Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Herpes genital - super enervant

- - - - -
  • Please log in to reply
121 replies to this topic

#91
bogdansbg

bogdansbg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 139
  • Înscris: 18.04.2006
Urmatoarele relatari vin in completarea textului meu anterior.

Ceea ce nu stie multa lume este ca herpesul NU iese la nici o analiza. De nici un fel. Atata timp cat este in stare latenta si nu ai simptomele aparitiei lui.

In ultimii ani am avut timp sa observ o multitudine de reactii si stari, pe propria piele, pentru ca persoana proprie e cel mai bun cobai, cand nu te impacientezi si tratezi totul cu raceala si ratiune.

Haideti sa va linistesc mai bine zis:

- Herpesul NU ESTE O BOALA. Herpesul Este un VIRUS. Spre deosebire de virusii de calculator acest VIRUS este Existent in toti umanoizii, nu are antivirus care sa-l stearga, e inteligent si foarte jucaus. Toti il avem. Ca multi alti virusi care zac latenti datorita Evolutiei Umane. Probabil in cateva zeci de mii de ani acest Herpes isi va diminua proprietarile si forta si va adormi definitiv.

- Credeti ca ati rezista socului de a afla cati virusi zac in noi si care abia asteapta sa faceti un Exces pentru a iesi la iveala ? Cred ca Nu. Dar sa continuam cu al nostru Herpes.

- Herpesul NU este in virus malefic ! Este un virus local, efemer si sensibil la mediul care-l gazduieste.

- Herpesul ca si VIRUS Infecteaza, aproape orice. Chiar si panze, obiecte, ORICE. Daca ai pus mana in zona unde a erupt si ai dus in casa, herpesul e viu, in casa, si va rezista pe orice obiect (mai putin pe metale). Herpesul este un VIRUS fascinant si deosebit, DAR NU Periculos. Ascultati in continuare si deschideti-va ochii si mintea. Nu fiti reticenti si invatati din experienta altora.

- Herpesul este un Virus Migrator. Adica azi iti poate aparea intr-un loc si data viitoare in altul. Fascinant este ca de la o recidiva la alta el apare in alta locatie de fiecare data si pot trece 3-5 zile sau 3-5 luni sau 3-5 ani. Nu exista o predictie cu privire la locatie, simti doar mancarimea si e deajuns. Important este de notat ca nu apare niciodata in acelasi loc. Uneori se poate manifesta cu dureri locale intinse dar de suprafata cat o palma, pe picioare la coapse sau pulpe sus.

- Herpesul este un Virus Destept. In sensul ca te simte si cand iti intinzi nervii la maxim te "umple" de spume. Destept mai spun pentru ca daca reusesti sa te Controlezi nu te va deranja niciodata. E Destept pentru ca de cand e declansat el te va invata si te va cunoaste mai bine decat te cunosti tu.

- Herpesul este Limitat: Cel genital ca si cel bucal nu vor aparea niciodata pe picioare sau in zone unde pielea este mai tare, mai rigida, mai batatorita. El se limiteaza la zonele cu piele ultra-sensibila. Asta nu inseamna ca trebuie sa va maltratati zonele respective pentru a le face impenetrabile :)

- Herpesul este un Virus Oportunist. Cand uiti de el iti aminteste cu mici eruptii poate foarte mici de nici nu le dai importanta si crezi ca e altceva. El doar te anunta ca ceva nu faci bine si ca e pe cale sa iasa iar la iveala. Si credeti-ma ca va va da lovitura de gratie cand aveti mai multe belele pe cap.

- Herpesul este un Virus Emotiv. Reactiile tale emotive il pot determina sa iasa. Fie ca sunt pofte (sexuale), fie ca este stres zilnic. El reactioneaza deasemenea la masturbare. El reactioneaza la prea mult sex. El NU reactioneaza la contact sexual intretinut (2-3 ori / saptamana), pentru ca sexul se presupune sa dea stare de bine si iti relaxeaza centrii nervosi. Herpesul nu actioneaza in conditii de relaxare si in prezenta starilor de bine. Herpesul este un Virus al starilor rele si de refuz.

- Herpesul este Invincibil: Rezita la fiert, la detergenti, la aproape orice forma de spalare. D-aia recomandam si in celalalt text a se arunca lenjeria pe care ati purtat-o cat ati avut leziuni.

- Herpesul este un Virus care poate sa NU se manifeste la tine niciodata, cu toate ca il ai in tine si sa ti-l activeze una din 10 partenere, si ea fara virus manifestat. Asta este un lucru pe care nu am reusit sa-l descopar. Nu stiu care sunt conditiile de declansare. Oricum cred ca tine foarte mult de organismul fiecaruia. Deci este haotic.

Nu va mai invinuiti partenerii pentru ca "ati luat" Herpes sau ca va vor da. Poate ca nici nu au avut manifestat vreodata si doar vi l-au declansat.

ATENTIE LA SEXUL ORAL!!! Herpesul de la gura este identic cu cel genital, se formeaza in zone asemanatoare (ca sensibilitate si tegument). Deci o partenera cu bube la gura si printre ele si un herpes mic iti poate Declansa Herpesul tau Propriu si frumusel care se va manifesta in mai putin de 5-10 zile.

Partenerul va poate da acest virus Daca are eruptii, nu si daca este in perioada de incubaj/mancarime (fara eruptii) sau Daca organismele voastre s-au starnit prea rau :).

Nu disperati, nu este o boala. Este un Virus care azi poti sa-l manifesti si pe urma abia peste 20 de ani, la fel ca un neg, ulcior la ochi samd.

Multi vor sari cu gura ca ce se transmite pe cale sexuala intra in categoria bolilor venerice, corect, conform catalogului doctorului modern. O boala trebuie sa aibe si repercursiuni in urma infectarii. Si cand zici boala trebuie sa fie ceva grav. Herpesul nu aduce nimic grav in viata individului. Daca esti destul de descuiat la minte Herpesul te ajuta sa te controlezi si sa fii mai relaxat. Conform teoriei mele este Herpesul este un Virus si atat, care se transmite sexual (cand sunt prezente leziuni), se poate declansa pe fond nervos sau emotional (EXACT ca herpesul de la gura) sau puteti sa-l luati de pe diverse lenjerii sau obiecte infectate (de voi sau alte persoane).


Cum sa va protejati ? folositi prezervativ. Fiti deschisi in relatiile voastre si discutati de orice, pentru ca daca si el si ea stiu cum sa comunice nu veti avea probleme niciodata. Daca ea sau el isi informeaza partenera/ul ca are o problema, o rezolvati si continuati, nu trebuie sa fiti paranoici. Mai multe bube pe creier si in organism raman dupa o Candida sau Blenoragie decat dupa Herpes. (ah si Candida o avem toti in corp, deci poti s-o manifesti fara sa te fi infectat nimeni niciodata, asa ca linistiti-va).

ULTIM STUDIU:
BICARBONATUL DE SODIU - se procura din farmacii (50-100mg) si are o proprietati terapeutice incredibile. Unii vor spune "asta e sare" dar nu este sare de masa, e o sare farmaceutica buna pentru mai multe afectiuni. Puteti citi pe net de bicarbonatul de sodiu.

Tot ce pot sa va spun eu de acest bicarbonat este ca da rezultate superbe cand vine vorba de herpes. Este o metoda aplicata si testata.

Preparare: Un varf de cutit se dizolva intr-o cana/recipient cu 200-300ml de apa, se amesteca pana se dizolva complet. Se impregneaza cu un tampon de vata sau orice altceva igienic si higroscopic (absorbant) si tamponati zona unde ati avut herpesul sau unde simtiti ca apar mancarimi. Nu ustura, nu doare. Este o solutie alternativa la medicamente.

Deasemenea pentru eliminarea posibilelor cicatrici dupa eruptii puteti folosi o crema de fata cu aloe vera.

ATENTIE!!! Dupa ce a disparut complet de pe piele acordati cel putin 10 zile in care sa nu faceti sex. Va faceti un bine propriu. E normal dupa 5-10 zile de tratament sa prinzi pofte de partener/i dar rabdarea in acest caz este chiar o virtute. Altfel veti avea  parte de recidive care nu va vor incanta prea mult, mai ales daca migreaza de pe scrot la baza penisului sau chiar pe penis (nu mai zic de variate locatii la femei).


Alte Mentiuni:
- Persoane apropiate au adus in vedere faptul ca Zovirax da rezultate bune cand vine vorba de Herpes si e folosit cu incredere. Dar depinde de la organism la organism. Poate unora le face bine Aciclovirul, poate altora Zoviraxul si altora HerpesStop.


RECOMANDARI:
Daca vi s-a declansat acest Virus impacati-va cu gandul ca este parte din viata voastra. El se va manifesta atata timp cat veti fi un om slab si prapastios, stresat si prost. Herpesul nu reactioneaza la oameni care-si controleaza emotiile si care duc o viata sexuala normala. Respectati acest virus, el va impune un stil de viata relaxat, altfel va altoieste.


Sper ca experienta si experimentele mele sa fie de folos multor oameni.

Cu stima

Edited by bogdansbg, 19 February 2010 - 00:32.


#92
me_dienutza

me_dienutza

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 28.09.2010
Buna seara,
Am si eu o problema. De la ultimu contactac sexula cred ca m-am ales si eu cu acest herpes genital, desi el nu avea nici un simtom cel putin nu am observat nimic suspect la el. Am fost la dermatolog iar mi-a spus ca am o eruptie veridica de natura herpetica. Nu a putut sa imi dea un diacnostic clar pentru ca dupa spusele lui seama cu un herpes numai ca desi in mod normal herpesul apare ca niste conglomerari de bubite la mine arata "imprastiat".
am facut timp de 2 saptamani tratament cu valtrex, violin, fucidin si ceva doxicilina. Dupa doua sapt doctorul mi-a zis sa tratez doar local problema. Au trecut 3 saptamini iar imbunatarile sunt foarte mici. Bubele sunt tot acolo. Dilema mea e ca daca am herpes de ce nu mi-a trecut pana acum?
Dintre cate am citi si eu pe net ar trebui sa imi treaca in cel mult 3 sapt.

#93
bulversat

bulversat

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 07.12.2010
@bogdansbg:

In primul rand felicitari pentru felul in care te-ai documentat referitor la HSV ,cat si despre initiativa ta de a ajuta si alte pers.
As dori sa comunicam undeva pe mess sau prin mail desprea aceasta problema deoarece vad ca esti foarte bine informat , mult mai bine ca mine,si mi-ar prinde bine niste raspunsuri, si de ce nu un schimb de pareri.
Cu respect!

Edited by antigen, 07 December 2010 - 11:40.
Nu e nevoie de tot citatul acela.


#94
noricel

noricel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 18.01.2011
Vad ca sunteti asa de priceputi in ale herpesuluyi...am si eu o problema...am herpes genital de 5 luni..am consultat vreo 3 specialisti(dermatolog si ginecolog)....mi sa facut cauterizariare pe condiloamele acumulate,dr. ma dat cu o sol (momentan am un lapsus)pe condiloame care avea acc efect ca si cauterizarea,merg la spital tot la 2 zile....am folosit aciclovir in paralel,am facut tratament cu isoprinosine....dar pe cand reusesea sa imi treaca recidiva.....de 5 luni incoace tot asa o tin......ce sa fac?....schimb doctorii iara?...ce sa folosesc?....

#95
adadoi

adadoi

    scorpie bãtrânã

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,603
  • Înscris: 25.10.2006
contactele sexuale sunt protejate?

#96
noricel

noricel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 18.01.2011

 adadoi, on 18th January 2011, 08:47, said:

contactele sexuale sunt protejate?

da...clar

#97
andrei090000

andrei090000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 19.02.2011
salutare!eu folosesc valtrex pt herpesul genital,acum mai am niste urme ca cele lasate cand cade coaja de pe o buba...sunt considerate leziuni active?pot transmite herpesul sau sunt vindecate?multumesc

#98
virtual_rain

virtual_rain

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 04.03.2008
Salut,

Si eu m-am ales cu virusul asta "prietenos"  :death:  in urma unui contact neprotejat (unul singur, facut la betie, pentru ca de obicei sunt foarte precauta in privinta asta) cu un partener care habar nu avea de existenta lui.

La inceput am fost devastata la gandul ca nu imi voi mai putea face niciodata o relatie normala si la gandul ca va trebui sa ascund in permanenta disconfortul produs de aceste leziuni,  cand ele apareau. Primul gand care mi-a trecut prin minte a fost sa ma sinucid.

Norocul sau nenorocul meu a fost ca cineva m-a oprit la timp si m-a trimis sa imi fac analize mai amanuntite (nu facusem analizele atunci cand imi aparuse prima leziune, insa din documentarea pe care o facusem pe net eram 100% convinsa ca despre asta este vorba).

M-am bucurat foarte tare sa aflu, in urma analizelor ca nu sufar de asa ceva si dintr-o data devenisem foarte optimista. Atat de optimista ca am intretinut raporturi sexuale neprotejate cu partenerul meu de atunci (virusul l-am capatat intr-o perioada in care eram despartiti, dupa care ne-am reimpacat).
Doar ca la cateva saptamani distanta, m-am pricopsit cu o noua leziune herpetica la nivel genital. Atunci am realizat ca rezultatul analizelor fusese gresit. M-am intors la Spitalul Colentina, acolo unde le facusem si am facut un scandal monstru, acuzandu-i de malpraxis si de faptul ca din cauza lor mai infectasem inca o persoana (caz real).

Au chemat-o pe tipa de la virusologie care lucrase chiar pe analizele mele. Ne-am contrazis timp de doua ore inainte de a ajunge la o concluzie.  In cele din urma am conluzionat ca analizele le facusem mult prea devreme, dupa a sustinut ea, virusul nu apare in analize mai devreme de 3 saptamani de la infectare, lucru pe care pot sa-l confirm avand in vedere experienta avuta. Am repetat analizele in mod gratuit si s-a dovedit ca avusesem dreptate: eram infectata cu herpes genital. Din pacate, am aflat prea tarziu, dupa ce deja apucasem sa imbolnavesc si o a doua persoana.

Tot acolo apucasem sa vorbesc cu o doamna doctor care ma asigurase ca exista un tratament care "omoara virusul". Asta m-a entuziasmat pana in momentul in care a trebuit sa mi-l si prescrie si a inceput sa o dea cotita...asa cum preconizasem nu stia niciun tratament real care sa elimine virusul definitiv..  Insa ceea ce mi-a prescris, dupa multe multe insistente de om disperat a fost Imunoprotect cu chimen negru de la Doppelherz.
Se face un tratament de 3 luni de zile a cate 3 capsule/ zi timp de zece zile pe luna. Este un supliment pentru cresterea imunitatii, care pana acum si-a facut treaba excelent. Sunt in a doua luna de tratament si nu am mai avut nicio leziune. Inainte de a-l folosi aveam recidive o data la doua saptamani si eram disperata.

Intr-adevar este un virus foarte foarte sensibil la stres...daca vreti sa scadeti numarul de recidive, pe langa tratament va recomand si multa, multa atitudine ZEN.  :D  Stresul scade imunitatea organismului si determina virusul sa se reactiveze. Pana la urma...nimic nu merita atata suparare incat sa va afecteze starea de sanatate si sa va pricopsiti la infinit cu eruptiile alea nenorocite. Asa ca lasati-o mai moale cu nervii, cu certurile si cu anxietatea...nu va ajuta la nimic si in mod sigur nu coloreaza viitorul ci dimpotriva il fac mai greu de suportat. Motivele le aveti mai sus.

SI cu toate ca nu exista momentan un tratament care sa il elimine pe amicul nostru definitiv din organism, faptul ca nu trebuie sa iti ascunzi mereu starea de rahat provocata de eruptii foarte dese, te face mai fericit.

PS: Am mai auzit si de Vaccinotoxinum ca si tratament pentru reducerea recidivelor pana la aproape de 0, insa inca nu l-am testat. Se ia in aceleasi conditii ca si Imunoprotectul, 3 luni de zile/ 10 zile pe luna. Este un medicament homeopat si se gaseste in farmaciile de profil (homeopate).

Sper sa va fi fost de ajutor si sa gasim impreuna o cale de a trai fericiti cu sau fara virusul asta . I.C.  ;)

Edited by virtual_rain, 29 June 2012 - 18:57.


#99
nasorum

nasorum

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,422
  • Înscris: 19.11.2005

 bogdansbg, on 19 februarie 2010 - 00:30, said:

Ceea ce nu stie multa lume este ca herpesul NU iese la nici o analiza. De nici un fel. Atata timp cat este in stare latenta si nu ai simptomele aparitiei lui.
Da-mi voie sa te contrazic. Dupa cateva eruptii pe cuc, am cautat pe net, si am banuit ca am herpes genital. Am mers, am dat sange (impreuna cu prietena). Rezultatul: amandoi avem HSV2, iar ea are si HSV1. La ea a iesit in analize HSV2 fara sa aibe nici un fel de eruptie/mancarime la nivelul pielii. Deci in analize, HSV2 iese si daca nu exista simptome.

Inainte sa merg sa fac analizele eram foarte stresat din cauza ca as putea fi infectat cu HSV2, insa dupa multe cautari pe net si citit diferite articole, singurul lucru pentru care-mi fac griji e viitorul plod (cand o sa fie, momentan nimic in plan).

Cat despre de unde am luat HSV2, habar nu am. Vina imi apartine in totalitate pentru de-a lungul timpului au fost destule partenere cu care am facut sex neprotejat. Am sa iau HSV2-ul ca pe o lectie, ca pe viitor sa folosesc mai des prezervativul, sa nu iau si alte boli, printre care si HIV (in analize a iesit negativ).

Cale de intoarcere momentan nu exista, asa ca m-am resemnat cu HSV2-ul, face parte din mine, nu are rost sa fac din asta o tragedie.

Iar pentru cei care au HSV2, ca un sfat, sunt alte boli mult mai perverse si cu o mortalitate mult mai mare, care nu se iau prin contact sexual: leucemie, cancer. Mai bine un rau mai mic si rusinos (HSV2), decat un rau mai mare dar nerusinos.

#100
Madalina17

Madalina17

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 16.07.2012
Eu am acest virus de aproape 11 ani, nu stiu exact cum l-au luat, am avut un singur partener, care intre timp mi-a devenit sot. El nu a avut niciodata nici o eruptie. Eu am fost la doctor la prima eruptie si nu mi-a recomandat nici o pastila sau unguent. Doar spalaturi cu permanganat de potasiu si tamponari cu violet de gentiana. Acum am episoade rare cam o data la 1-2 ani si foarte usoare. La cea mai mica durere pe care o simt pun violet de gentiana si dispare, se retrage imediat.

#101
irina_theo

irina_theo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 24.04.2013
Dragi prieteni,
Numele meu e Irina si am 29 de ani. Am cotactat herpes genital acum aproape 5 ani de la baiatul cu care urma sa ma casatoresc. Din nefericire si mai mare , herpesul a venit la pachet si cu alte infectii, tot din sfera lui. Nu are rost sa l mai denigrez pe individul care mi a facut aceasta nenorocire ,pentru ca nu s a limitat la o singura femeie, am trecut usor de faza asta de ceva vreme. Partea cea mai suparatoare este ca acest herpes s a manifestat luna de luna timp de 5 ani, inainte sau dupa menstruatie, eu avand ceea ce se cheama, herpes catamenial. Am incercat zeci de medicamente, am platit in 5 ani, cred ca peste 60.000lei vechi pe naturiste cumparate de pe piata. De exemplu: multivitamine, gheara matei, lisina500,  echinaceea, reishi,hezogel,  imunostim,aloe de la forever, luate toate luni de zile si multe altele pe care nu mi le mai amintesc. Barem de aciclovir , creme si comprimate nu va mai zic. Analize , controale, dermatologi, ginecologi. Nimic. Niciun rezultat. Am disperat. Am facut depresie. Ceea ce ma distrugea psihic era faptul ca sunt casatorita de 3 ani, cu un alt baiat, fireste, si ne dorim enorm un copil, pe care nu am avut curajul de a l concepe. Ginecologii la care am fost, majoritatea, (dar nu toti ) spuneau ca in cazul unei eruptii in timpul sarcinei trebuie neaparat facuta intrerupere de sarcina. deci practic , cum mie imi aparea lunar nu aveam nicio sansa. Acum o jumatate de an am intrat in legatura(accidental ) cu o persoana care fara sa stie de afectiunile mele, mi a indicat o reteta naturista celebra in tara(cea a Monicai Tatoiu), de altfel, pt niste noduli la san, la tiroida  si un fibrom pe care ii mai aveam eu. Am facut o asa intr o doara, reteta, necrezand prea mult, si in fond nu prea ma stresam de fibroame si de noduli, ca pe mine herpesul ma stresa de fapt. O iau de la inceeputul anului si herpesul mi a mai apaut doar o data in ianuarie, in prima decada. Eu zic ca e o mica minune si o datorez acestei retete si puterii de rugaciune. Precizez ca herpesul nu mi a mai aparut nici dupa o interventie chirurgicala serioasa  facuta acum 2 luni, dupa care am fost tare lesinata....La acest mic miracol am adaugat (sa nu radeti va rog, si eu eram sceptica, dar cursul lucrurilor m a facut sa ma mai gandesc o data) multa rugaciune, niste acatiste, niste slube de maslu si niste caderi la Daruri . Nu stiu ce mi  a facut mie bine, poate ca un pic din toate, am zis ca poate Dumnezeu a vazut disperarea mea si i s a facut mila de mine. Nu stiu cat va dura minunea , dar atata timp cat luna de luna eu facea herpes si acum de 4 luni n am mai fact, asa din senin, eu zic ca merita sa incercati si voi, cei ce suferiti la fel cum am suferit si eu. Incercati, nu veti avea ce pierde. Reteta costa cam mult,  cam 150-200 ron lunar, dar merita mult mai bine decat toate prostiile alea de pe site urile naturiste si care nu fac 2 bani.  O dermatoloaga cu titlul de doctor de pe meleagurile mele, care m a linistit mult psihic pe mine mi a recomandat si isoprinosine( pe care le mai luesem eu luni de zile, dar doar cate 3 pe zi si fara rezultat ) mi a zis sa mai iau in cure de cateva luni cate 4 pe zi, 2 dimineata, 2 seara, 10 zile pe luna, si in plus mi a dat si o solutie preparat , facuta in farmacie, care se aplica local, daca herpesul iese.  Va doresc multa sanatate si aveti incredere in Cel de Sus!
  Daca doreste cineva sa ma mai intrebe cate un lucru  sau sa i trimit reteta scanata adresa mea este:   [email protected]

#102
nasorum

nasorum

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,422
  • Înscris: 19.11.2005
Am gasit un raport interesant aici: http://www.dovepress...d-article-OAJCT

Pe scurt, intre 2005 si 2011 au monitorizat 50 persoane care aveau herpes (HSV-1 si HSV-2), 24 dintre aceste persoane fiind vaccinate anti varicela (anti-VZV), iar pe perioada experimentului, nici unul dintre cele 24 de persoane (vaccinate anti-VZV) nu au mai avut eruptii ale virusului herpes, in schimb conditia celorlalti 26 de pacienti nu s-a inbunatatit. In raport nu zice nimic ca virusul herpes ar fi fost si omorat, posibil ca vaccinul anti-VZV doar sa fi pus VSH-ul in stare de latenta.

Urmeaza probabil sa fac acest experiment pe mine.

#103
plictisitu014

plictisitu014

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 14.04.2013
Herpesul este o boala netratabila, se poate "ascunde" insa aceasta revine. In spatele herpesului este de fapt o problema de imunitate.

TREBUIE  intarita IMUNITATEA !!!!

Metode:

consum de Zinc (10-15 mg / zi) + Vitamina C (1000 mg / zi)
scortisoara
propolis

Un tratament mai indelungat cu ISOPONISONE este de asemenea recomandat. Puteti de asemenea apela si la un tratament indelungat homeopatic pentru imbunatatirea imunitatii.

Edited by plictisitu014, 22 August 2013 - 16:38.


#104
nasty2

nasty2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 931
  • Înscris: 22.02.2011

 bogdansbg, on 19 februarie 2010 - 00:30, said:


Ceea ce nu stie multa lume este ca herpesul NU iese la nici o analiza. De nici un fel. Atata timp cat este in stare latenta si nu ai simptomele aparitiei lui.

- Herpesul NU ESTE O BOALA. Herpesul Este un VIRUS. Spre deosebire de virusii de calculator acest VIRUS este Existent in toti umanoizii, nu are antivirus care sa-l stearga, e inteligent si foarte jucaus. Toti il avem. Ca multi alti virusi care zac latenti datorita Evolutiei Umane. Probabil in cateva zeci de mii de ani acest Herpes isi va diminua proprietarile si forta si va adormi definitiv.


- Herpesul NU este in virus malefic ! Este un virus local, efemer si sensibil la mediul care-l gazduieste.

- Herpesul ca si VIRUS Infecteaza, aproape orice. Chiar si panze, obiecte, ORICE. Daca ai pus mana in zona unde a erupt si ai dus in casa, herpesul e viu, in casa, si va rezista pe orice obiect (mai putin pe metale). Herpesul este un VIRUS fascinant si deosebit, DAR NU Periculos. Ascultati in continuare si deschideti-va ochii si mintea. Nu fiti reticenti si invatati din experienta altora.


- Herpesul este Invincibil: Rezita la fiert, la detergenti, la aproape orice forma de spalare. D-aia recomandam si in celalalt text a se arunca lenjeria pe care ati purtat-o cat ati avut leziuni.


Herpesul si cometa ISON
revelatia este aparitia vietii pe pamant, va dati seama daca virusii rezista si in spatiul cosmic, chiar cand trec f aproape de Soare:

http://www.dcnews.ro/2013/10/cometa-ison-cum-ar-putea-fi-afectata-omenirea-vezi-ce-fac-sua-si-rusia/

"Există  opinii care spun că acest corp ceresc ar putea fi fărâmiţat de Soare, unele bucăţi ar putea lovi Terra, iar coada cometei, care ar conţine viruşi extratereştri, va mătura Pământul. Efectele, în amble cazuri, sunt catastrofale pentru oameni."
Deci ne putem procopsi cu vreun HSV-3 sau HSV-4.

Deci poti arunca lenjeria si in cosmos ca tot se poate intoarce cu virusi cu tot...

#105
mari33

mari33

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.11.2013

 Fr3ak, on 25 martie 2006 - 11:56, said:

cică folclor, dar în sensul că fata avea herpes bucal, i-a făcut sex oral băiatului şi i-a apărut şi băiatului "ceva" pe organ. dar i-a trecut fără tratament medical, ca şi cel de pe gură. apoi că s-a dat el cu pastă de dinţi şi mai ştiu eu ce draci pe acolo, nu mai ştiu. sincer, eu nu am păţit, deşi prietena mi-a făcut oral când avea herpes bucal... ziceam mai pe sus. ori am scăpat ori nu e adevărată faza.


Herpesul genital poate fi produs si de catre virusul care produce herpes bucal, si da se poate transmite prin sex oral daca persoana este infectata in momentul respectiv.

#106
cincicinci

cincicinci

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 373
  • Înscris: 20.02.2013

 sergiulica, on 20 martie 2006 - 11:36, said:

E partenera (de 5 ani) si da a stiut. Stiu ca exista un mic risc de a transmite si atunci cand nu sunt eruptii. Ce o sa fac de acum incolo o sa fac sex toata viata doar cu prezervativ? Probabil ca mai devereme sau mai tarziu se va imbolnavi si ea chiar daca o sa folosesc prezervativ. De pe un prosop, din pat, de pe capacul wc, exista o multime de posibilitati daca locuim impreuna.

Cat despre vaccin medicul mi-a spus ca este ineficient in majoritatea cazurilor, cu alte cuvinte la ora actuala NU exista nimic in lume care sa vindece virusul.
din pacate nu exista nimic care sa vindece dar cu timpul va aparea din ce in ce mai rar, organismul invata cum sa se apere de el , anul asta n-am avut deloc.

statisticile arata ca nimeni nu a scapat de acest herpes, toti au contactat de-a lungul vietii aceasta boala, la unii sistemul imunitar (inca nu se stie ca este asa se tot da vina pe sistemul imunitar ) a raspuns cu promptitudine la ceilalti se manifesta boala ca atare , dar cu timpul va disparea si la acestia , organismul invata sa se apere.
Nu aveti cum sa ocoliti herpesul , ca se ia pe clanta si ai dus mana la gura ca pe cearsaf ca pe prosop pe orice, nu stii ca partenerul tau are pentru ca nu este intro perioada in care poti vedea nu toti sunt cinstiti si daca totusi are si iti spune n-are cum te apara pentru ca el il are in organism in celula nervoasa, cand va sarutati cand va mangaiati , asta e , traim cu el ca si cu guturaiul.

Edited by cincicinci, 19 December 2013 - 17:12.


#107
Mily123

Mily123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 23.12.2013
Salutare tuturor! M-am procopsit si eu cu acest virus. Prima eruptie am avut-o la inceputul lui octombrie si a durat cam o luna pana sa nu mai deranjeze si sa pot merge din nou normal. Acum am din nou o eruptie, dar muuult mai blanda ca prima oara, simt rar o mica usturime, nici nu vad exact de unde. M-am uitat cu oglinda si am observat ca au ramas pete rozalii de la prima eruptie. La voi e la fel? Am avut multe bubite care usturau, m-am tratat cu aciclovir si au trecut. Insa in locul bubitelor au ramas pete rozalii. Este normal??

#108
StormRiderrr

StormRiderrr

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 28.12.2013
Hello . Sunt Marius si m am pricopsit si eu cu virusul asta de vreo 3 ani :) am invatat sa traiesc cu el sa l alint chiar :)) si uite asa il pacalesc si apare rar... Daca esti fata si vrei sa discutam pe aceasta tema si eventual sa ne cunoastem, poti sa mi scrii pe adresa  [email protected]

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate