Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit
 Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...
 Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM

Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...
 Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard

3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...
 

GeForce Now -Netflixul jocurilor video

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#55
alexneo

alexneo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,454
  • Înscris: 11.03.2006

View Postvj_Heaven, on 10 noiembrie 2021 - 14:59, said:

Posteaza pe forumul nvidia, https://www.nvidia.c...ech-support/46/
Sau fa un ticket si vezi ce-ti raspund.

Daca prologul merge si presupun ca e si gameplay nu doar cut-scenes atunci o fi un bug. Iar daca ro_explorer a avut aceiasi problema inseamna ca bug-ul e reproductibil si vor putea afla mai usor care e problema.

Am renuntat sa mai joc, pur si simplu nu era jucabil. Si nu numai Cyberpunk ci si Destiny 2. Nu are legatura cu vreun bug din jocul Cyberpunk, suspectez ceva probleme cu serviciul. Am mai prins vreo doua sesiuni cand megrea ok-ish adica peste 30fps, dar cu dips frecvente si cu grafica data pe low-medium.


Am pus intrebare si pe forumul nvidia, da nu m-au ajutat cu nimic in plus:

"You can also bring up the "advanced streaming stats" via CTRL+ALT+F6 if using a PC. That's mainly for assessing stream performance/quality, but it also tells you which remote system type you're on.
The free and priority tiers share the same systems; the only difference is that RTX is disabled in software for the free tier users."

Asta e, I guess... macar m-am abonat o singura luna si nu am pierdut mai multi bani.

Edited by alexneo, 23 November 2021 - 10:01.


#56
adriansdrei

adriansdrei

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 165
  • Înscris: 13.10.2021
Mi se pare aiurea  sa mearga prost  in conditile in care au anuntat ca vor introduce si abonamentul pe 6 luni la 500 lei prin care poti juca pe o placa video RTX 3080, ba te si momesc cu un Crysis 1 Remastered gratuit.

#57
lucyst1

lucyst1

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 24.04.2010
folosesc abonamentul rtx 3080 de cateva zile si singurul minus este banda de streaming de max 50mb.s (15gb de date pe ora), pur si simplu este insuficient pentru o rezolutie 2k la 120 fps,degeaba joci far cry 6 pe high la 80-100 fps cand calitatea video de la streaming nu face fata

#58
adriansdrei

adriansdrei

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 165
  • Înscris: 13.10.2021
Mi-am cumparat abonament de Priority membership  la GeForce Now care costa 10 euro.

Ce pot sa zic e ca:
+jocurile arata mai bine decat in formatul gratuit, si poti juca linistit timp de 6 ore neintrerupt
+e ok daca joci strict  jocuri RPG sau shootere cu first-person camera. Cyberpunk 2077 si Battlefield 1 arata magnific, mai ales cu RTX activat
+ jocurile cu grafica de desen animat  de tip Fornite si Immortals Fenyx Rising arata bine
+  cutscene-urile arata frumos, mai colorate.
-pe de alta parte,  jocurile action-adventure/RPG-urile ca Assassin's Creed si Dragon Age Inquisition arata oribil cand le joci cu camera third person.  Apar artefacte in jur, ti se deformeaza imaginea cladirilor, vegetatiei si cerului
-are lag ;a sunet din 5 in 5 minute si fps drops si freeze-uri.

Nu stiu daca merita sa mai fac abonament de 6 luni la RTX 3080 avand in vedere ca e acelasi lucru cu Priority  care are RTX on, doar ca iti poate rula la rezolutie de 1440p si 120 fps+ sau la 4k daca ai TV.
M-am abonat si la Stadia cu Ubisoft Plus si pot sa spun ca experienta e net superioara acolo. Am peste 60-80 fps in AC Valhalla si arata mai bine decat in GeForce Now cu  Priority membership.
Intre timp am testat si Red Dead Redemption 2 pe Boosteroid.  Pot sa rulez pe Ultra settings, dar imaginea e distorsionata in third-person camera (dar nu asa de grav ca la AC Odyssey sau Valhalla in GeForce Now),  are doar 20-30 de fps, are insa rareori lag. Nu prea sunt multumit de aspect, dar mai bine asa decat nimic avand in vedere ca nu gasesc nicio alta platforma de cloud care sa-mi ruleze RDR 2.

Concluzia finala e ca doar Google Stadia isi merita banii, fiind cea mai performanta si rapida platforma de cloud.

Partea nasoala la Stadia  e ca trebuie sa cumperi din nou  jocurile strict de pe Stadia, ceea ce mi se pare o tampenie sa nu poti rula jocurile cumparate de pe Steam/Origin/Battlenet/Epic/Rockstar.

Numai Ubisoft are contract cu ei si poti juca jocurile Ubi prin abonamentul la Ubisoft Plus fara sa le cumperi de pe Stadia.Cred ca trebuie sa mai treaca inca multi ani pana se va imbunatati domeniul, dar per total  e o tehnologie decenta si utila daca nu-ti permiti un PC high-end.

Sunt curios PlayStation Now cum se prezinta. Pentru abonamentul ala iti trebuie controller PS.

Edited by adriansdrei, 21 December 2021 - 02:30.


#59
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,655
  • Înscris: 15.12.2009
Concluzia mea (dupa mai bine de 1 an de Geforce Now pe abonament Founders este ca game streaming e in general un serviciu util pentru jucat in deplasare, pe sisteme portabile sau in conditii de urgenta, cand nu ai hardware-ul necesar pentru a juca acasa, off-line (cum e acum cu criza componentelor si chiar sa vrei nu gasesti o placa video decenta in magazine).
Cea mai buna experienta ramane pe hardware local, fara artefacte, fara latenta, fara fps drop si alte minuni. Da, platesti un premium pentru asta dar e "1 time cost" pentru cel putin 5 ani.

Eu unul folosesc GFN pe cele 2 shield-uri puse pe 2 TV-uri in casa si pe telefon ocazional, daca ma roade sa joc ceva (merge chiar decent pe 5G). In rest, daca chiar vreau sa ma joc, folosesc PC-ul.

#60
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
Am testat minunea asta pe vremuri si am vrut sa joc ceva si s-o pornit sa "instaleze" jocul Posted Image Pe Netflix cind vreau sa vad un film nu tre sa astept sa il ia pe torrente...

#61
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,655
  • Înscris: 15.12.2009
pai "il instaleaza" in masina virtuala creata pentru tine. De fapt jocul e local, "instalarea" dureaza cateva secunde (caci de fapt mapeaza un cache local din cluster).

#62
lucyst1

lucyst1

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 24.04.2010
dupa 25h in far cry 6 pe abonamentul rtx 3080 pot spune ca sunt momente bune cand ruleza foarte bine dar si multe momente proaste cand ai latenta peste 45ms si se simte! apare si des mesajul cu conexiune slaba (rds 1gb.s). in program, latenta din test server este de 35ms dar in joc este undeva la 45ms. trebuie neaparat un server aproape de Romania sau in Romania

#63
sorinu

sorinu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,159
  • Înscris: 01.02.2003
Folosesc GFN de aproape un an, asteptand sa se rezolve criza placilor video. Prefer sa platesc abonament founder in loc sa arunc banii pe un RTX 3070.
Mai rezist asa pana in 2023-2024. Nu am avut probleme in FarCry 6, nu joc mai mult de cateva ore pe zi.

Attached Files



#64
sorinu

sorinu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,159
  • Înscris: 01.02.2003
Un alt avantaj, pot sa joc orice din librarie, fara a instala / dezinstala jocurile. Am shortcut pe desktop pentru fiecare joc in parte.

[ https://i.ibb.co/JvctnJw/Capture1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://i.ibb.co/tKPyztb/Capture2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#65
adeon

adeon

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 223
  • Înscris: 12.04.2006
Susțin și eu concluzia de mai sus a lui "ro_explorer" - GeForce Now e un serviciu foarte bun pentru "meciuri" în deplasare când nu ai acces la hardware-ul tău local de-acăsică. S-a întâmplat de curând să fiu mai multă vreme blocat la pat (picior rupt, in fine), și mi-am luat Nvidia Shield Pro 4K (2019), în combinație cu serviciul GeForce Now 3080. Îl folosesc legat prin fir la un router cu 1Gbps (RDS), și în combinație cu un LG Oled C1, controller de xbox via bluetooth, și o mizerie de mouse/tastatură cordless). Rezultatele sunt impresionante, eu sunt mulțumit de performanța, testele de bandă din Shield indică toți parametrii pe verde (server Geforce 3080 in Frankfurt, lățime de bandă peste 75 Mbps (recomandat) și ping 31 ms (sub 40 recomandat). Ma joc in principal Assassin's Creed Valhalla si Far Cry 6, la 4K, 60 fps, cu toate setarile de low input lag aferente gaming mode-ului din televizor. Nu pot juca CS:GO.. lag-ul este pur si simplu prea mare, si e normal sa fie așa.. bănuiesc ca e valabil pentru toate FPS-urile online competitive. Per total sunt mulțumit.

#66
danconst

danconst

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 19.05.2022
Am platit si eu pentru serviciul RTX 3080 si regret sincer enorm ca am facut asta.

In primul rand, e o teapa.
Nu te joci pe un RTX 3080, iti da acces pe server la  un Nivida Tesla 10, adica aceeasi placa pe care ti-o da si pe modul Priority.  
Partea si mai nasoala e ca nu-mi da banii inapoi in caz ca anulezi.

Daca ai monitor 4k, toate jocurile se vad infect cu artefacte si ai parte si de lag si se misca infect.  Nici nu vreau sa stiu cum se vede in 1080hd sau in 1440p daca in 4k se vede atat de groaznic.  Am dat toate detaliile pe ultra, rezolutia pe 4k.........nu te poti juca pe asa ceva, te ia duerea de cap.
Chiar si cu viteza la internet  de 1 gbps.  

Pentru cine vrea sa faca live streaming sau recording pentru You Tube/Twitch, evitati orice serviciu din asta de cloud pentru ca nu o sa va aduca deloc vizualizari si pierdeti timp si nervi de pomana.  Se vede prost si o sa se vada si pe inregistrare/live stream cat de prost se misca, deci sfatul meu, nu va mai apucati de asa ceva daca nu aveti o configuratie de minim 1000 euro cu un procesor intel si o placa RTX si un monitor 4k, sau macar 144hz sa filmati in 4k si sa se vada grafica pe ultra clara.  
Mai bine cumparati un RTX 3060  care sa fie numai al vostru sa nu mai depindeti de accesul la net si e mai confortabil asa, chiar daca e peste pretul normal.  

Tehnologia cloud, desi e interesanta, e inca la inceput si nu o sa fie prea curand Netflixul jocurilor video, probabil multe decenii de acum inainte.
O fi ideal pentru smartphone-uri cand esti in deplasare.

#67
MasterX86

MasterX86

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 29.10.2020
Am vazut des parerea asta ca "e bun doar pentru deplasare".

Folosesc GeforceNOW de cateva luni pe un Macbook pe care altfel nu as putea sa joc aproape nimic si dupa mai multe jocuri AAA (ultimele 3 jocuri Tomb Raider, A Plague Tale, Watch Dogs 2, Metro Exodus, For Honor) si competitive (CSGO, Dead By Daylight, Paladins) pot spune urmatoarele:
- o parere fix opusa fata de restul e ca nu as folosi deloc GeforceNOW daca nu as fi acasa cu wifi pe 5ghz si internet de 1gbps, am testat alte servere pe care aveam 30-40ms latenta si e prea deranjant si as sta mereu cu gandul la asta
- cu o latenta de 16-17ms pe serverul EU Southeast nici nu simt faptul ca joc in cloud, uneori chiar imi aduc aminte pentru faptul ca laptopul e complet silentios (nici nu are fan, e cel cu M1)
- calitatea este buna si ca imagine dar si ca framerate, cu abonamentul priority am putut juca majoritatea jocurilor mentionate mai sus cu setari high spre ultra (singurul joc cu "probleme" fiind Watch Dogs 2 care probabil e mai prost optimizat si in cadrele din oras ajung pe la 40fps, dar in rest solid 55-60fps
- jocurile competitive merg ok, dar nu l-as folosi la nivel profesionist; ma joc just for fun
- o problema ar fi ca nu toate jocurile de pe steam/epic sunt disponibile; cel mai mult as fi vrut sa vad seria GTA, Red Dead 2 si online, Valorant, dar cel putin adauga lunar cate 10-20 de jocuri
- in paralel cu jocurile free saptamanale de la epic games e combinatie foarte buna; sunt destule care merg si inca am vreo 50 de jocuri (dintre care vreo 15-20 destul de interesante) pe care nu am apucat sa le incerc
- pentru cei care nu vor sa dea nici cei 50 de lei pe abonamentul de baza priority este o optiune buna si cel free, dar pentru asta recomand sa joci doar ceva cu poveste unde poti salva des, nu competitive ca sa te scoata in mijlocul meciului (tip: joaca-te dupa ora 11pm si pana in ora 9am si vei avea maxim 10 persoane in queue, in restul timpului mi s-a intamplat sa am si 300+)
- ca serviciu de cloud game streaming mi se pare cel mai decent pentru doua lucruri de baza: poti juca orice ai deja pe steam/epic/ubisoft (nu e nevoie sa cumperi ceva specific pentru platforma asta) si performanta/usurinta de utilizare; o alternativa interesanta ar fi xCloud de la Microsoft pe care nu am incercat-o dar am vazut ca era o promotie cu 2 euro prima luna si ai destul de multe jocuri ceea ce mi se pare ok, dar din cate am inteles e latenta mai mare decat la GeforceNOW

Overall, daca ai internet bun (sub 25ms latenta pe cel mai apropiat server, probabil EU Southeast) cred ca e una dintre cele mai bune optiuni pentru cloud gaming si as considera serviciul si daca as folosi Windows pentru faptul ca cerintele jocurilor cresc pe timp ce trece si nu prea merita sa dai atatia bani strict pe hardware de gaming (unless faci si ceva editare sau programare pe el sa isi faca banii)

#68
sorinu

sorinu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,159
  • Înscris: 01.02.2003
Am renuntat sa fac upgrade la PC din cauza acestui abonament Geforce. Pot juca toate jocurile din Steam, Epic Games, Ubisoft si am salvarile salvate in cloud.

#69
trid_ovi

trid_ovi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,106
  • Înscris: 10.10.2005
Adevarul e ca am facut si eu calculul. Cat ma costa o placa video medie platesc abonamentul vreo 2-3 ani

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate