Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Manere clasice mobila sau push to...

Contact pe piele cu sangele altei...

metoda constantelor de scurtcircuit

video file info
 Nu pot raspunde: Huawei P10

Cod cursor website

Cum se iese la pensie la munca di...

Inlocuire Tranzistor 4410 BA622T ...
 CASS pe veniturile din DOBANZI

Masina de spalat rufe Bosch

Spatiu prea mare inainte de titlu

Recomandare banca pentru firma
 Photoscape, unde?

Prima World HD

Recomandare bicicleta MTB copil 1...

Cum pot reda niște inregistr...
 

Schimbare IP RDS

* - - - - 3 votes
  • Please log in to reply
62 replies to this topic

#1
dana_alexa_92

dana_alexa_92

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 369
  • Înscris: 12.08.2019
Buna,

dupa ce mi-au schimbat cablu vechi cu fibra si mi-au pus cutia lor in loc de routerul meu, nu mai gasesc optiunea de schimbare IP.

Deci la cutia lor am intrat cu user user si parola digi si imi apare la status doar butonul refresh, dar nu si connect/disconnect cum aveam la routerul meu.

Daca opresc si repornesc cutia atunci imi schimba IP dar dureaza prea mult toata operatiunea pentru ca se opreste si reteaua wifi si trebuie 1-2 minute pana se reconecteaza toate dispozitivele mele. La routerul meu apasam doar disconnect si in 3 secunde aveam alt IP !

Deci cum as putea sa fac rost de IP nou fara sa opresc cutia?

Edited by dana_alexa_92, 10 February 2020 - 16:00.


#2
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,396
  • Înscris: 25.10.2008
repornind router sau din meniul routerului reboot.
P.S.: nu exista nici o optiune de schimbare ip

Edited by kopilu_198, 10 February 2020 - 16:04.


#3
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,688
  • Înscris: 15.06.2004
Nu poti.
Si asa ma mir ca primesti repede alt IP. De obicei dureaza mai mult - 30-40 de minute.

Practic in niciun router nu exista optiune de schimbare IP - doar ptr reteaua locala daca vrei, nu IP extern.

#4
pupama

pupama

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,564
  • Înscris: 15.05.2010
intrebarea era , de ce iti trebuie alt IP?

#5
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018

View Posteiffel, on 10 februarie 2020 - 16:05, said:

Si asa ma mir ca primesti repede alt IP. De obicei dureaza mai mult - 30-40 de minute.

La RDS ?!
Hmmmmm, eu tot timpul primeam IP nou la fiecare reconnect - doar router tot timpul, nu am avut niciodata alt echipament (abonament de 100, acum 300).
Si uneori faceam 10 reconectari in 20 de minute.

View Postpupama, on 10 februarie 2020 - 16:05, said:

intrebarea era , de ce iti trebuie alt IP?
De ce nu?!

#6
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,396
  • Înscris: 25.10.2008

View Postpupama, on 10 februarie 2020 - 16:05, said:

intrebarea era , de ce iti trebuie alt IP?

nu crezi ac esti cam indiscret? ia si el un ban pe cs probabil si vrea sa triseze din nou (versiunea mai "blanda")

#7
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,688
  • Înscris: 15.06.2004
Se mai intampla sa ai Ip-ul blocat pe unele site-uri.
Am patit-o chiar pe Google sa ma puna sa dovedesc ca nu sunt robot, ca au inregistrat trafic suspect de la adresa aia de IP. Si se intampla din ce in ce mai des si e enervant.

Evident pot fi si alte motive.

Quote

La RDS ?!
Da, depinde si ce trafic este la ora respectiva. Practic cand te deconectesi tu eliberezi un IP si cand te conectezi din nou, daca ala e singurul IP liber il primesti inapoi.

Conteaza si zona in care esti - serverul de PPPoE alocat.

#8
dana_alexa_92

dana_alexa_92

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 369
  • Înscris: 12.08.2019

View Posttrollerul_de_serviciu, on 10 februarie 2020 - 16:09, said:

La RDS ?!
Hmmmmm, eu tot timpul primeam IP nou la fiecare reconnect - doar router tot timpul, nu am avut niciodata alt echipament (abonament de 100, acum 300).
Si uneori faceam 10 reconectari in 20 de minute.


De ce nu?!
Asta este problema ca cutia noua nu are buton de reconnect :(

Dar am vazut ca sunt pastrate user si parola pe pagina WAN Connection.
Oare daca adaug o cifra la user si apoi apas submit, si apoi sterg cifra si apas submit din nou se reconecteaza? Sincer mi-e frica sa incerc ca poate se pierde si parola de sub si eu nu mai stiu parola lol

#9
mihairo79

mihairo79

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 06.11.2019
Scoti cablu internet din router, il lasi 10 secunde dupa care il reconectezi.

#10
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004

View Postmihairo79, on 10 februarie 2020 - 16:15, said:

Scoti cablu internet din router, il lasi 10 secunde dupa care il reconectezi. așa
Gata am corectat eu.

#11
dana_alexa_92

dana_alexa_92

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 369
  • Înscris: 12.08.2019
Aceasta este pagina la care ma refer

Attached Files

  • Attached File  rds.png   102.64K   106 downloads


#12
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,396
  • Înscris: 25.10.2008
la administration ai optiunea de reboot/reset

#13
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Nu e mai simplu să explici ce ai nevoie, și să găsim o soluție ?

#14
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018

View Postdana_alexa_92, on 10 februarie 2020 - 16:17, said:

Aceasta este pagina la care ma refer

Enable WAN debifat > submit > Enable WAN bifat > submit > ip ???

#15
whiteboy

whiteboy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 927
  • Înscris: 18.12.2007

View Postpupama, on 10 februarie 2020 - 16:05, said:

intrebarea era , de ce iti trebuie alt IP?
Să spameze interneții, evident. Posted Image Posted Image

Edited by whiteboy, 10 February 2020 - 16:23.


#16
dana_alexa_92

dana_alexa_92

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 369
  • Înscris: 12.08.2019

View Postkopilu_198, on 10 februarie 2020 - 16:18, said:

la administration ai optiunea de reboot/reset
DUREAZA F MULT

View Postwaterman, on 10 februarie 2020 - 16:18, said:

Nu e mai simplu să explici ce ai nevoie, și să găsim o soluție ?
Nu exista alta solutie decat sa platesc proxy dar e ff greu de gasit proxy curat indiferent cat platesti.
Eu vreau IP-uri de la RDS ca sunt curate.

View Postwhiteboy, on 10 februarie 2020 - 16:23, said:

Să spameze interneții, evident. Posted Image Posted Image
NU

#17
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,396
  • Înscris: 25.10.2008
atunci monteaza routerul tau daca nici un raspuns nu iti place

#18
dana_alexa_92

dana_alexa_92

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 369
  • Înscris: 12.08.2019

View Posttrollerul_de_serviciu, on 10 februarie 2020 - 16:22, said:

Enable WAN debifat > submit > Enable WAN bifat > submit > ip ???
A mers !!
Ms mult, te pup :*

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate