Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...

Upgrade de la MacBook Pro M1 cu 8...

Ce tip de monitor am nevoie pt of...
 Resoftare camera supraveghere

Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Exista vreun plan de terorizare p...
 Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 

Tensiuni in relatia cu fratele partenerului actual

- - - - -
  • Please log in to reply
80 replies to this topic

#73
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,839
  • Înscris: 14.10.2017

View Postgumball3000, on 31 ianuarie 2020 - 11:35, said:

Pai de unde stii ca se referea la tine?
Asa isi vorbesc fratii.

de unde stii tu la ce se referea? poate chiar la propriu se referea

View Postbdx100, on 31 ianuarie 2020 - 13:48, said:

Povestea asta ce scop are ?
Nu inteleg de ce vrei sa-l imbunezi pe M . Ar trebui sa te doara in cot de el si sa stati la tine tu si cu R ( faptul ca nu vrei sa stati la tine inseamna ca nu il vrei pe R decat pt beneficii materiale )

problema nu e de M ,problema e de fratisu, ca initiatoarea nu vrea sa se desparta de R (parca R il cheama pe fratele cuminte)

View Postgumball3000, on 31 ianuarie 2020 - 14:41, said:

Daca exagerezi ca aici, nu e nici de mirarare daca va ajunge sa creada asta.

Poate ala nici n-a stiut ca esti si tu pe acolo cand a facut remarca aia "frateasca".
Asa discuta baetii intre ei, ce-ai fi vrut sa spuna in schimb: " a carei domnisoare incantatoare este mireasma aceasta de imi imbie simturile olfactive"?
Nu flacau, asa se discuta intre baeti, mai tare, mai apasat. Cand vii obosit de pe drum, poate ca nu ai chef sa vezi unele chestii prin propria casa.

Apoi are tot dreptul sa spuna omul ce vrea, poate nu are chef sa miroasa casa a tot felul de parfumuri doi lei, la asta s-o fi referit, poate chiar l-a deranjat mirosul, nu neaparat persoana ta.
Spre exemplu nici eu nu suport lumanari parfumate, betisoare chinezesti si alte rahaturi de emana a sprei de gandaci.
Mai bine o mireasma cinstita de friptura arsa decat rahaturi dintr-alea.

Faci din tantar armasar.

pai poate pentru ea sau pentru R alea nu sunt parfumuri de 2 lei. caz in care se ajunge iar la incompatibilitate. daca initiatoarea vrea pe cineva care sa ii aprecieze feminitatea atunci e clar ca nu cu R va reusi , daca R ezita sa o apere in fata lui M. banuim ca R in cazul asta a ales ce e mai important pentru el.

View PostNoua_pe_site, on 31 ianuarie 2020 - 14:51, said:

Esti prea sensibila.
In traducerea masculina miroase a pasarica inseamna bah ce curata e casa si ce de bunatati ai pe masa. Tipul s-ar fi exprimat la fel chiar daca ar fi frate-su ar fi avut o iubita fara buze cu acid.
Iubitul tau isi cunoaste fratele suficient de bine incat sa stie daca ii poate spune ca el a platit pentru buzele tale. Daca considera ca frate-su ar avea ceva de comentat nu i-ar fi zis nimic.
Ii spune totul si ii trimite pozele cu gagicile lui pentru ca discuta frateste nu pentru ca-i cere permisiune.
Faci din tantar armasar si bagi zanzanie intre frati ca nu a cazut tipul pe spate cand te-a vazut si ti-a multumit ca esti prietena lu fratisu?

Treci peste, daca Vrei sa fii impreuna cu iubitul tau continua relatia pe care o aveti fara sa ceri permisiunea fratelui.
Mergi intr-o seara acolo petrece mai mult decat 5 minute in compania marlanului si daca te jigneste direct atunci vei avea motive sa te plangi si sa-i scoti ochii iubitului ca nu iti ia apararea. Moment nu are ce aparare sa-ti ia.
Cauti drama unde nu e si probabil iubi habar nu are cu ce a gresit ca are un frate mai din topor si o iubita sensibila

din exprimarea initiatoarei R cam cere aprobarea lui M...acum na, depinde  de R

View PostMyLittleSunshine, on 31 ianuarie 2020 - 16:32, said:

Esti simpatic.  Posted Image Dar nu,  nu fost asta motivul pentru care am fugit la baie.

Da, si eu cred ca e nf. Nu stiu ce tip de femeie ar tolera un astfel de marlan misogin.  De asta nici nu ma mira ca nu-i insurat sau in vreo relatie serioasa. Acum cand derulez evenimentele imi pare rau ca nu i-am dat-o si eu peste bot, puteam sa i-o intorc cat mai elegant.  Asta ma frustreaza maxim,  faptul ca nu imi vin replicile pe moment cand sunt pusa intr-o situatie tensionata de genul, abia dupa ce se consuma evenimentul sau dupa cateva zile cu gandul acolo imi vin ideile si realizez ca i-as fi putut da replica cutare. Nu stiu daca si voua vi s- a intamplat asta.  Fuck this crap Posted Image

pai tocmai pentru ca nu iti vin replici pe moment e cam cazul sa incetezi relatia cu R. e clar ca nu te poti intelege cu ei.

cat despre acidul ala...in general unii barbati critica....dar daca ii intrebi daca le plac fetele cu forme bine conturate si simetrice la fata o sa spuna 100% ca da, pentru ca e in geneticul barbatilor sa tina cont de aspectul fetelor, fiind semn de sanatate genetica.

#74
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,839
  • Înscris: 14.10.2017
in fine poate ca daca stii ca ai salariu n-ai nimic ce sa iti reprosezi indiferent de ce se spune pe forum sau ce spun altii.

#75
bdx100

bdx100

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,508
  • Înscris: 03.06.2019

View PostCovertTwo, on 01 februarie 2020 - 02:58, said:

Pui cruce relației si gata. Sunt 3 săptămâni de când te-a speriat balaurul.
Tontul tău, nu i am reținut litera, scuze, trebuia să te ia a doua zi de aripă, să te prezinte balaurului si să l futa in gură daca ăla făcea iar misto de tine.
După atâta timp, eu nu știu ce mai speri...
De fapt M s-a inteles in prealabil cu R sa scape de lipitoare , fara succes se pare ....

#76
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View PostMyLittleSunshine, on 31 ianuarie 2020 - 13:29, said:

Pai eu de unde sa stiu ca urma sa am de-a face cu un dobitoc retard si misogin ?  Posted Image
Fix asta voiam sa fac, insa m-am razgandit in ultimu moment si am zis sa ma duc totusi sa ma prezint
Uite că m-ai scutit pe mine să răspund, ai răspuns tu. Răspuns corect, acțiune greșită.
OK, te prezentai, apoi spuneai: "pe mine mă scuzați, mă duc să cumpăr o pâine pentru mama și o bere pentru tata"... sau, mă rog, găseai un motiv plauzibil s-o ștergi.

#77
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,839
  • Înscris: 14.10.2017
o intrebare ar fi si urmatoarea :
este R de acord ca o fata sa fie asociata cu cuvantul "p---a" sau fratele M putea sa spuna pur si simplu "miroase a parfum de femeie"? este misoginism sa asociezi o fata cu cuvantul asta?

#78
kris-

kris-

    New Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 9
  • Înscris: 09.02.2020
Daca va iubiti ar trebui sa va mutati din casa aia si sa mergeti pe drumul vostru. In relatia voastra nu trebuie sa fie decat iubire si intelegere, fratele iubitului nu are ce cauta intre voi sa va distruga relatia si viitorul.

#79
epetroiu

epetroiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,530
  • Înscris: 05.08.2016

View PostMyLittleSunshine, on 31 ianuarie 2020 - 01:26, said:

Ok, deci faza e urmatoarea: sunt impreuna cu un tip de ceva timp, ne intelegem super pe toate planurile, e perfect pentru ce-mi doresc si am nevoie momentan. Sa zicem ca il cheama R. Problema insa e frate-su mai mare cu aproape 5 ani decat el (sa il numim M.) reintors de curand in tara, care a venit sa locuiasca in apartament cu noi - apartamentul fiind trecut pe numele acestuia, adica al lui M. Eu nu m-am mutat definitiv acolo, am si eu apartamentul meu dar sunt zile in care mai dorm la R. Am avut un soc cand am auzit ca se reintoarce frasu in tara. Eu nu il cunosteam personal, il stiam din poze doar. Cica s-ar fi reintors sa-si rezolve niste treburi pe aici si o sa stea in jur de 6-8 luni. Am crezut ca pica cerul pe mine cand am auzit. Am avut neplacerea sa il cunosc de curand personal. E o persoana dezagreabila, de un cinism si misoginism stridente. Nu e insurat si nici nu are vreo relatie serioasa.
Inainte cu o zi sa ajunga, m-am apucat sa imi mai strang din lucruri si sa fac curat in toate camerele. Urma sa ajunga a doua zi pe la 13:30. Am zis sa fiu draguta si l-am asteptat cu mancare, cafea, chestii de rontait, aranjasem totul impecabil si eram asa mandra de mine. R. mi-a zis ca n-are sens sa ma agit atata, dar eram pornita sa fac o impresie buna lu frate-su. In fine, se duce R. sa il ia de la aeroport, se intorc si urca impreuna cu el. Abia intra in holul apartamentului ca M. zice cu glas destul de tare incat il aud din camera alaturata: "miroase a pi... aici". M-a deranjat nespus de tare remarca, am fugit rapid la baie incat sa ma fac ca nu am auzit nimic. Am stat vreo 3-4 minute in baie, apoi am iesit de acolo si m-am intors in living unde erau amandoi. M-am scuzat, le-am zis ca eram in baie si nu am auzit cand au intrat. Am aparut zambitoare, ne-am salutat, la care M. "ah tu trebuie sa fii X...". Ma rog, au fost niste politeturi fortate. Posted Image Pe langa astea si banalele discutii introductive, a mai facut o remarca mistocareasca in timp ce ma scana cu atentie. Ma simteam din ce in ce mai inconfortabil. E o persoana intimidanta, are o siguranta de sine si o anumita tonalitate care te fac sa te simti incomod. In cele din urma am zis ca am treaba de rezolvat prin oras si ca trebuie sa plec si-i las singuri sa mai discute ca si asa nu s-au mai vazut de mult si au multe sa isi povesteasca, blabla. M-am dus pe o banca laturalnica in parc si m-am pus sa plang ca proasta. Primesc mesaj dupa scurt timp de la R. ca de ce am plecat val vartej, etc.  Nu sunt o persoana sensibila de fel,  doar ca ma doare sa vad cum R. nu ia atitudine si nu se infige serios in frasu.  Posibil sa ii fie un pic teama de el, sa se simta subjugat fiind fratiorul mai mic, who knows ?
N-am mai trecut pe la R. de doua saptamani si ceva, de cand am fost sa imi iau niste lucruri cand nu era frasu acasa. Ne-am intalnit in oras si o data la mine. E un pic mai complicat sa vina la mine, de asta imi era mult mai lejer sa ma duc eu la el. Nu vreau sa detaliez why.
Cat timp sta si frasu in apartament, eu nu mai calc pe acolo. R. imi zice ca exagerez si ca asa e frasu si sa ma obisnuiesc cu el. Chestia e ca am impresia ca tine cu el *pai da logic, doar e frate-su, nu?* , cand abordez subiectul se amuza si-mi zice sa-mi bag mintile in cap si sa vin inapoi.
R. este diferit de M., are bun simt, e altfel. Eu inteleg ca M. probabil reactioneaza asa pentru ca i s-a 'invadat' teritoriul, e de inteles pe de o parte.
Totusi mi s-a parut exagerata atitudinea lui, nu e ca si cum m-am maritat cu frasu si m-am mutat definitiv acolo. L-am intrebat pe R. daca are frasu ceva personal cu mine de nu ma suporta si dupa fooarte multe insistente am reusit sa scot de la el cum ca cica frasu s-ar fi iritat ca mi-a dat R. 330 euro sa imi bag acid in buze.  VERE, aia a fost cadou de ziua mea, nu e ca si cum eu nu mi-as fi permis.  Si eu am un job /castig binisor. E o suma modica, naiba. Frasu ii mai trimite bani de afara si ma gandesc ca s-o fi ofticat constatand pe ce sparge fratiorul lui mai mic banii.
Exista vreo metoda prin care sa-l mai imbunez pe frasu sau sa il fac sa isi schimbe parerea despre mine ?   Alta decat la cea la care va ganditi.  Posted Image  Mi se par o eternitate 6-8 luni alea, sper din suflet sa nu-si prelungeasca sederea.

Bine îți face.

#80
epetroiu

epetroiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,530
  • Înscris: 05.08.2016
Auzi la ea, "e ce-mi trebuie, momentan". Si se mai plange,
Bine face fratele fraierului pe care il folosesti ca obiect "momentan".
Ar face bine sa il convinga pe ala sa-ti dea bon de fuga.

#81
marius2k

marius2k

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 808
  • Înscris: 11.03.2014
Deci, ala ii trimitea bani de afara, dar trebuie sa faca ce cu banii? Sa cumpere carne si cartofi si eventual sosete?
Ii treimitea bani si asta facea ce vroia cu ei, e treaba lui. Parca, daca mergea la curve nu platea mai mult...  

Pe de alta parte, esti prea sensibila. Omu o fi trecut prin multe (situatii) si poate nu are chef/timp de politeturi. Daca ai rabdare te vei obisnui!
Eu cred ca mai sunt ceva detalii pe care nu le-ai scris.
Ala micu' nu este pampalau, cum tot vorbesc babele pe la coluri, doar ca te vede cum te agiti fara rost.
Daca aveti camera voastra, si nu umbla cu sula goala, nu ar trebui sa te deranjeze.
Mai ales daca spui ca seamana cu iubi'.
Fii mai intelegatoare si mai relaxata. Give it a try!

Daca te-o ciupi de c*r, atunci decizi daca ii arzi una peste ochi sau ii arati de unde venea mirosul!

Edited by althea, 10 February 2020 - 14:38.
decolorează-ti limbajul, te rog


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate