Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Foliere geamuri

Microsoft Defender

cartela Internet Europa

Sondaj EV
 Testerul pe VAG arata devieri la ...

Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.

Interpretare XML
 PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!
 "Spionul" nostru cel de t...

Care aplicatie are cele mai ok co...

Parere antrenament incepator

Dilema sursa
 

Schimbare IP RDS

* - - - - 3 votes
  • Please log in to reply
62 replies to this topic

#55
rogerlecoco

rogerlecoco

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,052
  • Înscris: 18.02.2004

View PostechoFourZero, on 25 martie 2022 - 15:06, said:

?!? Stii ca la FL un reconect iti ofera un alt IP. Un /29 de la RDS nu e chiar asa scump.
Am spus clar cu ce vrei tu.
Pe FL (aka FiberLink) poti primi si IP-uri din clasa CGN.
Pai go ahead: go business. Poti schimba IP-ul si nu o sa ai sanse sa ai IP din clasa de CGN

#56
echoFourZero

echoFourZero

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 120
  • Înscris: 10.02.2022
Nu poti schimba IP-ul la business, il schimba RDS-ul. Ca si subnet-ul ala /29 te limiteaza la 6 IP-uri... deci e useless. Cine vrea sa isi schimbe des IP-ul foloseste FL.

#57
rogerlecoco

rogerlecoco

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,052
  • Înscris: 18.02.2004

View PostechoFourZero, on 25 martie 2022 - 15:40, said:

Nu poti schimba IP-ul la business, il schimba RDS-ul. Ca si subnet-ul ala /29 te limiteaza la 6 IP-uri... deci e useless. Cine vrea sa isi schimbe des IP-ul foloseste FL.
Poti folosi oricare IP din clasa alocata.
In fine. De ce ai vrea sa-ti tot schimbi IP-ul?

#58
echoFourZero

echoFourZero

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 120
  • Înscris: 10.02.2022
Nu eu sunt ala care doreste sa isi tot schimbe IP-ul.

#59
asda

asda

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,030
  • Înscris: 02.11.2009

View PostZnevna, on 25 martie 2022 - 13:03, said:

Nu vad alta postare de-a ta in care sa explici nevoia de a schimba IP-ul.
Apelezi la VPN-uri daca e neaparat necesar.
Sau IPv6, ti se aloca mai multe IP-uri pe care le poti folosi Posted Image

Sa ne arati unde scrie despre necesitatea de a da explicatii irelevante inainte de a pune o intrebare.  Am scris deja mai sus ca raspunsurile cu privire la curiozitatile voastre se gasesc deja postate in acest thread asta daca aveti rabdarea de  a-l parcurge.

Nu prea ma grabesc la vpn atata vreme cat platesc totusi un abonament la RDS si avand in vedere ca pana acum lucrurile mergeau prin repornirea echipamentelor.

Pe IPv6 e mult mai usor, intr-adevar, restartul rezolva problema.

View PostechoFourZero, on 25 martie 2022 - 15:06, said:

?!? Stii ca la FL un reconect iti ofera un alt IP. Un /29 de la RDS nu e chiar asa scump.

Uite ca nu mai ofera neaparat, astazi am restartat toate echipamentele de 3 ori fara niciun ip nou alocat.

View PostechoFourZero, on 25 martie 2022 - 15:40, said:

Nu poti schimba IP-ul la business, il schimba RDS-ul. Ca si subnet-ul ala /29 te limiteaza la 6 IP-uri... deci e useless. Cine vrea sa isi schimbe des IP-ul foloseste FL.

Uite ca la mine astazi pe FL nu a mai vrut sa-l schimbe deloc, nu ca des. O sa mai incerc.
A mai facut figuri si in trecut dar nu ca acum.

Edited by asda, 25 March 2022 - 16:15.


#60
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020

View Postpupama, on 25 martie 2022 - 12:39, said:

Cred ca problema pleaca de la intrebarea, de ce ai nevoie sa schimbi ip-ul?

View Postasda, on 25 martie 2022 - 12:57, said:

Asta e curiozitatea nu problema iar raspunsul la interbare il gasesti mai sus in thread daca vei avea rabdarea necesara, succes.

View Postasda, on 25 martie 2022 - 16:12, said:

Sa ne arati unde scrie despre necesitatea de a da explicatii irelevante inainte de a pune o intrebare.  Am scris deja mai sus ca raspunsurile cu privire la curiozitatile voastre se gasesc deja postate in acest thread asta daca aveti rabdarea de  a-l parcurge.[...]

Am avut rabdarea sa-l parcurg dar n-am aflat de ce ai nevoie TU sa-ti schimbi IP-ul asa des.
Exista TOR daca n-ai bani de VPN, poti "cere" alt IP destul de usor.
Ca o sa vedem toti CGNAT in viitorul apropiat o sa fie si mai bine, atunci o sa imparti un IPv4 cu vreo jumatate de oras/cartier.
Bafta!Posted Image

#61
echoFourZero

echoFourZero

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 120
  • Înscris: 10.02.2022
IP-ul se schimba dar sansa ca sa fii sub CGN e mare si atunci in afara retelei RDS vezi IP-ul prin care iesi si ala nu il alegi / schimbi tu. Poti iesi prin altul dar sunt N factori care intervin in acest caz.

#62
asda

asda

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,030
  • Înscris: 02.11.2009

View PostZnevna, on 25 martie 2022 - 17:19, said:

Am avut rabdarea sa-l parcurg dar n-am aflat de ce ai nevoie TU sa-ti schimbi IP-ul asa des.
Exista TOR daca n-ai bani de VPN, poti "cere" alt IP destul de usor.
Ca o sa vedem toti CGNAT in viitorul apropiat o sa fie si mai bine, atunci o sa imparti un IPv4 cu vreo jumatate de oras/cartier.
Bafta!Posted Image

N-ai inteles, subiectul thread-ului nu este De ce avem nevoie sa schimbam ip-ul ci Schimbare ip rds. Sper ca macar acum e limpede.

Am TOR si am si bani de VPN, ba am si un VPN gratuit dar nu despre asta e vorba, repet, sper pentru ultima oara :)

E interesant ce ai scris despre CGNAT si ce incep sa gasesc despre asta.

Bafta Posted Image

#63
asda

asda

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,030
  • Înscris: 02.11.2009
Deci schimba mai lent dar il schimba pana la urma.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate