Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Imprimare mai multe pagini intr-o...

trebuie sa depun declaratie unica...

Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri
 Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...

Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...
 Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...

Smart Switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.
 Smecher de talie grea

PH apa plata

Recomandare Mocheta -pe suport pa...

ram upgrade asus rog strix
 

GoPro Hero 7 Black Video time setari

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
LordMeMo

LordMeMo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 31.08.2008
Salut, stiti cumva daca la gopro hero 7 black se poate scurta timpul de filmare per fisier? Daca dau drumul sa filmeze, imi face o filmare de minim 7-8 minute, apoi trece la alta filmare tot de 7-8 minute, si as dori sa imi faca fiecare filmare la 4-5 minute si apoi sa treaca la alta si tot asa. Este vreo setare pentru ce as vrea eu?

#2
Naijax

Naijax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,284
  • Înscris: 13.03.2017
DA - vezi pagina 107

Attached Files



#3
bai3tzash

bai3tzash

    Membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,555
  • Înscris: 01.08.2006
Cred ca totusi pagina 25 si 101. Zice ca pentru Looping exista doar anumite intervale din fabrica pe care le poti alege.

#4
LordMeMo

LordMeMo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 31.08.2008
hmm, looping nu inseamna ca imi rescrie acelasi fisier cu o filmare noua? eu vreau sa filmeze incontinuu, nu sa se rescrie fisiere, doar ca un fisier sa un depaseasca 5 minute pe filmarea normala 4K. la looping e doar 1440.

#5
bai3tzash

bai3tzash

    Membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,555
  • Înscris: 01.08.2006
Bine ca nu vrei si tu editare video direct in Gopro, sa bage si efecte CGI.
Filmeaza si tu cat filmezi incontinuu si apoi editezi pe PC.

#6
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
De ce doresti chestia asta ?!

#7
LordMeMo

LordMeMo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 31.08.2008

 bai3tzash, on 03 februarie 2020 - 15:35, said:

Bine ca nu vrei si tu editare video direct in Gopro, sa bage si efecte CGI.
Filmeaza si tu cat filmezi incontinuu si apoi editezi pe PC.

Cand imi face fisiere foarte lungi, la 8 minute, si marimea lor e foarte mare, si de multe ori trebuie sa astept foarte mult ca sa le downloadez pe telefon, sau nu mai am memorie, si nu le pot edita direct din gopro.

#8
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Looping iti rescrie cele mai vechi fisiere cand ramane fara spatiu. Cel putin  asa e la alte camere.

#9
bai3tzash

bai3tzash

    Membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,555
  • Înscris: 01.08.2006
Vezi la setarile de la Loop, ca s-ar putea sa stie si acolo 4K din ce citesc in ghid. Zice ca default e 1440p, deci precis stie si alta rezolutie. Fa un test, probabil face filmari de 5 minute, apoi incepe o noua filmare si tot asa. Rescrie doar cand nu mai are spatiu.

Edited by bai3tzash, 03 February 2020 - 15:51.


#10
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018

 LordMeMo, on 03 februarie 2020 - 15:38, said:

Cand imi face fisiere foarte lungi, la 8 minute, si marimea lor e foarte mare, si de multe ori trebuie sa astept foarte mult ca sa le downloadez pe telefon, sau nu mai am memorie, si nu le pot edita direct din gopro.

Hmmmm......
Deci filmezi 47 de minute, sa zicem.
Acum face fisiere de 7 minute, adica aproximativ 4.2 Gb, in total 28.2 Gb, pe care-i transferi in telefon in 39 de minute (zic asa estimat, nu stiu exact).
Tu vrei sa faca fisiere de 5 minute, cam la 3 Gb bucata, adica 28.2 Gb, pe care-i transferi in telefon in 39 de minute (din nou, estimativ, nu stiu exact).
Vezi dilema ?!
Si ca ai 1 fisier de 18 Gb, si ca ai 14 fisiere care au impreuna tot 18 gb, nu e acelasi timp de transfer ?! ;)

Iar aia cu "nu mai am memorie...", nu cumva se rezolva si asta cu acelasi rationament de mai sus ?
Nu cumva solutia este sa iei un card mai mare ?!
Sau sa filmezi mai putin ?
Asta cu filmat mai putin rezolva ambele probleme, nu crezi !?

#11
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005
Întreb și eu: nu cumva durata fișierelor este limitată de mărimea acestora, care la rândul ei e limitată de sistemul de fișiere?
GoPro merge pe FAT/exFAT, unde limita este de 4GB, filmând cu flux aproximativ constant, se generează fișiere de durată aproximativ egale, de aici poate și confuzia.

Cu GoPro când am chef de filmări lungi, fie reduc din fps, fie TimeLapse. ;)

Looping-ul rescrie același fișier. ;)
[ https://cbcdn2.gp-static.com/media_library/image/1274/large_looping.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#12
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018

 Gif2D, on 04 februarie 2020 - 07:56, said:

FAT/exFAT, unde limita este de 4GB

Nu este asa.
Mai departe nu am mai citit.

#13
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005
Poate că da, însă GoPro nu generează fișiere mai mari de 4GB, ci generează altele (GOPRxxxx, GP01xxxx, GP02xxxx, etc.).
[ https://cdn.havecamerawilltravel.com/gopro/files/2015/02/GoPro-Split-Files.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Cel puțin așa face ăla de-l țin în trollerul de vacanță. ;)

#14
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
OK, aia e, nu are treaba cu sistemul de fisiere.

#15
LordMeMo

LordMeMo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 31.08.2008

 trollerul_de_serviciu, on 03 februarie 2020 - 16:19, said:

Hmmmm......
Deci filmezi 47 de minute, sa zicem.
Acum face fisiere de 7 minute, adica aproximativ 4.2 Gb, in total 28.2 Gb, pe care-i transferi in telefon in 39 de minute (zic asa estimat, nu stiu exact).
Tu vrei sa faca fisiere de 5 minute, cam la 3 Gb bucata, adica 28.2 Gb, pe care-i transferi in telefon in 39 de minute (din nou, estimativ, nu stiu exact).
Vezi dilema ?!
Si ca ai 1 fisier de 18 Gb, si ca ai 14 fisiere care au impreuna tot 18 gb, nu e acelasi timp de transfer ?! Posted Image

Iar aia cu "nu mai am memorie...", nu cumva se rezolva si asta cu acelasi rationament de mai sus ?
Nu cumva solutia este sa iei un card mai mare ?!
Sau sa filmezi mai putin ?
Asta cu filmat mai putin rezolva ambele probleme, nu crezi !?

Transfer pe rand. una e sa stai dupa un fisier de 4-5 gb, alta dupa 7-8 gb. Eu de exemplu merg la ski. Filmez cateva coborari, apoi vreau sa le scot si sa le pun pe net. daca as sta foarte mult dupa fiecare, mai schiez la anu :))

#16
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Ori n-ai citit tot, ori n-ai inteles.
Ori nu intelegi ce scrii tu !!
Prima data ai spus marime INDIVIDUALA si TIMP.
Acum spui marime TOTALA.
Incearca altfel: merg la ski, filmez 10 (ZECE) minute (MINUTE!!!!).
Camera face 2 fisiere sau 14, asta nu are absolut DELOC importanta.
Important e ca filmezi 10 minute, exact aceiasi perioada de timp.
Le scoti (????? ce inseamna asta, download pe laptop / telefon, da?) - dureaza trsnaferul 7 minute (de exemplu).
Pai.... ce importanta are marimea fisierelor INDIVIDUALE sau faptul ca sint 4 sau 18 fisiere ?
Marimea TOTALA este aceeasi
Nu dureaza tot atit transferul ???????????

Sau tu voiai sa spui: vreau sa transfer mai repede filmarile ?!
Pai, in acest caz, DA, discutam despre marime fisier.
Iar aceast marime trebuie sa fie mai mica, pentru a fi durata transferului mai mica.
Deci:
- ori scazi rezolutia
- ori scazi bitrate

#17
crazyAlex

crazyAlex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 548
  • Înscris: 06.02.2007
Vrea să filmeze continuu (așa ar opri el filmarea), iar GoPro să-i facă fișiere mai mici, pentru că atunci când este plecat de acasă și dorește să editeze doar 20 de secunde (pentru Instagram, TikTok etc) dintr-un filmuleț de câteva minute este mai ușor să transfere în telefon 1GB decât 4GB.

Când ajunge acasă, scoate cardul și-l descarcă în calculator.

Cel puțin, așa am înțeles eu. Problema este că nu cred să poți modifica chestia asta.

#18
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Aaaaaaaaaaaa..................... poi asa se schimba datele problemei.
O fi fost oare atit de greu sa explice asa, daca intr-adevar asta era problema ?!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate