Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Fast-Food la tara.
Last Updated: Feb 08 2020 23:28, Started by
FlorinSea
, Feb 03 2020 19:26
·
0
#73
Posted 03 February 2020 - 21:17
la 3 lei hotdogul si 5 lei hamburgerul e clar ce calitate e acolo
pana se prind si copiii ca chifla e cam veche si tare, carnea nu are gust, cartofii rancezi no hate, dar cu preturile astea nu ai cum sa oferi produse de calitate |
#74
Posted 03 February 2020 - 21:18
#75
Posted 03 February 2020 - 21:20
#76
Posted 03 February 2020 - 21:26
#77
Posted 03 February 2020 - 21:33
Nu contează cât prețuiesc, contează ce se caută in zona respectivă.
N o să cumpere ăia de la liceu nici un mic in pauza dintre ore deși n ar avea grețuri să halească vreo 5 când s ar duce cu tac so la piață. |
#78
Posted 03 February 2020 - 21:35
Ca sa consumi micii, e nevoie de mese, unde sa poata fi asezata placa respectiva cu preparatul, mustarul si painea.
Un sandwich, shaworma, hot-dog etc. pot fi mancati in timp ce stam in picioare. |
#79
Posted 03 February 2020 - 21:35
FlorinSea, on 03 februarie 2020 - 19:26, said:
Buna seara, as dori sa deschid o rulota Fast-Food la tara prin programul start-up nation, ca si locatie am ales in curtea casei pentru ca sunt pozitionat langa liceul din comuna care are circa 500 de elevi si e situat in centru comunei, am ajuns pe aici deoarece as dori sa intreb daca ce vreau eu ar produce si profit, dupa calculele mele lunar 15.000 de lei se duc pe cheltuieli (salariati, utilitati, impozite, produsele luate pe factura, etc), teoretic pentru a sta la linia de plutire trebuie sa produc cam 700 lei pe zi echivalentul a 150 clienti care cheltuie cam 5 lei fiecare. Pentru a scoate profit cam 200 de clienti pe zi )) mi se pare ceva astronomic si nu stiu daca sa incerc sau nu, daca aveti experiente in domeniu, va rog sa mi le impartasiti. Multumesc anticipat. |
#80
Posted 03 February 2020 - 21:47
jimi91, on 03 februarie 2020 - 19:37, said: la mine la tara s-a deschis profi ...as vrea sa fie si un fast food n-ai voie cu prajeli...si sa nu fie in curtea scolii. Smecherii faceau cartofi copti, in loc de cartofi prajiti ) Tu odata stai la tara, odata stai la oras si te dai la vecina batrana de pe aceeasi scara cu tine... nici tu nu te crezi. |
#81
Posted 03 February 2020 - 21:59
#83
Posted 03 February 2020 - 22:06
#84
Posted 03 February 2020 - 22:11
#85
Posted 03 February 2020 - 22:13
CovertTwo, on 03 februarie 2020 - 22:02, said:
Teleorman, Peretu. Cu scuze de offtopic, anul trecut vorbisem in Romania cu un tip care avea o oarecare privire de ansamblu asupra pietei de constructii/amenajari locuinte/bricolaj/etc. si mi-a spus ca in opinia lui incepuse un exod invers spre Romania, din strainezia, tocmai in Oltenia si Muntenia. O gramada de oameni care lucrasera afara in munci relativ curate si nu agricultura de sezon, isi construiau sere, ferme agro, etc. cu bani grei si cu intentia de a-si castiga traiul pe plan local. Ergo , piata in plina dezvoltare si chiar in judete mai saracute... |
#86
Posted 03 February 2020 - 22:18
Daca tot vrei sa vinzi la 5 lei, nu e mai simplu sa deschizi un 5 to go si sa vinzi cafea la 5 lei ?
|
#87
Posted 03 February 2020 - 22:23
Posibil, nu cunosc in amănunt, stiu doar că încarcă ăia sute de tiruri din Polonia cu cartofi de ăia noi prin aprilie-mai-iunie.
|
|
#88
Posted 04 February 2020 - 00:39
FlorinSea, on 03 februarie 2020 - 19:26, said:
teoretic pentru a sta la linia de plutire trebuie sa produc cam 700 lei pe zi echivalentul a 150 clienti care cheltuie cam 5 lei fiecare. În Bucale - un covrig este 1-1,5 lei - merdenea, pateu, covridog 2-3 lei - șaorma >15 lei E adevărat că am văzut felii de pița la 4,5-5 lei. Dar ca să poți avea așa mare varietate de produse trebuie mulți bani băgați în materie primă, chiar dacă iei produse congelate. |
#89
Posted 04 February 2020 - 09:01
#90
Posted 04 February 2020 - 09:22
persona695, on 03 februarie 2020 - 21:17, said:
la 3 lei hotdogul si 5 lei hamburgerul e clar ce calitate e acolo pana se prind si copiii ca chifla e cam veche si tare, carnea nu are gust, cartofii rancezi no hate, dar cu preturile astea nu ai cum sa oferi produse de calitate Nenea Zap, on 03 februarie 2020 - 22:18, said:
Daca tot vrei sa vinzi la 5 lei, nu e mai simplu sa deschizi un 5 to go si sa vinzi cafea la 5 lei ? și așa ceva poți monta afară că mai beau un ceai,capucino sau alte nebunii |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users