![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Rezultat CFR Cluj - Sevilia
Last Updated: Feb 28 2020 16:53, Started by
mirel3003
, Feb 17 2020 13:19
·
0

Posted 22 February 2020 - 09:21

OK, si care e problema sa le dea un gol pe teren propriu? De ce ar fi mai greu? Nu-i mai lasa la vestiar daca bat Sevilla? Obtine un aviz de la Politia Capitalei. Mergi si vorbeste cu ei si spune-le sa-ti dea un aviz ca sa intri pe teren inaintea meciului, doar ca sa vezi arena. sa vedem. normal ca m-as bucura sa inscrie cfr cluj dar e greu. |
Posted 27 February 2020 - 23:52

Petrescu- cretin, Traore-putoare, Bordeianu-antitalent, Omrani-bandit leneș, Păun-bun
|
Posted 28 February 2020 - 08:20

si omrani asta. nu putea sa tina mana lipita de corp.....trebuia sa sara el asa ca si cangurul.
|
Posted 28 February 2020 - 08:30

N-a fost el ci letargicul Traore. Îți dai seama ce valoare îi Petrescu dacă n-a văzut din primele minute că ăla nu aleargă deloc.
Nici Omrani n-a fost mai bun, numai la simulări îi stă capul. Edited by sandel1, 28 February 2020 - 08:31. |
Posted 28 February 2020 - 08:37

ma rog, jucatorii in general trebuie sa anticipeze miscarea urmatoare asa incat din prima cand traore a vazut ca mingea se apropie de zona lui trebuia sa isi tina mainile lipite
|
Posted 28 February 2020 - 09:00

Eu din grupe ma tot plang de Traore asta si nu imi dau seama cum de nu cauta un varf de calitate si tine girafa aia puturoasa in atac care nimic nu stie.
In prima repriza Sevilla ne-a controlat cam din toate punctele de vedere si exact cum a spus si comentatorul in prima repriza de alearga sa ne oboseasca si in a doua se retrag si joaca la 0-0. Exact asta au facut, noi ne-am "trezit" mult prea tarziu. Cred ca meritam sa mergem mai departe doar pentru faptul ca am reusit sa jucam la egal cu Sevilla si sa nu pierdem nici un meci dar asta este. Dan Petrescu a afirmat ca daca ne calificam mai departe CFR-ul devenea favorita la castigarea trofeului. |
Posted 28 February 2020 - 10:11

Îi dus de acas' Petrescu. Adică din penultima la favorite să ajungă prima?
![]() |
Posted 28 February 2020 - 16:53

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users