazul meu - sunt anul 3 - Tehnologia Informatiei ) 2.Sunt foarte multe...tot ce tine de electronica sau IT ( ai spus cu exceptia telecomunicatiilor ) 3.Hmmm...o sa vad dupa ce termin facultatea. |
Posted 24 February 2020 - 11:47

1)Part time pe domeniu nu prea...ori internship ori working student (adica lucrezi, dar firma iti ofera un program flexibil ca sa ajungi la cursuri/examene).
2)Domeniile sunt foarte multe, depinde si de specializare - microelectronica - Microchip/Infineon/NXP, etc, electronica auto - Renault/Continental,etc, retelistica - Ericsson 3)Iti poti gasi un job in domeniu imediat dupa facultate, dar e mai recomandat sa incepi sa lucrezi din anul 3-4 cu internship/working student. Esti vazut mai bine si ai experienta, ceea ce e foarte important. Am avut colegi care au asteptat pana au terminat facultatea pt a se angaja si primeau la interviu intrebarea "De ce nu te-ai angajat pana acum? Asta arata lipsa de motivatie". Ca si salarii, acum 5-6 ani te angajau in timpul facultatii cu vreo 3500 ron net, acum ar trebui 4000 ron net.....dar asta depinde mult de firma. |
Posted 24 February 2020 - 13:49

"De ce nu te-ai angajat pana acum? Asta arata lipsa de motivatie". Edited by neagu_laurentiu, 24 February 2020 - 13:49. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users