Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema Service - Preturi diferite

IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...
 Ridicare act de identitate cu pro...

Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet
 Mai poarta careva papuci prin oras?

Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat
 Copii nascuti in Romania

Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...
 

Problemă canale TV...

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
wasssu

wasssu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 17.09.2004
Salutare,
Televizorul (LG) imi sare peste anumite canale cand incerc sa trec la canalul urmator din telecomanda. De exemplu protv sd este pe pozitia 3: daca incep de la canalul 1 imi sare peste 3: 1,2,4,5... Daca mut protv pe canalul 4, imi sare peste 4. Problema am intalnit-o la mai multe canale si pe doua tipuri de tv-uri in locatii diferite.
Ati mai intalnit problema asta?
Mersi!

#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,760
  • Înscris: 01.12.2001
Resetează Tv-ul. Faci o noua scanare.
Poate ai blocat acele canale.

#3
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,298
  • Înscris: 12.08.2006
Cred ca sunt puse pe "omitere" sau SKIP. depinde de limba.

Tasteaza LIST->buton albastru, apare tabelul cu canalele, dupa care verifici in tabel care sunt blocate si le deblochezi cu butonul galben.

Asa e la mine dar e un LG mai vechi.

Edited by alexa32, 16 February 2020 - 23:16.


#4
WoobyZ

WoobyZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 10.03.2006
S-o fi saturat de SD....:)

#5
wasssu

wasssu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 17.09.2004
La tv-ul LG le-am verificat in lista, nu sunt blocate sau cele care erau blocate le-am deblicat.
La celalat tv, un sony kdl mai vechi, nici nu am optiunea asta de canale blocate/skipped/etc

Tv-urile au fost resetate

#6
WoobyZ

WoobyZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 10.03.2006
Prima data am luat-o in gluma dar acum m-am gindit un pic si e foarte ciudata chestia.Sa nu fie din telecomanda...
Schimba bateriile..

Edited by WoobyZ, 17 February 2020 - 00:34.


#7
wasssu

wasssu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 17.09.2004
La care telecomanda te referi? La cea de la lg sau cea de la sony? Ai citit bine ce am scris? :)

#8
WoobyZ

WoobyZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 10.03.2006
la oricare...
am citit dar nu spui ce provider,ce conserve si cu ce se maninca...daca e la ambele tv-uri probabil ca nu sint ele de vina...

Edited by WoobyZ, 17 February 2020 - 00:44.


#9
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Toate canalele sint la fel ?
Adica SD, analogice...
Sau amenstecate, sd, hd, digitale, analogice ?!
Canalele sarite sint toate la fel ?

Doua tv marci diferite, in 2 locatii diferite... aceeasi problema..... foarte ciudata chestiunea.
Trebuie sa fie ceva comun.
Presupun ca firma de cablu tv.

#10
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
Cel mai probabil pro tv (frecventa) a fost setata sa fie sarita (sau canalul blocat). Ar fi doua variante:
  • una mai rapida (verifica lista de canale si vezi daca frecventa/canalul este pus sa fie sarit sau e blocat)
  • una mai inceata (resetezi televizorul si o iei de la capat cu aranjatul canalelor).


#11
wasssu

wasssu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 17.09.2004
Rds este furnizorul, canalele sunt digital sd, nu doar peste protv sare, mai sunt si altele. Tv-urile au fost resetare, verificate si canalele daca sunt blocate.

Edited by wasssu, 20 February 2020 - 19:22.


#12
keddy

keddy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 13.11.2006
Incearca sa dai scanare pe Finlanda, de obicei se rezolva problema.

#13
solica

solica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 02.12.2007
salut, ai rezolvat problema?
si daca da cum, am observat aceeasi problema de cateva zile tot la un lg destul de nou aproximativ un an, nu e nimic bocat am resetat....am facut toti pasii si nu reusesc sa-i dau de cap

Edited by solica, 21 July 2020 - 20:49.


#14
Rainwish

Rainwish

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,183
  • Înscris: 18.06.2009
Se intampla acest fenomen la LG atunci cand televizorul este deschis si providerul scoate temporar (sau de tot) un canal. S-a intamplat de curand cu posturile HD din grupul Antena la Digi, le-am regasit la finalul listei si a trebuit sa le repun pe pozitiile initiale.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate