![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Neplata chiriei pt un spatiu comercial
Last Updated: Feb 16 2023 13:40, Started by
ALCas
, Feb 03 2020 18:25
·
1

Posted 07 February 2020 - 08:16

asta cu vorbeste omeneste e ca si cum ai incerca sa vorbesti omeneste cu hotul care te-a praduit,- hai ma frate fii om si da-mi portofelul inapoi, ce dracu doar oameni suntem Pai, conform legii, daca ii dai la mecla, iti iei si tu pedeapsa pentru vatamare corporala... nu a zis bine cine a zis ca legile apara hotii! |
Posted 07 February 2020 - 08:53

Eu am inteles asa- daca inregistrezi un contract de inchiriere la Fisc( nu este obligatoriu acest lucru, dar daca o faci) atunci acest contract devine titlu executoriu, adica poti evacua chiriasul doar cu ajutorul executorului judecatoresc, nu mai trebuie sa mergi in instanta cu proces , etc. Nu stiu daca asa este, dar eu asta am inteles
|
Posted 07 February 2020 - 20:51

Posted 08 February 2020 - 17:21

Posted 09 February 2020 - 01:18

N-am nevoie, eu platesc la timp, dar am vazut multe cazuri uite chiar la Judecatoarea Judy M-ai dat gata cu judecătoarea Judy, aveam altă impresie despre tine. Chiar ai așa mult timp să te uiți la emisiunile tv de dimineață? |
Posted 09 February 2020 - 03:57

întrebarea era dacă ai încercat din postura de ”landlord” să scapi de un chiriaș. M-ai dat gata cu judecătoarea Judy, aveam altă impresie despre tine. Chiar ai așa mult timp să te uiți la emisiunile tv de dimineață? Emisiunea ei este de la 4 la 5 dupa amiaza O urmaream cand aveam cablu si inregistram, ma uitam dupa ce mancam de seara cand ajungeam de la serviciu. Nu, nu am incercat pentru ca nu a fost cazul, am insa 2 colegi la munca si ei au facut-o 30 zile notice si schimbat de yala, lucru prevazut in contract. La unu a urmat si judecata pentru acoperirea chiriei si curateniei |
Posted 09 February 2020 - 12:32

Cum schimbi yala? nu poti pastra o cheie ,nici un chirias nu accepta asta, sau schimba yala dupa ce preia spatiul.
|
Posted 09 February 2020 - 16:05

Posted 16 February 2023 - 13:40

pacat ca topicul asta a murit, a ramas o problema nerezolvata, eu chiar am o situatie de acest gen, chiriasul persoana juridica nu plateste chiria, nu are activitate in spatiul inchiriat, nu raspunde la telefon, efectiv nu pot lua legatura cu el, am spatiul blocat , ce pot face in cazul asta, si mai ales care ar fi metodele ca pe viitor sa nu se mai intimple asta
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users