![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Un singur om poate descifra Apocalipsa!
Last Updated: Sep 23 2023 12:00, Started by
Dorel666
, Feb 15 2020 13:51
·
4

Posted 15 February 2020 - 13:51

Faptele apostolilor 1:7 El le-a răspuns: „Nu este treaba voastră să ştiţi vremurile sau soroacele; pe acestea Tatăl le-a păstrat sub stăpânirea Sa.
Toata Apocalipsa vorbeste doar de ”vremuri si soroace”. Ceea ce inseamna ca doar cine stie ”vremurile si soroacele” poate sa o descifreze. Si exista o singura fiinta care stie ”vremurile si soroacele”: Tatal. Si atunci de ce incearca atata lume sa o descifreze? Pentru ca nu stiu cele de mai sus. Pentru ca si apostolii au vrut sa stie vremea celei de a doua veniri, dar Hristos le-a spus sa stea in banca lor, ca doar Dumnezeu Tatal are dreptul sa stie ceea ce voiau si ei sa stie. Si apostolii s-au conformat. Totusi, cum se face atunci ca insasi Apocalipsa vorbeste de o alta persoana, decat Tatal, ce o va descifra? Apocalipsa 5:2 Şi am văzut un înger puternic, care striga cu glas tare: „Cine este vrednic să deschidă cartea şi să-i rupă peceţile?” 3 Şi nu se găsea nimeni nici în cer*, nici pe pământ, nici sub pământ, care să poată deschide cartea, nici să se uite în ea. 4 Şi am plâns mult, pentru că nimeni nu fusese găsit vrednic să deschidă cartea şi să se uite în ea. 5 Şi unul din bătrâni mi-a zis: „Nu plânge: Iată că Leul* din seminţia lui Iuda, Rădăcina** lui David, a biruit ca să deschidă cartea şi† cele şapte peceţi ale ei. Aceasta inseamna ca intr-adevar exista o singura Fiinta a Dumnezeirii, impartita la trei persoane: Tatal, Fiul si Duhul Sfant. Adica ”Leul din semintia lui Iuda, Radacina lui David” nu poate fi decat Duhul Sfant, venit in chip de om pe pamant. El este Duhul Sfant, dar este si Tatal, la fel cum si Iisus era Fiul, dar era si Tatal. Si doar asa se poate explica cum alta persoana, in afara de Tatal, poate descifra ceea ce doar Tatal poate sa stie. Deci, daca nu va credeti nici Tatal, nici Fiul si nici Duhul Sfant, atunci mai bine lasati Apocalipsa in pace, ca o veti lua pe coclauri, incercand sa-i furati intelesul si sa-i rupeti ”pecetile”. Edited by Dorel666, 15 February 2020 - 13:52. |
Posted 15 February 2020 - 14:11

De ce Dorele , nu trebuie sa stim de ce sa ne ferim? sau trebuie sa credem si sa nu cercetam? Semnele ca se apropie Apocalipsa s-au inteles de cei mai multi si este viata noastra si a copiilor nostri pusa la mezat. Atat cat o intelegem este bine sa ne punem la adapost, sa ne pregatim.
Edited by nico123, 15 February 2020 - 14:12. |
Posted 15 February 2020 - 14:14

De ce Dorele , nu trebuie sa stim de ce sa ne ferim? sau trebuie sa credem si sa nu cercetam? Semnele ca se apropie Apocalipsa s-au inteles de cei mai multi si este viata noastra si a copiilor nostri pusa la mezat. Atat cat o intelegem este bine sa ne punem la adapost, sa ne pregatim. Ba de incercat trebuie sa incercati, ca nu degeaba ingerul a aruncat provocarea: Apocalipsa 5:2 Şi am văzut un înger puternic, care striga cu glas tare: „Cine este vrednic să deschidă cartea şi să-i rupă peceţile?” Totusi, sa fie clar ca nu o veti descifra decat daca, asa cum am spus, sunteti fie Tatal, fie Fiul, fie Duhul Sfant. |
Posted 15 February 2020 - 14:19

Da sigur nu se va descifra toata dar atat cat este permis deja este descifrata adica doar o parte din ea si aceasta descifrare se pupa al naibi de bine cu evenimentele prezentului.
ai dreptate, nu trebuie descifrata mai departe, ne ajunge cat se cunoaste azi. |
Posted 15 February 2020 - 14:23

Da sigur nu se va descifra toata dar atat cat este permis deja este descifrata adica doar o parte din ea si aceasta descifrare se pupa al naibi de bine cu evenimentele prezentului. ai dreptate, nu trebuie descifrata mai departe, ne ajunge cat se cunoaste azi. Cartea este scrisa si ”pe dinafara”. Ceea ce inseamna ca, ceea ce este pe dinafara, se poate citi fara a se rupe pecetile. Acesta este singurul lucru care se poate sti! Restul, adica a cunoaste ”vremurile si soroacele”, rupand pecetile, doar cel care se crede mai presus de Dumnezeu poate incerca sa descifreze! Adica ”omul nelegiuirii, fiul pierzarii”. Edited by Dorel666, 15 February 2020 - 14:23. |
Posted 15 February 2020 - 14:33

Nu merge asa departe, nu-i face pe cei care studiaza biblia ca fiind ''omul nelegiuirii" ca daca n=i s-a dat aceasta biblie trebuie citita si cel care o citeste o intelege asa cum poate el.
Atunci de ce avem Biblia, doar ca sa citim versete care se tot repeta si sa nu intelegem nimic? |
Posted 15 February 2020 - 14:34

Dorele, lasa vrajeala ca nu tine ! Orice om poate gandi despre o Apocalipsa viitoare ! Nu trebuie sa te nasti profet ca sa intelegi ca lumea merge spre un dezastru apocaliptic. Lumea se inarmeaza, padurile se taie in disperare, poluarea oceanelor a ajuns la cote alarmante, somajul este in crestere, populatia planetei se inmulteste fara logica, n chestii pe care orice ''profet'' le-ar fi anticipat dinainte ! Sau crezi ca aia erau chiar vizionari absoluti ? De la oamenii pesterilor pana in ziua de azi, ne-am omorat, urat, iubit, pana am constientizat ca asta este rostul lumii. Suntem diferiti !
La ora 16 (ora lui je) joaca Barcelona. Meci greu, deh ! Daca pierd...urmeaza apocalipsa Vinul este pregatit, televizorul sta fixat pe perete, pisica asta gri imi arunca niste ochi de miloaga, am o stare apocaliptic de buna ! Hai Barca ! Hai Apocalipsa dupa Dorel ! |
Posted 15 February 2020 - 14:35

'Un singur om poate descifra Apocalipsa!'
Eu sunt acela , Dorele. Cu toata smerenia ti-o spui... ![]() |
Posted 15 February 2020 - 14:40

Dude , nu ai inteles ? cel care o descifreaza este omul necuratului, asa spune Dorel.
Edited by nico123, 15 February 2020 - 14:42. |
|
Posted 15 February 2020 - 14:44

666 a decretat asta?
![]() Edited by Dude_2nd, 15 February 2020 - 14:45. |
Posted 15 February 2020 - 14:48

Da? probabil ca trebuie luat ca Ba. Atunci inseamna ca poti sa postezi interpretarea ta asupra Apocalipsei din Biblie. Vrem si noi sa vedem o interpretare cat mai buna.
Astept cu interes. |
Posted 15 February 2020 - 14:55

Da? probabil ca trebuie luat ca Ba. Atunci inseamna ca poti sa postezi interpretarea ta asupra Apocalipsei din Biblie. Vrem si noi sa vedem o interpretare cat mai buna. Astept cu interes. Ma bag ca sarpele-n lanul de cicoare ! Apocalipsa mea dinainte meciului cu Barcelona ! ''Si am vazut o palalaie de foc maaaare, un vuiet cum numai in Iad poti auzi... Oamenii fugeau din calea ei, dar nu aveau unde scapa. Carnea curgea de pe oase, animalele zbierau inlantuite, orasele se prabuseau, tot ce insemna frumos si inalt, praf si nimic. Atunci, oamenii s-au uitat la Cer si au urlat de furie, disperare, teama : De ce eu ? Cei mai norocosi, bogatii lumii...s-au varat in gaurile lor luxoase ! Au crezut ca pamantul nu poate fierbe ! Vai de capul lor de naiv ! Ar fi preferat sa moara decat sa fie chinuiti in custile pe care le-au considerat salvarea lor. Conducatorii lumii, cei mai mari oameni dintre oameni, au sfarsit sfasiati de suparare si durere.'' Trezirea ! As putea sa va ''apocalipsez'' pana maine dimineata. Poate va pun sa imi dati si bani pe carte , ca doar nu vreau sa merg in pierdere. Spre Apocalipsa, adunarea ! |
Posted 15 February 2020 - 14:59

Fjell, vad ca nu stii . Ce spui tu este doar o parte din apocalipsa si anume partea marelui necaz sau ''necazul cel mare'', dar restul?
Edited by nico123, 15 February 2020 - 15:00. |
Posted 15 February 2020 - 15:25

Posted 15 February 2020 - 15:56

Numai Dumnezeu ştie când vine Sfârşitul Lumii pentru că poate decide să renunţe la el dacă vede că oamenii s-au schimbat în bine.
Azi este manie cu aşa ceva pentru că unele dintre lucrurile prezise despre vremurile premergătoare Sfârşitul Lumii par a se întâmpla: îndobitocirea prin mass-media şi reţele de socializare, chiparea, paşapoarte şi buletine biometrice. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users