![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Anul III Inginerie Electrica UPB
Last Updated: Feb 04 2020 10:11, Started by
GabrielMitica
, Jan 30 2020 22:06
·
0

Posted 30 January 2020 - 22:06

Unde imi sugerati sa fac practica?
Toti ma intreaba daca plec in strainatate. Nu stiu ce sa fac. Sa imi iau bagajul si sa plec? Ce limba straina sa mai invat? Stiu engleza. Ce limbaj de programare sa invat? In ce domeniu sa lucrez? Sunt confuz. ![]() |
Posted 30 January 2020 - 23:46

Faci practica la hidrocentrale sau eoliene.
A deschis cineva un topic in urma cu cateva zile ca vrea sa mearga inginer electrician in Africa, salariul fiind undeva la 100k $ anual. Daca in tara gasesti ceva la macar 1k-1,5k $ ai putea sa ramai cativa ani pana castigi experienta. Toate cele scrise mai sus sunt valabile doar daca mai intri vreodata pe forum sa citesti si nu ai deschis topic, apoi ai fugit. Edited by flrz, 30 January 2020 - 23:48. |
Posted 31 January 2020 - 00:10

Se vede că ești confuz. Nici întrebările nu știi să le pui...
Ai la facultate colegi, secretariat, pro-decani care se ocupă cu așa ceva (practica). Cel mai bine întrebi acolo. Vezi ce aleg și colegii. Sunt multe firme la care poți merge. Edited by unbeliver, 31 January 2020 - 00:13. |
Posted 31 January 2020 - 00:27

Posted 31 January 2020 - 14:39

Inginerie electrica e cumva fosta facultate de Electrotehnica?
Parca era un tip ce era sef la transelectrica, societate strategica, dar tipul avea o diploma falsa de inginer, facuse doar 2 ani si aia repetati. https://www.digi24.r...e-surse-1218748 |
Posted 01 February 2020 - 10:34

Inițiatorul a absolvit facultatea, și-a obținut diploma de licență, a dat interviu de angajare la mai multe firme din străinătate, iar acum deja se pregătește să emigreze.
|
Posted 01 February 2020 - 11:43

Chiar nu ti-ai dat seama ca a fost un post ironic scris ca urmare a faptului ca initiatorul a disparut imediat cum a deschis topicul ?
|
Posted 01 February 2020 - 17:23

Inițiatorul a absolvit facultatea, și-a obținut diploma de licență, a dat interviu de angajare la mai multe firme din străinătate, iar acum deja se pregătește să emigreze. Am mentionat ca sunt anul III.
Faci practica la hidrocentrale sau eoliene. A deschis cineva un topic in urma cu cateva zile ca vrea sa mearga inginer electrician in Africa, salariul fiind undeva la 100k $ anual. Daca in tara gasesti ceva la macar 1k-1,5k $ ai putea sa ramai cativa ani pana castigi experienta. Toate cele scrise mai sus sunt valabile doar daca mai intri vreodata pe forum sa citesti si nu ai deschis topic, apoi ai fugit. Edited by althea, 01 February 2020 - 18:16. |
Posted 01 February 2020 - 22:25

Normal că absolvenții se ocupă de întreținerea lor.
Tu te duci acolo să faci practică. |
|
Posted 01 February 2020 - 22:51

Posted 02 February 2020 - 08:00

Pentru că are legătură și cu ingineria electrică.
Singura altă parte în care poți face practică e vreo firmă de instalații electrice. Nu știu câte șanse ai să găsești vreuna care să te ia sub aripa lor. |
Posted 02 February 2020 - 11:21

[...]Dar nu cei care termina facultatea de energetica se ocupa cu hidrocentrale/eoliene?
De ce sa fac practica intr-un domeniu in care lucreaza absolventii de energetica, daca eu sunt la inginerie electrica? |
Posted 02 February 2020 - 12:00

Despre ce inginerie electrica vorbim?
http://www.electro.p...-de-invatamant/ Si cat are legatura cu energetica? https://www.energ.pu...nt_licenta.html Edited by neagu_laurentiu, 02 February 2020 - 12:02. |
Posted 03 February 2020 - 12:55

Unde imi sugerati sa fac practica? Toti ma intreaba daca plec in strainatate. Nu stiu ce sa fac. Sa imi iau bagajul si sa plec? Ce limba straina sa mai invat? Stiu engleza. Ce limbaj de programare sa invat? In ce domeniu sa lucrez? Sunt confuz. ![]() Masini electrice(electromecanica) poti sa alegi ca specializare? Aia merita, in special in afara ![]() |
|
Posted 03 February 2020 - 20:49

Nu cred ca mai exista specializarea electromecanica decat pe la institutul de mine din petrosani si pe la univ de marina constanta.
Edited by cristian_e, 03 February 2020 - 20:50. |
Posted 04 February 2020 - 09:25

Nu cred ca mai exista specializarea electromecanica decat pe la institutul de mine din petrosani si pe la univ de marina constanta. Nu stiu cum e prin alte parti dar la Cluj este probabil cea mai tare sectie din toata universitatea tehnica. Cand am studiat eu (am terminat in 2010) era ca toate sectiile, vechi si fara aparatura insa acum au o gramada de proiecte europene (80% din toate proiectele europene de pe UTCN se castiga la electromecanica) , colaborari cu firme si universitati din Vest. Laboratoarele sunt dotate bine, ai o gramada de posibilitati sa faci si practica cum trebuie pe timpul facultatii, sa burse erasmus, practica in timpul doctoratului, etc. https://ie.utcluj.ro...invatamant.html Edited by giuliani, 04 February 2020 - 09:27. |
Posted 04 February 2020 - 09:31

El deja e anul III.
Ce îi propui ? Să se transfere in ultimul an ? Ori mai bine, să facă masterul acolo. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users