![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Jocuri Java - la download
Last Updated: Apr 17 2006 18:34, Started by
Gyno
, Mar 16 2006 11:02
·
0

Posted 16 March 2006 - 11:06

Aici se vor uploada jocuri pentru telefoanele cu rezolutie 128 x 128/96
----------------------------------------------------- Aveti aici jocul KingKong produse de Gameloft O sa mai adaug in cursul zilei de astazi si alte jocuri,sper sa se adune cat mai multe,si va rog sa puneti si voi,pentru a avea o rubrica cat mai stufoasa , astfel incat sa avem de unde alege . Alte 3 jocuri : Extreme Snowbording SexyPoker SkateAndSlam Attached FilesEdited by Gyno, 16 March 2006 - 11:07. |
Posted 16 March 2006 - 12:33

4. Atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos va determina suspendarea pe o perioada nedefinita a autorului.
|
Posted 16 March 2006 - 13:33

in tot forumul se uploadeaza joace/mp3-uri si programe de hackuit telurile,nu vad care e problema la acest subiect,fiind un subiect "fun" .
|
Posted 30 March 2006 - 14:21

ce se mai intmpla cu topicul asta?
mai are cineva jocuri pentru 128*128 ma intereseaza si pe mine multumesc |
Posted 30 March 2006 - 14:34

bubalus, on Mar 30 2006, 15:21, said: ce se mai intmpla cu topicul asta? mai are cineva jocuri pentru 128*128 ma intereseaza si pe mine multumesc Topicul este putin stupid. Nu poti uploada jocuri pentru "128x128" (cu 96-le ce era? ca eu nu am inteles), pentru ca un joc pentru Nokia foarte probabil nu va merge pe un Sony sau pe o Motorola (pur exemplu) cu aceeasi rezolutie. Incercati sa va ganditi la aspectul asta cand deschideti topicuri cu asa ceva... Mai era unul care punea la dispozitie jocuri pentru rezolutia 176x220 - exact aceeasi greseala. Desi java e un standard, in general compatibilitatea intre platformele producatorilor de mobile nu exista. ![]() |
Posted 16 April 2006 - 12:13

T-MoBiLeR, on Mar 30 2006, 15:34, said: Topicul este putin stupid. Nu poti uploada jocuri pentru "128x128" (cu 96-le ce era? ca eu nu am inteles), pentru ca un joc pentru Nokia foarte probabil nu va merge pe un Sony sau pe o Motorola (pur exemplu) cu aceeasi rezolutie. Incercati sa va ganditi la aspectul asta cand deschideti topicuri cu asa ceva... Mai era unul care punea la dispozitie jocuri pentru rezolutia 176x220 - exact aceeasi greseala. Desi java e un standard, in general compatibilitatea intre platformele producatorilor de mobile nu exista. ![]() |
Posted 17 April 2006 - 10:23

hmm ... ce e warez aici si nu ma prind eu wtf
![]() ![]() |
|
Posted 17 April 2006 - 11:07

Ba da. De ex eu nu am auzit de jocuri gratis oferite de Gameloft (correct me if I'm wrong).
Gratis sunt, de ex Macrospace : Ancient empires (1, nu 2), Blackjack. De obicei ele sunt gratis pe site-urile producatorilor. T-mobiler ai dreptate. : bubalus : ai avut mobilul din aceeasi serie de compatibilitati: de ex : jocurile compatibile cu v500 merg si pe v630 si cam toate cu displayul la fel. Alt exemplu : incearca sa pui de pe SE k700 pe Motorola v360 : or sa mearga cel mult 20%... |
Posted 17 April 2006 - 18:34

Jocurile de pe SE nu merg decat foarte putine pe moto.Am incercat pe v975 de pe se k700 si nu merg decat cateva dar au tot aceasi rezolutie a ecranului
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users