Consolidare gratar
Last Updated: Aug 20 2023 10:21, Started by
claudiu2012
, Feb 18 2020 09:48
·
0
#199
Posted 19 May 2020 - 09:57
#200
Posted 19 May 2020 - 10:17
E o schita ceva mai in urma, pe topic, restul e cu drepturi de autor
In afara de teava patrata cu latura de 10, restul e la libera alegere, din ce ai la indemina. Important e sa ai partea verticala cit mai centrata fata de cele 4 picioare, asta asa daca te intereseaza stabilitatea As recomanda chiar teava cu latura de 12 cm... Intreaba ce anume nu iti este clar si iti raspund. |
#201
Posted 19 May 2020 - 10:24
claudiu2012, on 19 mai 2020 - 06:48, said:
Deci tine sute de ani...singurul care nu tine sute e cosul priveste partea buna. peste alte sute de ani, nu vor dezgropa doar oale de lut de pe vremea dacilor, ci si soba. stra-stra-stranepotii se vor duce la muzeu si vor auzi de la ghid: aici pe stanga puteti vedea oale de lut ale lui decebal, iar pe dreapta o descoperire recenta de mare valoare, soba lui claudiu |
#202
Posted 19 May 2020 - 10:38
Evergreen, on 18 mai 2020 - 08:36, said:
50 lei metrul de teava patrata, 10 lei platbanda, 10 lei balamalele; restul din recuperari diverse Electrozi, o pinza de flex, curent electric, manopera... mai ca se apropie de cea mai ieftina de pe olx (150), probabil ca are omul acces la resturi de la te miri ce confectii metalice si alte scule de taiat si sudat. e necesar un 2-5cm de aer captiv sau un termoizolant... vezi cum e construita jucaria aia faina a lui conu. partenerul, on 19 mai 2020 - 09:57, said: Poti pune niste poze mai clare cu soba racheta? Eventual si ceva dimensiuni. Multumesc. |
#203
Posted 19 May 2020 - 11:37
arg, on 19 mai 2020 - 10:38, said:
teava aia verticala trebuie dublata. e necesar un 2-5cm de aer captiv sau un termoizolant... vezi cum e construita jucaria aia faina a lui conu. arg, on 19 mai 2020 - 10:38, said:
voetexul este circular, mai bine baga o teva rotunda... + plania de dispersie sub cratita. |
#204
Posted 19 May 2020 - 11:39
asa cum e acum pierde peste 30% din putere.
ma rog bagi mai multe vreascuri si asta e. |
#206
Posted 19 May 2020 - 12:03
pai e testat conu cu cea din tabla si cea facuta de nemti.
da, fata o soba clasica are putere, dar e departe ce poate face o asfel de jucarie. nu am zis ca ai facut tampenii ci doar ca poti imbunatati. |
#207
Posted 19 May 2020 - 15:12
Astea sint ok asa. Nu ma intereseaza sa fac sistem centralizat de incalzire.
|
#208
Posted 19 May 2020 - 21:40
Dany_Darke, on 19 mai 2020 - 10:24, said:
priveste partea buna. peste alte sute de ani, nu vor dezgropa doar oale de lut de pe vremea dacilor, ci si soba. stra-stra-stranepotii se vor duce la muzeu si vor auzi de la ghid: aici pe stanga puteti vedea oale de lut ale lui decebal, iar pe dreapta o descoperire recenta de mare valoare, soba lui claudiu Si langa ea, scheletul lui Claudiu, batran, cu canciocul in mana, cum continua sa cladeasca la ea si sa o intareasca la nesfarsit. Edited by Phobos, 19 May 2020 - 21:42. |
|
#209
Posted 20 May 2020 - 12:08
Pai mai @claudiu, asta am zis si eu, cosul e cel care ti va cădea in cap
Restul nu, nu va cădea. Nu pt ca ar fi bine gândit sau executat ci pt ca e supradimensionat ca la balamuc. De curiozitate, care e rolul armăturii dintr un beton armat si, in contextul asta, de ce e mai buna plasa aia împletită, flexibilă, decat plasa de buzau ? |
#211
Posted 20 May 2020 - 12:29
Tati plasa aia impletita e flexibila...si mult mai groasa...stiu ca e supradimensionat dar iti dai seama vat m a enervat ala vechi ??
Ma enerveaza ca se vand gratare de 400 kg din beton turnat care nu rezista decat 2 ani...si stii de ce pt ca sunt zgarciti si nu fac ceva de genul asta si sa l vanda cu 1000 de lei armat cu samota cu caramida...etc da de 2 tone modular dar rezista o viata.... Dupa cum.vedeti masa e sus.. Face minuni fonta asta... Apropo si va mai spun ceva gratarul asta face 5 kg de carne intr o ora jumatate deci performanta... Attached FilesEdited by claudiu2012, 20 May 2020 - 12:32. |
#212
Posted 20 May 2020 - 12:37
Păi e, aia de rapiț e si mai subtire si se pune si mai ușor, putea sa folosească, dar de aia am întrebat care e rolul armăturii.
Sau mai e de aia care se folosește la glet, ultra subțire Ce mult mai groasă mă, nu gaseai plasa de buzau de 5 mm ? Si de ce ti trebuia flexibilă ? Ce ti trebuia mă sus placa de 17 cm, ai in plan sa l faci cu etaj, jos sa frigi carne si sus sa coci vinete ? Care e rostul armăturii din betonul armat, ca ai uitat sa zici. |
#213
Posted 20 May 2020 - 12:45
CovertTwo, on 20 mai 2020 - 12:31, said:
Păi e, aia de rapiț e si mai subtire si se pune si mai ușor, putea sa folosească, dar de aia am întrebat care e rolul armăturii. Sau mai e de aia care se folosește la glet, ultra subțire Mai exista asa ceva prin magazine??? E de pe vremea lui ceasca.. Fratioare placa aia de 17 cm o sa crape la poolivara...de asta.... Si plasa aia o am in curte nu am mai cumparat..... Si unde puii mei ai vazut plaaa de rabitz de 3 mm grosime zi mi ca imi iau ....are.maxim 1 mm Attached FilesEdited by claudiu2012, 20 May 2020 - 12:49. |
|
#214
Posted 20 May 2020 - 12:50
claudiu2012, on 20 mai 2020 - 12:29, said: Apropo si va mai spun ceva gratarul asta face 5 kg de carne intr o ora jumatate deci performanta... Ti-e iti trebuie o plita intre carne si fum daca sanatatea inseamna ceva pt tine . Oricum , constructia aia bate recordul .... |
#215
Posted 20 May 2020 - 12:55
nu-s de ce dar imi pare mic.
smddms, on 20 mai 2020 - 12:50, said: Daca fumul vine in contact direct cu carnea , degeaba faci 5kg intr-o jumate de ora ca e buna de dat la caini ( nici macar ) .. Ti-e iti trebuie o plita intre carne si fum daca sanatatea inseamna ceva pt tine . Oricum , constructia aia bate recordul .... |
#216
Posted 20 May 2020 - 13:23
Ce sa existe mă, plasă împletită ? E pe toate drumurile.
Baaa, rolul armăturii e sa dea rezistență la torsionare, iar plasa aia a ta împletită nu dă. De ce să crape mă placa de sus, nu acolo ai temperatură mare, jos ai. Bine, tu ai si sus, ca nu te a dus capul sa i dai un pic de pantă, sa se duca fumul in mod natural spre cos. Si e mic, cat ai tu deschidere acolo dacă lemnele alea ocupa tot spațiul ? 50-60 de cm ? 5 kg de carne inseamna 20 de fripturi. Daca ar sta aia cu grătarele din targuri sa faca 20 de fripturi intr o ora jumate ar da faliment dracului... smddms, on 20 mai 2020 - 12:50, said: Daca fumul vine in contact direct cu carnea , degeaba faci 5kg intr-o jumate de ora ca e buna de dat la caini ( nici macar ) .. Ti-e iti trebuie o plita intre carne si fum daca sanatatea inseamna ceva pt tine . Oricum , constructia aia bate recordul .... Hai lăsați, nu se moare daca o data pe săptămână vine fumul in contact cu alimentele. Pt plită putea sa faca cu rezistențe electrice, dar ala nu mai e grătar. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users