Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
TV 4K

Bga reball cpu telefoane

Mancare fara grasimi trans (trans...

Antena interna wifi pentru card m...
 La mulți ani @AlexFCSB4!

La mulți ani @silcar!

La mulți ani @Cipry7!

[General](Dupa-criza) Preturi mai...
 Change csc on samsung

Ce telefon recomandați intre...

Piese originale

Asigurare RCA pareri
 Impozit pe profit in euro?

Cum functioneaza acest mouse wire...

Ce SSD are acest laptop Asus?

Usi Culisante de sticla Etanse(de...

Jocuri Java - la download

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

Gyno

Gyno

Member

• Grup: Members
Aici se vor uploada jocuri pentru telefoanele cu rezolutie 128 x 128/96

-----------------------------------------------------

Aveti aici jocul KingKong produse de Gameloft

O sa mai adaug in cursul zilei de astazi si alte jocuri,sper sa se adune cat mai multe,si va rog sa puneti si voi,pentru a avea o rubrica cat mai stufoasa , astfel incat sa avem de unde alege .

Alte 3 jocuri :

Extreme Snowbording

SexyPoker

SkateAndSlam

Attached Files

Edited by Gyno, 16 March 2006 - 11:07.

RAN

RAN

Member

warez...

Gyno

Gyno

Member

????

RAN

RAN

Member

4. Atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos va determina suspendarea pe o perioada nedefinita a autorului.

Gyno

Gyno

Member

in tot forumul se uploadeaza joace/mp3-uri si programe de hackuit telurile,nu vad care e problema la acest subiect,fiind un subiect "fun" .

bubalus

bubalus

Membru chel

• Grup: Senior Members
ce se mai intmpla cu topicul asta?
mai are cineva jocuri pentru 128*128
ma intereseaza si pe mine
multumesc

T-MoBiLeR

T-MoBiLeR

Member

bubalus, on Mar 30 2006, 15:21, said:

ce se mai intmpla cu topicul asta?
mai are cineva jocuri pentru 128*128
ma intereseaza si pe mine
multumesc

Topicul este putin stupid. Nu poti uploada jocuri pentru "128x128" (cu 96-le ce era? ca eu nu am inteles), pentru ca un joc pentru Nokia foarte probabil nu va merge pe un Sony sau pe o Motorola (pur exemplu) cu aceeasi rezolutie. Incercati sa va ganditi la aspectul asta cand deschideti topicuri cu asa ceva... Mai era unul care punea la dispozitie jocuri pentru rezolutia 176x220 - exact aceeasi greseala. Desi java e un standard, in general compatibilitatea intre platformele producatorilor de mobile nu exista. ;)

bubalus

bubalus

Membru chel

• Grup: Senior Members

T-MoBiLeR, on Mar 30 2006, 15:34, said:

Topicul este putin stupid. Nu poti uploada jocuri pentru "128x128" (cu 96-le ce era? ca eu nu am inteles), pentru ca un joc pentru Nokia foarte probabil nu va merge pe un Sony sau pe o Motorola (pur exemplu) cu aceeasi rezolutie. Incercati sa va ganditi la aspectul asta cand deschideti topicuri cu asa ceva... Mai era unul care punea la dispozitie jocuri pentru rezolutia 176x220 - exact aceeasi greseala. Desi java e un standard, in general compatibilitatea intre platformele producatorilor de mobile nu exista. ;)
mie mi-au mers joculetele

Gyno

Gyno

Member

t-mobiler te inseli.

Armand_07

Armand_07

Junior Member

hmm ... ce e warez aici si nu ma prind eu wtf :D sunt jocuri pt mobil si eu am gasit multe free ...nu le-am incercat pe astea dar nu cred ca se poate numi warez :D

basil2912

basil2912

Junior Member

Ba da. De ex eu nu am auzit de jocuri gratis oferite de Gameloft (correct me if I'm wrong).

Gratis sunt, de ex Macrospace : Ancient empires (1, nu 2), Blackjack. De obicei ele sunt gratis pe site-urile producatorilor.

T-mobiler ai dreptate. : bubalus : ai avut mobilul din aceeasi serie de compatibilitati: de ex : jocurile compatibile cu v500 merg si pe v630 si cam toate cu displayul la fel.

Alt exemplu : incearca sa pui de pe SE k700 pe Motorola v360 : or sa mearga cel mult 20%...

yeu

yeu

Active Member

Jocurile de pe SE nu merg decat foarte putine pe moto.Am incercat pe v975 de pe se k700 si nu merg decat cateva dar au tot aceasi rezolutie a ecranului

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate